Cirrus
Moderator: DJ Die
Zrovna ten attack3 sem si chtěl koupit, může mi prosím někdo aspoň ve zkratce říct o co v odkazu jde?CubiCubi wrote:No, bez Joystiku to jde hůř. Když potřebuješ letět s něčim větším, tak si ušoupeš ruku (i s myší).
Pro ostatní: nekupujte Logitech. Já ho mam (attack 3) a dopadl jsem nějak takhle: http://forums.ubi.com/eve/ubb.x?a=tpc&s ... =369001437
Ale oprava se zdařila, funguje dobře (chtěl jenom vyčistit od toho svinsta od výrobce a naolejovat něčim rozumným, třeba konkorem)
Tohle nechápu. Při vrácení páčky by měla loď zastavit, při posunutí dolu couvat cca 10 m/s.FVZ wrote:Když chci udržet rychlost (např. 75%) musim prostě sledovat rychlost lodi a ve správnou chvíli ho zase posunout do prostřed na 0.
No já ho mám asi taky tak dlouho. Je fakt,že se mi v poslední době párkrát stalo,že lodi sám od sebe začal padat čumák aniž bych pákou hýbl dopředu. Ale to mi udělal opravdu jen párkrát a až ted¨nedávno. Jinak sem to měl vždy v poho. Pokud mi to bude blbnout tak mi asi taky nezbyde než jej rozebrat vyčistit a zase složit. Uvidíme...CubiCubi wrote:To Moonman:
Mám Attack 3 asi tak 2 roky. Po cca jednom roce se docela rozladil a nešel zkalibrovat, tak jsem trochu hledal a našel důvod, opravil a teď je zase na nějakou chvíli pokoj. Doufám.
Nepomohlo, pořád funguje jenom jako + a -.CubiCubi wrote:To FVZ:
Nic jsem neinstaloval, ani nenastavoval, nechával jsem autodetect a fungoval dobře. Nastavit to jde přímo ve hře (enter, options, controls ...), tam si nastavíš i přiřazení kláves a volných knoflíků na joyi a je tam i možnost "throttle" tu mam nastavenou na "speed" (rychlost). Nastav sobě dle libosti
I když je "plyn" na nule, seta nejde spustit. Ale když sem ten ovladač v options vypnul, seta funguje! Díky, zachránil si tomu joysticku život, už sem přemejšlel nad tim, že ho vrátim.Cirrus CZ wrote:Mě to dělá u mýho joye to, že když neni nastavena hodnota přesně, tzn. když se mi mění nastavení plynu třeba jen o +/-1m/s tak to SETA zapnu,ale hned se kvuli tomu skakani plynu vypne... musim to zapinat jen na maximálním tahu,kdy to neskáče. Nebo proste najít polohu plynový páky,aby se tohle neprojevilo...