X3: Terran Conflict - PREMIERA 2009

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

starjacker0
x3tc

Post by starjacker0 »

galthar wrote:A propo cenegi. Chrzanie ją też. Za GTA IV i X3
A ja nie mam zadnych "ale" do Cenegi za GTA 4: bylo w terminie lub nieco wczesniej, a tylko denerwujacy byl instalator w jakims azjatyckim jezyku lub pozaziemskiego pochodzenia :D.
Bestią jestem, by się bestią nie stać
deedol
x3tc

Post by deedol »

gdybym wiedział ze tak to bedzie wygladac... dawno juz bym był posiadaczem pirata i mowie to calkiem powaznie... bo tak niepoważnie jak zachowuje sie cenega to .... a co do dziekowania.. to mysle ze koledzy z tego forum przetłumaczyliby duzo fajniej cala TN niz tłumacze zależni od wydawcy...

Nigdy wiecej nie kupie zadnej gry wydananej przez Cenege... kupie na zachodzie ..sciągne pirata spolszczenie lub wersje PL -jako kopie i pirata bede używał ...

Pozdro
hanss
x3tc

Post by hanss »

Ilośc wydanych z opóźnieniem gier przez Cenegę jest spora...ja się dziwię jak produceńci gier mogą powierzac sprzedaż ich tytułów tak nierzetelnej firmie....wystarczyło wrzucic do wyszukiwarki Cenega i opóżnienie i proszę ile wyników.
http://www.hitman.cenega.pl/szukanie?q= ... C5%BAniona
Last edited by hanss on Fri, 9. Nov 12, 14:37, edited 1 time in total.
hanss
x3tc

Post by hanss »

Kolejne przesunięcie 30kwietnia....chyba jednak wycofam zamówienie z Timsoftu.
http://www.cenega.pl/katalog_gier.php?Typ=zapowiedzi
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

hanss wrote:Kolejne przesunięcie 30kwietnia....chyba jednak wycofam zamówienie z Timsoftu.
http://www.cenega.pl/katalog_gier.php?Typ=zapowiedzi
Aleś się obudził, data 30 kwietnia podana już na poprzedniej stronie tego tematu :)
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
gujos

Post by gujos »

Dostałem wiadomość z Cenegi że jutro wysyłka.
Pozdrawiam
dziadzioMiecio
x3tc

Post by dziadzioMiecio »

cosnie wierze ja nic nie dostałem.
sirke
x3tc

Post by sirke »

.
Last edited by sirke on Wed, 14. Jul 10, 11:42, edited 2 times in total.
mr.WHO
x4

Post by mr.WHO »

Nowa data - 1 maja :/
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

W święto pracy? Bez komentarza, no chyba że będą podczas pochodu rozdawać.
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Wszyscy będą na pochodzie, więc nikt nie zauważy kolejnej zmiany daty :roll: .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
jb24
x3tc

Post by jb24 »

no fakt pisze, że przyjęte do realizacji tylko jak narazie nic to nie zmienia poza tym, że już nie można zrezygnować z zamówienia a w miejscu potwierdzenia dalej pisze: NIE mimo tego, że ja potwierdzałem niewiem może tylko pocieszające jest to, że zamiast przesuwać o 10 dni przesunęli tylko o jeden może to oznaka działania a może kolejne wkręcanie a może maile do egosoftu i fundacji praw konsumenta podziałały :wink:
dziadzioMiecio
x3tc

Post by dziadzioMiecio »

No tak tylko znowu sztuczka 1 przypada w piątek to dopiero w poniedziałek mogą fizycznie wysyłać to 4 Maja. Znowu nic dodać nic ując ja mam czas zobaczymy co dalej .
starjacker0
x3tc

Post by starjacker0 »

Sauron11 wrote:Wszyscy będą na pochodzie, więc nikt nie zauważy kolejnej zmiany daty :roll: .
Jak Cenega tam bedzie, to ja na pewno sie wybiore - pierwszy raz w zyciu :D.
Bestią jestem, by się bestią nie stać
dziadzioMiecio
x3tc

Post by dziadzioMiecio »

Dostałem dzisiaj maila że
Witamy
Ta wiadomość została wysłana ze sklepu internetowego http://sklep.cenega.pl/
Dostali już Państwo, ponieważ został zmieniony status złożonego zamówienia nr: *****
Aktualny status: Zrealizowane
no zobaczymy jutro
Yacek
x3tc

Post by Yacek »

No to trzymam kciuki.
[ external image ]
jb24
x3tc

Post by jb24 »

no kolega ma rację ja też otrzymałem takiego maila przy zamówieniu pisze że zostało zrealizowane ciekaw jestem tylko czy to jest prawda uwieże jak bedzę miał X-a w rękach i w obiecanej cenie

właśnie otrzymałem maila od pracownika cenegi w którym zapewnia mnie że gra została dziś wysłana a jutro według tego co pisze będzie na 100% u mnie bardzo jestem ciekaw czy tak to będzie wyglądać
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Hmm.. więc faktycznie ci co zamówili w preorderze, dostaną grę jako pierwsi :roll: . Szkoda, że w sklepach dopiero 1 maja, raportujcie sytuację z empików, jak ktoś zajdzie przypadkiem :).

A więc nareszcie, długie oczekiwanie dobiega końca, czas się cieszyć, radować, a urazy głęboko schować :roll:. Jam kontent z porównania czasu potrzebnego na lokalizację i wydanie. X3R tłumaczone przez amatorów było tylko pół roku później niż X3TC tłumaczone przez profesjonalistów. Wynik całkiem niezły :). Ciekawe jak to będzie z tą Pochwą...
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
rolnik_pl
x3tc

Post by rolnik_pl »

zrealizowane :D
hanss
x3tc

Post by hanss »

Zobaczymy kto pierwszy dostanie...ja pewnie trochę poczekam...bo zanim dojdzie do Timsoftu zanim wyślą.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”