ale prece nepotrebujes aby byly "u sebe". muzes si je pretahnout kam je libo... skoda ze to nejde skrz brany :( vlastni zkusenost...Hellsniper1 wrote:Lidičky nemáte tip na dva u sebe asteroidy s velkou těžbou? Mimo Antigonin památník a Rudý pás... V tom prvním už mám impérium na výrobu zbraní a v tom druhym jsem chtěl postavit impérium na střely ale po 20 fabrikách mi hra spadla hra... Potřeboval bych nějakej nenáročnej sektor s pár stanicama a hlavně s velkou těžbou... Mám plán si postavit všechny druhy střel na jednom místě... Nechce se mi pročesávat sektor po sektoru. Dikec...
Rady hracum - X3
Moderator: DJ Die
-
-
-
uz desne dlouho mi vrta hlavou...
ve druhem sektoru u kha'aku je vrak lodi... je k necemu?
kdyz postavim complex a nahodou spojovaci trubka projde krz elektrarnu, cehoz jsem si nevsimnul...
jde stim jeste neco delat?
nektere lode se tvari jako opustene, ele opustene nejsou...
to budou stat do konce hry?
kdyz postavim complex a nahodou spojovaci trubka projde krz elektrarnu, cehoz jsem si nevsimnul...
-
jj, taky me to prekvapilo... napadlo me zkusit pouzit transportni paprsek a stit tam prenest z lodi, ale nikdy jsem to nerealizoval.R8antik wrote:Nazdárek.Prosím o radu.Vyměnil jsem si v Argon Prime a Hom of Light klasickou družici za vyspělou a HELE vyspělá je bez štítů.Přitom v menu družice je max. štít 1x1MJ,generátor štítů 10MJ ale jenom maličké kontejnery.Nákl. prostor 0/1 jednotek. :( .
To mám vystoupit ve skafandru a přidrátovat ho k té družici? :twisted:
-
Nesyk wrote:uz desne dlouho mi vrta hlavou...
Ne
Jo
Vim, trochu strohe, ale vystizne

Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
-
oproti Plynakovi rikam JO, ale opatrne.syk wrote:kdyz postavim complex a nahodou spojovaci trubka projde krz elektrarnu, cehoz jsem si nevsimnul...
1, muzes zkusit tunel rozstrilet a znova pospojovat, ovsem netusim co se stane, kdyz spojis:
PRISTAVACI_MODUL--->A--->B--->C
a rozbijes tunel mezi A a B
2, potahnout jednu z propojenych tovaren tak aby se tunel dostal mimo elektrarnu, ale tady opet pozor.
hra nastesti nebere v potaz ze zde nemaji stity co 'delat' a takovouto manipulaci se zacne elektrarna poskozovat (tedy jak uz jsem rekl, napred jeji stity) ovsem na mape to nebude znat, protoze na mape je zobrazena pouze sila stitu pristavaciho modulu, takze velmi velmi opatrne...
2a, savnout, popotahnout o par metru
2b, pockat par hodin (hernich) savnout a popotahnout o dalsich par metru
2c, opakovat bod 2b dokud nedosahnes pozadovaneho efektu.
pokud elektrarna exploduje, nebo zacne vykazovat (pouze vizualne) poskozeni, loadnout pozici z 2a a zkratit konstantu 'o par metru' nebo prodlouzit konstantu 'par hodin'
-
-
syk wrote:
Tak jen tak čistě aby jsme vyčerpali všechny možnosti, je tu ještě jedna, taková docela na h....

Univerzální rada proto zní, před stavěním uložit a v mojem případě i několikrát během stavby

-
Já už jsem vzdal stavění komplexů tak, aby to dobře vypadalo. Prostorovou orientaci mám bych řekl více než slušnou. Ale na stavění komplexů zcela nedostatečnou, když tu fabriku sešteluju na mapě a chci to trochu doladit vizuelně tak mi tam mapa překáží ve výhledu tak to nikdy nedopadne jak má. Ve finále se všude motají trubky a fabriky do sebe narážejí. Štve mě to, ale peníze tečou tak to vem čert...Torgen wrote:[Univerzální rada proto zní, před stavěním uložit a v mojem případě i několikrát během stavbyprotože stavím fabriky na rozdíl od kolegů v těsné blízkosti vedle sebe a tudíž se mi běžně stává, že do sebe
"narážejí" nebo se překrývají spojovacíma tunelama.

