X2 Patch 1.4 do downloadu-tylko Ang., US., Niemiecka wersja

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

ergo
x3tc

Post by ergo »

uuuuła ... to teraz sie naraziles Visconius , hehehe :) :)
Visconius wrote:Dla nich ma. To sensacyjne bądz co bądz zjawisko.
1. Że lubisz sobie pograć.
to akurat nic nadzywaczajnego :) , znam wiele dziewczat ktore graja w gry, od pasjansa przez diablo i starcrafta po counter strike :twisted:
Visconius wrote: 2. Umiesz używać forum. :)
to juz troszke nieuprzejme ... uzywanie forum nie jest trudne, zwlaszcza dla kogos kto gra w x2 :)
Visconius wrote: 3. Gra na forum którego się udzielasz nie jest ani zręcznościówką ani simsami.
jak wyzej ... wstyd , wstyd, mlode (przynajmniej duchem), postepowe, inteligentne srodowisko a takie stereotypy ...
:wink:
Last edited by ergo on Thu, 9. Sep 04, 10:50, edited 1 time in total.
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Taa a niektórzy to o takiej żonie marzą... :D Moja niestety tylko w Civ3 i Simsy :D X2 coś jej nie pociaga...
I jeszcze kolejny wydatek - niedługo wyjdzie Sims2 i trza będzie kupić :D

Viscionius ---> nie żebym się czepiał ale RZADKIM :D
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Sauron11
x3tc

Off-Topic

Post by Sauron11 »

Mismoni wrote:Tak, jestem "FEMALE" :) ale czy to ma jakiekolwiek znaczenie ?? Dziękuje za odpowiedź w sprawie lvl-i Levisq
Znaczenie jedynie takie, że dzentelmeni muszą bardziej uważać na swój język, no i nie walić byków orto coby się pokazać z jak najlepszej strony :P :twisted: Ale poza tym to nie ma znaczenia.

Jeśli chodzi o "levele" to w naszej Egosoft'owej społeczności X każdy użytkownik przy logowaniu dostaje swój własny "level". Standardowo jest to 1 lub 3. Możńa awansować na wyższy poziom. Jednak zależy to nie od ilości naprodukowanego na forum spamu :wink: , a od tego z której strony dasz się poznać. Jeśli zyskasz zaufanie szefa Egosoft :wink: i wykażesz swoją pożyteczność, Firma może podpisać z Tobą pięcioletnią umowę developerską, po czym możesz dostać level 5 i większą swobodę w dostępie do informacji na DevNecie. Level 5 ma np. Marcybiskup. Jeszcze wyższe levele są zastrzeżone dla osób aktywnie działajacych dla Egosoft i ma się rozumieć o bardzo wysokim stopniu zaufania. Level 6 mają np. moderatorzy forum, szefowie lokalizacji, niezależni programiści itp. a level 7 - kierownictwo Egosoft, administratorzy forum i osoby z najwyższego szczebla :wink: . Pozdrawiam.

A poza wszystkim to robi się off-topic więc koniec tego :twisted:
Mismoni
x2

Post by Mismoni »

Visconius, nieszkodzi ale muszę przyznać, że trochę przesadziłeś z traktowaniem dziewczyn...Mniejsza z tym ...:) Chodzi mi o to, ze ten topic akurat jest powiązany z innym zjawiskiem, a nie kłótnią czy wyjaśnianiem lub obrażaniem :twisted:
Załózmy inny temat i tam możemy pogadać o tych tematach :P Ps.Chodzi mi oczywiście o Dziewczyny vs Faceci w grach :) Mam nadzieje, ze nie zamieszalam za bardzo.
Mismoni
x2

Post by Mismoni »

Coś długo idzie do nas ten patch ...taka duża firma, a nie może sobie poradzić z maleńkim dodatkiem....A może nasz język jest za trudny ??
General Tatarin
x4

Post by General Tatarin »

Przecież polski jest jednym z najtrudniejszych języków na świecie (po arabskim, japońskim, może rosyjskim, i o pismach obrazkowych nie wspomne... ) ale to i tak nie ma znaczenia, prztłumaczone przecież jest, teraz tylko czcionka i wgranie do gry, no i testy które właśnie trwają. Jadę na weekend w góry i mam nadzeje że jak przyjade to już będzie :)
:)
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

Witam na forum Monia.
Patch się ciągnie nie dlatego że egosoft nie daje rady z polskim tylko dlatego że paru gości nad nim pracuje (Sau i Marcy). Poza tym nie poganiajcie chłopaków. Jeżeli ten patch ma być dobry to niech robią go dłużej. Dajcie im czas. A jak nie możecie wytrzymać to zainstalujcie angielki a potem najwyżej reinstalka gry.

