X3-názory a reakce

Moderator: DJ Die

Mr. M
x3

Post by Mr. M »

nuze panove, co jsem si precetl nekolik poslednich stranek z EN fora ohledne toho patche (a tady ostatne taky), tak asi (urcite) s nakupem X3 jeste takovy rok pockam ... to bude i herni stroj lepsi, hra (doufam) vyladenejsi a jestli buh a distributor da, tak snad i levnejsi ..... zatim to je system patchovani na zpusob pokus-omyl a finalni vyladene stadium hry se stridave priblizuje a zase vzdaluje
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

Ahoj všem. Nezkoušel jste někdo tento Community Patch?
http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=114868
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Zergos wrote:Ahoj všem. Nezkoušel jste někdo tento Community Patch?
http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=114868
Tak jsem si to celé pročetl a zmíněný "patch-mod" vypadá celkem zajímavě, jenže to má pár ale...Tím největším je kompatibilita s příštím oficiálním patchem, nikdo mi teď správnou funkčnost nezaručí...I když tento post vystihuje téměř vše, cituji
" If we all wait for egosoft to patch it, we might die of old age before we can fire PSG's again." by Axeface...
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

Tak jsem se nakonec vrátil k patchi 1.02.01 protože se mi zdá zatím nejlepší. Bohužel si musím znovu zahrát asi dvě poslední mise protože poslední savy mám už ve verzi 1.3 :-(
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

Tak jsem pánové dohrál hlavní dělovou linii. Takovou diashow jako při závěrečné bitvě jsem ještě neviděl. Co snímek to snad dvě sekundy... :evil: Tomu říkám s prominutím optimalizace jako prase.
Marcus_de_Tycho
x3tc

Post by Marcus_de_Tycho »

Zergos wrote:Tak jsem pánové dohrál hlavní dělovou linii. Takovou diashow jako při závěrečné bitvě jsem ještě neviděl. Co snímek to snad dvě sekundy... :evil: Tomu říkám s prominutím optimalizace jako prase.
Tak to jsi stastlivec, kteremu to dokonce slo dohrat, protoze spoutse lidi to spadne v posledni misi. Problem resi patch 1.3.2 beta.
plynak
x3tc

Post by plynak »

Ja to dohral s patchem 1.2.01. A uprimne, musel bych byt padly na hlavu, abych tam daval betu patch, ktera pak nebude kompatibilni. To je duvod, proc mam X3 uz dva mesice "u ledu". A EGOSOFT uz mne zacina srat. Hlavne ze si zalozeji tema Co chete videt v datadisku. Mam 100 chuti jim tam napsat, ze chci videt fungujici hru za kterou jsem zaplatil a tudiz chci datadisk zadarmo.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
syk

Post by syk »

narazil jsem na "Kha'ak Destroyer" kterej v sektoru postupne vysmazil stanice a potom se tam jen tak toulal a napadal lode...
samozrejme nikdo nemel sanci... chvili sem sledoval co bude...obcas priletela lod a chtela postavit tovarnu a podobne... bez uspechu
potom me napadla myslenka, ze bych se mozna mohl dostat bliz, ze by treba mohl mit mrtvej uhel strelby nebo tak neco a vsiml sem si ze ma dutou prdelku :)
asi na 20tej pokus se mi podarilo vletet zezadu dovnitr...
takze asi 20-30 minut manevrovani v utrobach netvora udelalo sve :D
dostal jsem ho !
mel jsem "argon nova rider" a 4x A-HEPT
vypadl znej "gamma kyon emiter" lze ho nejak namountit na jinou lod ???
plynak
x3tc

Post by plynak »

Kratka odpoved na dlouhy popis. Ne nejde :o)
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
syk

Post by syk »

sakrys... skoda... jsou to docela prima skvaridla
mmch uz si dobre nevzpominam... nesly v x2 ty kha'akovsky emitery mountnout?
syk

Post by syk »

jeste jeden dotaz... nemuzu si koupit kriznik... penize uz mam ale koupit nejde, pravdepodobne mi chybi rank... nevi nekdo od jakeho ranku jde koupit ? pokud je to tedy rankem...
dekuju za info
plynak
x3tc

Post by plynak »

Od druheho ranku odshora, jejich popis mas v manualu, ktery mas u hry, nebo si muzes stahnout opravenou pdf verzi PO ZAREGISTROVANI X3. A v X2 take nesly Kyony namontovat do jinych lodi.
syk

Post by syk »

plynaku... plz jeste jednou
druhy odshora... mysleno combat rank celkove (momentalne jsem pouze crusader)
nebo rank u jedntlivych ras ???? (tam jsem cca 4-5 odshora... pouze paranid me nesnasi :)
plynak
x3tc

Post by plynak »

No ja myslim, ze to vetsinou zalezi vice na tom Race ranku, tedy jak moc te maji radi. Ale ja vzdycky na zacatku Novy a Falcony zabiral piratum, takze jsem nebyl ovlivnovan bojovou hodnosti.

Ale kdyz kupujes lod, tak ti to pise, jaky rank potrebujes (kdyz se ji pokusis koupit a ono to nejde).

Jinak na velke lode zapomen. Ja se k Titanu dostal az po dokonceni pribehove linie. Jinak ty ranky lezou desne, ale desne pomalu, hlavne dal ve hre. Sam si zatim nemuzu koupit M1 ci M2 jinde nez u Argonu (ale zase uz pres 2 mesice nehraju a cekam na 1.4 patch).
syk

Post by syk »

nj mel jsi pravdu... opravdu to ukazuje... nejak sem si toho nevsimnul...
ale na velke lode zapomenout nechci :)
od pribehove linie jsem se utrhnul uz davno (ona pocka :c)
momentalne delam penize nicenim xenon krizniku a prodavanim zbrani, ktere znich vypadnou... pripadne mi to desne rychlej zdroj penez, kam se hrabou tovarny :)
jenom doufam ze mi nedojdou kriznici .) i kdyz mam pocit ze se tam nejspis zase objevujou
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

plynak wrote:Sam si zatim nemuzu koupit M1 ci M2 jinde nez u Argonu (ale zase uz pres 2 mesice nehraju a cekam na 1.4 patch).
Tak koukám, že nás asi bude víc s tím čekáním...
Abras
x3

Post by Abras »

Zergos wrote: Tak koukám, že nás asi bude víc s tím čekáním...
kdo si pocka, ten se docka, doufejme :roll:
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Zergos wrote:
plynak wrote:Sam si zatim nemuzu koupit M1 ci M2 jinde nez u Argonu (ale zase uz pres 2 mesice nehraju a cekam na 1.4 patch).
Tak koukám, že nás asi bude víc s tím čekáním...
Jj, hlásím se do klubu čekatelů... :D
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
syk

Post by syk »

reknete mi duvod toho cekani na patch? ze nehrajete... hrat preci muzete i s 1.3 nebo je nejakej problem ?
plynak
x3tc

Post by plynak »

Jo, ze se to kousne pri kazdem vystrelu z MD, PSG, ze se to kouse v Ore Beltu a Savage Spur, mam pokracovat?

Return to “Česky / Czech X-Forum”