Zgodze sie z jednym zastrzezeniem - Khaacki M2 (ja przynajmniej próbowalem kilka razy i poleglem), tak jak w przypadku rozlaczonego klastra nawet naped boczny nie pomagaStalovy wrote: poza tym niszczy wszystko, co lata, od M5 do M1...

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Cóż, mnie się też tak wydawało, ale Neiklot twierdzi co innego...Blaster X wrote:Zgodze sie z jednym zastrzezeniem - Khaacki M2 (ja przynajmniej próbowalem kilka razy i poleglem), tak jak w przypadku rozlaczonego klastra nawet naped boczny nie pomagaStalovy wrote: poza tym niszczy wszystko, co lata, od M5 do M1...
A co to za miejsce, tak troszkę dokładniej...?Neiklot wrote:Ustawiasz się w odpowiednim miejscu i dajesz
Przejmowaniai jeszcze wrote:Ostatnio zacząłem stosować przerobioną wersję przejmowania Xenońskiego K
No to teraz się zgubiłem... W końcu chodzi o Xenońskiea kończąc wrote:W ten sposób zdobyłem 2 z 3 Khaackich M2
Jest to miejsce, w którym nie mogą Cię dosięgnąć wieżyczki. Bardzo trudno jest je znaleźć, ale jak już to zrobisz, musisz uważać, by Khaak odwracając się Cię nie uderzył. Niestety, nie mogę go opisać, gdyż jest to prawie że nie możliwe.Stalovy wrote:A co to za miejsce
Te K można przejmować tylko podczas misji, w której chronisz faceta przed Xenonami. Ale ten sposób jest najlepszyStalovy wrote:Przejmowania? Czy to zawsze działa, np. dorwę jakiegoś X-K(eja) wałęsającego się po sektorze i, stosując ten sposób, przejmę go? Czy tylko podczas jakiejś misji?
Pogubiłeś sięStalovy wrote:No to teraz się zgubiłem... W końcu chodzi o Xenońskieczy Khaackie
M2?
A ja zmaksowanym Pytonem z AEGIS'em i podczepionym KM5Stalovy wrote:Wracając do tematu: aktualnie latam Disco bez osłon (vide hardcore eXtreme):D:D, i bardzo sobie ten stateczek chwalę.
Turel wrote:[A ja zmaksowanym Pytonem z AEGIS'em i podczepionym KM5:D:D , a zarabiałem na niego od października
, wspierany jest w trudnych chwilach przez 2 ospreye i 20 nova'ych
, ale i tak nie moge zagryść pojedyńczego Khaackiego M2
![]()