X3-názory a reakce

Moderator: DJ Die

Marcus_de_Tycho
x3tc

Post by Marcus_de_Tycho »

plynak wrote:Jo, ze se to kousne pri kazdem vystrelu z MD, PSG, ze se to kouse v Ore Beltu a Savage Spur, mam pokracovat?
Ano, tohle je reseno novym patchem. Vcelku je to ted i hratelne :D
You Can't Stop the Signal
syk

Post by syk »

himlhergotkrucajzelement...
rikal jsem si ze udelam zase kousek pribehu... aby byla nejaka zmena...
privezl jsem 3 krystaly a nasledujici mise je u goner temple s piratama... jenze jakmile zareaguju na vyzvu abych priletel tak u goner temple se spusti rozhovor a potom ma nasledovat boj...
nicmene mi zmizi kompletne HUD takze vlaste ani nepoznam ktera lod je nepritel... a ve finale to slitne + chybova hlaska...
kurnaaaa nevi nekdo jak na to? plz
syk

Post by syk »

taky uz se mi stalo ze se nejak podelalo menu hry...
ty ikony dole co tvori menu se nejak prehazeli a byly tam porad, i ve chvily kdy tam byt nemeli... pokud se to ulozilo a opet loadlo bylo to v pr...
starsi save byl v poho
syk

Post by syk »

huraa... jdu do nej...
eeee co compatibilita viz save z verze 1.3 ??
plynak
x3tc

Post by plynak »

No posledni beta MODy moc kompatibilni nebudou, to je prave duvod, proc vetsina lidi vcetne mne ceka na ofiko 1.4 patch.

Jinak ty symptomy co popisujes mi prijdou jako typicke problemy verze 1.0 Jsi si jisty, ze to mas opatchiovane?

A jenom dotazek, proc ses jeste nezaregistroval?
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
syk

Post by syk »

mam patch 1.3
jak to myslis stou registraci ?
Abras
x3

Post by Abras »

syk wrote:mam patch 1.3
jak to myslis stou registraci ?
tak jako ja kdyz sem ti psal, ale tva neduvera k registraci je holt vetsi nez u nas ostatnich..., ze by nekdo prisel o kod sem neslysel, ale to uz sem ti rikal :wink:
syk

Post by syk »

neni to preci povine...
podelit se o zazitky nebo ziskat nejakou radu, muzu preci i bez toho abych nekam psal nejaky numero...
chovat se snad umim...
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

syk wrote:neni to preci povine...
podelit se o zazitky nebo ziskat nejakou radu, muzu preci i bez toho abych nekam psal nejaky numero...
chovat se snad umim...
Pro Tebe je to možná velká pohoda, jenže pak sem vtrhne vrchnost a moderátoři musí složitě vysvětlovat proč se pan xy neráčil zaregistrovat... :wink:
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
Abras
x3

Post by Abras »

GiordannoG wrote:....zaregistrovat... :wink:
laskave to tu nereste , to uz potom prilis muj problem nebude..., a ono dokud sem nezacne nekdo tahat piratstvi tak je klid

ps: na tohle uz neodpovidejte, jinak to budu pokladat za offtopic a smaznu to... :wink:
Zergos
x3ap

Patch 1.4

Post by Zergos »

Nazdar lidi. Tak jsme se konečně dočkali. Patch 1.4 je venku a je to celkem slušnej macek. Už jste ho někdo instaloval a vyzkoušel?
Moonman
x3

Post by Moonman »

Tak ten patch 1.4 se mi jeví jako zatím nejlepší z těch dosavadních. Dokonca i v Ore Beltu se mi to už neseká :) Tam sem měl největší problémy. Jinak jinde to šlapalo vcelku dobře i předtím.
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Musim souhlasit, posledni verze je konecne vyborna a poradne zvedla fps... :wink:
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
Mr. M
x3

Post by Mr. M »

mno, nejakou dobu jsem tady nebyl a nesledoval vyvoj (tusim od patche 1.3).... takze ted uz je to konecne aspon trochu hratelny? :)
Kazatel
x3

Post by Kazatel »

Nazdarek chlapi:konecne jsem si koupil tolik vychvalovanou hru X-3 cz,nicmene jsem zni velmi zklaman,ale to bych odbocil od tematu.Potrebuji poradit s tou misi na zacatku ve městě.Cetl jsem to tady,ale pry se to da tězko hrat.Vubec nechapu,co po mě ta mise chce?Ty pirati nejdou zabit,nezamerim je,laser na nic.TAK NEVIM CO DAL.Pak jde video a mi narazime do baraku,ktery tam prekazi,lod bouchne a je (ende).Poradite mi někdo?Predem diky. :(
X-2 The Threat, X-3 The Reunion.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

zapni si laserove zamerovani zbrane(prochazis to K) tak by ti mela zbran strilet do nepretel kdyz se ti dostane ukazatel kam mas palit k zamerovacimu krizi to dost pomaha jinak se skoro nedaji zamerit
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Kazatel
x3

Post by Kazatel »

Pro DJ DIE:Díky za radu,jsem nedoufal,budu si to pamatovat.Misy jsem zatim opustil,ale vratim se k ní slibuju.Nemuzu si zvyknout na tu X-3,je takova no -nechci rict(odflaknuta),ale to sem nepatrí.Jeste jednou dikes.
X-2 The Threat, X-3 The Reunion.
FVZ

Post by FVZ »

Je velkej rozdíl mezi hraním X3 na klávesnici s myši a joysticku? Uvažuju o koupi nějakýho a byl bych pak nerad, kdyby mi tu ležel, páč by se mi hra víc líbila na myši.
INTEL Core I7 2600 3,4GHz; 8 GB DDR3 RAM 1600MHz; NVIDIA 580GTX 1536MB; MB ASUS MAXIMUS IV GENE-Z; 23,6" ASUS VG236 120Hz LCD + NVIDIA 3D VISION; Saitek X52 PRO
Cirrus CZ
x3

Post by Cirrus CZ »

Určitě do joysticku jdi! Je to úplně jinej rozměr. Samozřejmě se tu objeví lidi, co ti řeknou, že s myší se to taky dá, ale je to simulátor a vesmírnej simulátor chce joy.

Doporučuju Saitek X52, ale je dost drahej. Nějakej levnější bude stačit...

Cirrus
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::
FVZ

Post by FVZ »

Cirrus CZ wrote:Určitě do joysticku jdi! Je to úplně jinej rozměr. Samozřejmě se tu objeví lidi, co ti řeknou, že s myší se to taky dá, ale je to simulátor a vesmírnej simulátor chce joy.

Doporučuju Saitek X52, ale je dost drahej. Nějakej levnější bude stačit...

Cirrus
Na myši sem hrál do teďka. X52 je pěknej, ale 3 a půl hadru do srandaklacku investovat nechci (a kdybych náhodou chtěl, tak tolik nemam), spíš sem koukal na joysticky kolem 6kil. Neni to moc, ale zas tolik leteckejch her nehraju.
INTEL Core I7 2600 3,4GHz; 8 GB DDR3 RAM 1600MHz; NVIDIA 580GTX 1536MB; MB ASUS MAXIMUS IV GENE-Z; 23,6" ASUS VG236 120Hz LCD + NVIDIA 3D VISION; Saitek X52 PRO

Return to “Česky / Czech X-Forum”