Rady hracum - X3

Moderator: DJ Die

Torgen
x3

Post by Torgen »

JXP wrote:a jak se definuji na klavesy 1/2/3/4 ty zbranove skupiny ? V X2 mi prorotovava vsechny zbrane na palube formou 1. laser/2. laser/ nic ... coz mi neprijde prilis prakticke. Jako skupina uz je to o necem jinem, jednou klavesou zmenim utocny nebo obranny styl.
Pomocí myši a těch malých obdelníčku znázorněných u zbraní na levo. Jednoduše označiš skupiny podle toho jak to chceš
gomecz
x3

Post by gomecz »

JXP wrote:a jak se definuji na klavesy 1/2/3/4 ty zbranove skupiny ? V X2 mi prorotovava vsechny zbrane na palube formou 1. laser/2. laser/ nic ... coz mi neprijde prilis prakticke. Jako skupina uz je to o necem jinem, jednou klavesou zmenim utocny nebo obranny styl.
zbranove skupiny se prepinaji klavesami 1-4 na normalni klavesnici (ne numericke)
vleve casti obrazovky, kousek pod horizontalnim stredem jsou ikony zbrani. zde je mozne nadefinovat, ktera pozice bude osazena kterou zbrani (stejne jako v menu lode klavesou 'f') a vlevo od techto ikon je sedivy pasek rozdeleny na ctyrri sloupecky, znazornujici ctyri skupiny. sloupecek nejvice vleno je skupina 1, sloupecek nejvice vpravo je skupina 4.
takze nam vznikla takova matice... a
svetlejsi sloupecek znamena ze v dane skupine (sloupci) je dana zbran (radek) aktivni
tmavsi sloupecek znamena ze v dane skupine je dana zbran neaktivni.
defaultne jsou v prvni skupine aktivni vsechny zbrane a v ostatnich jsou vsechny vypnute. graficky to vypada tak, ze je uplne vlevo svetla nudle, nasledovana nudli 3xsirsi.

kliknutim na obdelnicek se jeho nastaveni prepne.
plynak
x3tc

Post by plynak »

No teda zbranove skupiny jsem za cely rok hrani X3 nepozil ani jednou. Nejak mi to prislo zbytecne. 6xAHEPT ci BHEPT sejmou vsechno a neni duvod prepinat.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
souky

Post by souky »

no já osobn používám zbraňový skupiny kvůli id a taky když lítám v m4 na energeticky náročnější zbraně
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

jaky lvl musi mit pilot aby mohl zacit Universe Tradera? muj ma lvl 10 a porad se mu nejak nechce
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
FVZ

Post by FVZ »

DJ Die wrote:jaky lvl musi mit pilot aby mohl zacit Universe Tradera? muj ma lvl 10 a porad se mu nejak nechce
lvl8, min 1x 25MW štít, software trade mk. I,II,III, navigation mk.I, special mk.I, víc myslim nepotřebuje, když to nepude tak ještě fight, scener a best buy locator, ale myslim že tohle ty mí nepoužívaj
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nj na ten stit jsem zapomel no takze o nej asi prijde ta mamba co jsem nasel :lol:
souky

Post by souky »

DJ Die wrote:jaky lvl musi mit pilot aby mohl zacit Universe Tradera? muj ma lvl 10 a porad se mu nejak nechce
8. :lol: :D
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

jj to uz vim ale zapomel jsem ze musi mit i 25MJ stit
FVZ

Post by FVZ »

DJ Die wrote:nj na ten stit jsem zapomel no takze o nej asi prijde ta mamba co jsem nasel :lol:
Prodávaj se na pravo od ore belt (rudný pás),
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nj ale proc bych je kupoval kdyz je mam zadarmo ;) ja tu mambu stejne nepouzivam nemam splitske lode rad setrim si na Novu Raider
FVZ

Post by FVZ »

DJ Die wrote:nj ale proc bych je kupoval kdyz je mam zadarmo ;) ja tu mambu stejne nepouzivam nemam splitske lode rad setrim si na Novu Raider
Ale v tý mambě jich tolik nemáš, navíc tyhle štíty sou potřeba na všechny náklaďáky který lítaj na potencionálně nebezpečný místa
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

no na mambe je jeden ale to staci abych mohl zacit
plynak
x3tc

Post by plynak »

Ja Splitske lode miluju, krome stihacek. Elefant a Python jsou neprekonatelne. Python je jedna z nejlepsich M dvojek ve hre a Elefant uveze nejvice stihacek ze vsech TL.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ve kterem sektoru se vyrabi AHEPT? v docich se skoro neda sehnat a zatim jsem v zadnem sektoru ani tovarnu ani komplex na ne nenasel
Moonman
x3

Post by Moonman »

Pokud se nemílím tak nejblíže od Argon Prime je továrna na AHEPT v Cloud South East. :wink:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

prave ze tam zadna neni :(
Moonman
x3

Post by Moonman »

Tak to je špatný :(
To bude asi tím že se vesmír stále mění pač je pravda že tam čas od času je a pak zase nee. Občas ho mám i v Elena's Fortune. :wink:
Ale asi ti nezbude nic jiného než hledat nebo si postavit vlastní jako já :D
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

vlastni stoji 8mil na to nemam navic ho stavet nebudu je to zbytecne v teto fazi hry ja potrebuju uz jen 3 kvuli tomu ji stavet nebudu :wink:
Moonman
x3

Post by Moonman »

hmmm.... pak tedy můžeš ještě zkusit zaletět na jih k Paranidům zda nebudeš mít štěstí a neseženeš nějaké. Pač to vykupují Boroni a Paranidé :wink:

Return to “Česky / Czech X-Forum”