-
-
Tak zkus ten vlečný paprsek. Tím to doladíš přímo ve hře, ale je to taky pro silné nervySir_Thomas wrote:Já už jsem vzdal stavění komplexů tak, aby to dobře vypadalo. Prostorovou orientaci mám bych řekl více než slušnou. Ale na stavění komplexů zcela nedostatečnou, když tu fabriku sešteluju na mapě a chci to trochu doladit vizuelně tak mi tam mapa překáží ve výhledu tak to nikdy nedopadne jak má. Ve finále se všude motají trubky a fabriky do sebe narážejí. Štve mě to, ale peníze tečou tak to vem čert...Torgen wrote:[Univerzální rada proto zní, před stavěním uložit a v mojem případě i několikrát během stavbyprotože stavím fabriky na rozdíl od kolegů v těsné blízkosti vedle sebe a tudíž se mi běžně stává, že do sebe
"narážejí" nebo se překrývají spojovacíma tunelama.

-
blbe delas to, ze se snazis vleci neco co Ti nerika pane... postav na asteroidu dul a ten pak muzes odtahnout kam je libo.Sir_Thomas wrote:Nějak se mi nedaří bafnout do vlečnéého paprsku asteroid. Přiblížím se k asteroidu s TL, tak že mám na něm doslova opřenej štít, vlezu do věže a "střílím" po něm vlečným paprskem a on ne a né se zachytit. Dělám něco blbě... ví někdo co? :(
btw: stejne jako Torgen i ja postavim tovarnu a pak ji vlecnakem dotahnu kam potrebuju a otocim jak se mi zamane. a docilim tak "lepsich" vysledku, nez kdyz se snazim poskladat komplex od oka.
-
-
mno dik za vycerpavajici odpovedi, ale asi opravdu tam tu trubku necham...
vono to vlastne vadi pouze pokud jsem primo v sektoru, a to docela dlouho... potom se to rozpadne na jednotlive stanice...
pokud v sektoru nejsem hra asi nepocita kolize, protoze lode pristavaji mnohem lepe a stanice s rtubkou stale stoji
vono to vlastne vadi pouze pokud jsem primo v sektoru, a to docela dlouho... potom se to rozpadne na jednotlive stanice...
pokud v sektoru nejsem hra asi nepocita kolize, protoze lode pristavaji mnohem lepe a stanice s rtubkou stale stoji

-
-
-
[Využíváte někdo možnost si vylepšit si pověst darováním peněz přes staniční zprávy? Já sio takto vylepšil pověst u Argonů tak, že už teď můžu kupovat od nich všechny lodě. Stálo mě to 50 milionů. Ale myslím, že ta možnost byla už při darování 35 milionů.]
Já jsem pár milionů daroval Gonerům, protože jsem chtěl zkusit jestli by mi nejvyšší reputace právě u zmíněných Gonerů přinesla nějaké výhody nebo bonusy. Ale musel bych do nich "narvat" pořádných pár milionů, tak jsem zatím přestal - nejsem si jistý jestli se mi to zatím vyplatí, kupovat si reputaci za miliony - možná až budu vydělávat obrovské sumy peněz, ale tam zase už budu mít dost vysokou reputaci právě z toho obchodu. Nemá někdo z vás nejvyšší reputaci právě u těch zmiňovaných Gonerů a je to k něčemu (výhody, bonusy, atd.)?[/quote]
Já jsem pár milionů daroval Gonerům, protože jsem chtěl zkusit jestli by mi nejvyšší reputace právě u zmíněných Gonerů přinesla nějaké výhody nebo bonusy. Ale musel bych do nich "narvat" pořádných pár milionů, tak jsem zatím přestal - nejsem si jistý jestli se mi to zatím vyplatí, kupovat si reputaci za miliony - možná až budu vydělávat obrovské sumy peněz, ale tam zase už budu mít dost vysokou reputaci právě z toho obchodu. Nemá někdo z vás nejvyšší reputaci právě u těch zmiňovaných Gonerů a je to k něčemu (výhody, bonusy, atd.)?[/quote]
-
- Moderator (České)