Pozdro dla wszystkich
:x2: rULz fOrEVeR
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

fOX_a, piłeczka już od jakiegoś czasu jest po stronie Ego. Zajrzyj wyżej, Sauron to dokładnie opisał.
Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

Heh. Tak to już jest. Na chwile człowiek straci orientację i już się kompletnie gubi (mały problem z spamem(wiecie że spam to po angielsku mielonka??)spywere i innymi miłymi żeczami uprzejemniającymi życie w necie). To jak lot pegazem chwila niewagi i ..... W takim razie sory za pomyłke. W takim razie nie pośpieszajcie egosftu :) .
euzebiusz3
x2

Post by euzebiusz3 »

Może przestańmy już pytać o ten patch :?: Wydaje mi się że to tylko niepotrzebnie podgrzewa atmosferę i zaczyna robić się naprawdę denerwujące :evil: Kiedy będzie to będzie - kiedyś będzie :headbang:

Czy nie pięknie byłoby obudzić się pewnego dnia, jak codzień westchnąć "Kiedy ten patch?, tolko spokojna, Kiedy ten patch?, tolko spokojna, adin dwa tri ...",zgodnie z odwiecznym cyklem natury zajrzeć na forum ... i nagle zobaczyć napisane wielkimi literami "PATCH 1.4 PL do sciągnięcia" :D :lol:
Czy nie pięknie, byłoby poczuć ten dreszczyk emocji, poczuć zapach wiosny w grudniową noc. Czy nie pięknie ... :gruebel:

Zatem dość pytań, wywoływanie sztucznego niepokoju :twisted:, dość ... Skoncentrujmy się lepiej na tym co nowego w naszym patchu ... - o czym mówią jaskółki :?:
Psilon
x2

Post by Psilon »

Dobrze prawisz bracie, może skoncentrujemy się na tym, kiedy i czy wogule wyjdzie X2:The Return(Polska oczywiście :?: ), i czy można będzie zainstalować wersje ang. na pl., a może wyjdzie wersja pl. :gruebel: (ech te złudne nadzieje :D )
Great power comes with great responsibility
Boba_Fett_
x2

Post by Boba_Fett_ »

Zdaje mi sie ze jesli PLAY olal patcha to i oleje dodatek :evil: Chyba ze Marcy z Sauronem znow sie zlituja i zaczna polonizowac
:lol:
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

bobafett76 wrote:Zdaje mi sie ze jesli PLAY olal patcha to i oleje dodatek :evil: ...
Niekoniecznie. Między łatą a dodatkiem istnieje drbna różnica. Zazwyczaj kilkudziesięciu zł za sztukę.

Pozdrawiam
Vill
x2

Post by Vill »

bobafett76 wrote:Zdaje mi sie ze jesli PLAY olal patcha to i oleje dodatek :evil: Chyba ze Marcy z Sauronem znow sie zlituja i zaczna polonizowac
:lol:
No to im w takim przypadku pomoge, jakoś, choćbym mial paść na nos.
Temporalily suspended in a time lapse...
Sauron11
x3tc

Wieści z frontu

Post by Sauron11 »

Patch 1.4pl w wersji ostatecznej dostał właśnie zielone światło :) , powinien być umieszczony na stronie Egosoftu dziś (tzn. w niedzielę) lub w poniedziałek.

Możliwe, że natraficie na jakieś niewielkie "kwiatki", w rodzaju napisu "Formation" zamiast "Formacja" lub wpisu w AMTPA - "Limit, high water mark", będące wynikiem jakiegoś problemu ze skryptem obsługującym (nie znam szczegółów).
Pozdrawiam.
Boba_Fett_
x2

Post by Boba_Fett_ »

JEAAAAAHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem takim k.....a szczesliwym czlowiekiem :D nie klade sie spac, czekam na patcha :lol: Dzieki Sauron i Marcy za prace nad patchem :)
Piqu¶
x2

Post by Piqu¶ »

YYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!
Nareszcie!!! Myślałem, że najprędzej dopiero w poniedziałek, a tu taka niespodziewanka!!! Macie u mnie po full-wypas Osprey'u, chłopaki polonizatorzy!! :lol: DZIĘKI!!!!!!!! :)

-Gorące pozdrowienia z najlepszymi życzeniami, :D
-Piquś
Przeżyłem Incydent Smoka! :D
X2 1.4 + Bonus-Pack PL + MWM (standardowa mapa)
27 Stacji, jakieś 50 TS'ów, 1xM6, 3xM3, 1xM4, 4xM5 i kilka innych badziewi. :)
Foaloke
x2

Post by Foaloke »

Patch jest już do ściągnięcia !!!!! Alleluja bracia :) . Dzięki Sauron, dzięki Marcy. Idę grać :D .
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Nareszcie Perseusz nie jest już takim killerem przeciwko mocnym klasterom Khaaków. Po raz pierwszy dziś mój Perseusz z GFU okazał się za słaby w starciu z liczebnie przewyższającym mnie przeciwnikiem.
Brak szybkiej reakcji przy zwiększonej na oko szybkostrzelnośći M3 oraz autonamierzania M5, skończył się kaplicą po kilku sekundach :wink: .

No i o to właśnie chodziło :D
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Sauron11 wrote:Nareszcie Perseusz nie jest już takim killerem przeciwko mocnym klasterom Khaaków. Po raz pierwszy dziś mój Perseusz z GFU okazał się za słaby w starciu z liczebnie przewyższającym mnie przeciwnikiem.
Brak szybkiej reakcji przy zwiększonej na oko szybkostrzelnośći M3 oraz autonamierzania M5, skończył się kaplicą po kilku sekundach :wink: .

No i o to właśnie chodziło :D
Nawet nie wiesz jak mnie pocieszyłeś :lol: Wreszcie na coś przydadzą się większe jednostki :wink:

Pozdrawiam

Return to “Polskie / Polish X-Forum”