X3 2.0: Bala Gi Research Missions

Moderator: DJ Die

Jakou známku dáte Bala Gi Research Missions

1 -Nejlepší
25
53%
2
16
34%
3
5
11%
4
0
No votes
5 -Nejhorší
1
2%

Total votes: 47

Torgen
x3

Post by Torgen »

zatím pouze jeden, ale teď nebyl jaksi čas. Každopádně do toho gonerského se dostaneš severní bránou z Treasure Chest,( sektor vedle Omicron Lyrae ), teda pokud jsem to nepoplet, když tak mě opravte :D
George Wills
xr

Post by George Wills »

Torgen wrote:Každopádně do toho gonerského se dostaneš severní bránou z Treasure Chest,( sektor vedle Omicron Lyrae ), teda pokud jsem to nepoplet, když tak mě opravte :D
Taky si myslím, že jsem tam našel novou bránu ... nedá se přehlídnout, je přímo uprostřed na spojnici mezi tou západní a východní.
Ten kdo si už zaletěl pro novou M7 na ni pravděpodobně narazil při průzkumu východních končin mapy. Což nemusí platit pro lidi, co už před instalací 2.0.0.2 měli prozkoumanou celou galaxii, což asi bude většina. Nějak mi už dnes hapruje logické myšlení, nevíte kde by se dal sosnout aktuální patch? :D
gomecz
x3

Post by gomecz »

George Wills wrote:nevíte kde by se dal sosnout aktuální patch? :D
CZ verze
En,De,etc
Dolfi
x3tc

Post by Dolfi »

gomecz wrote:
Dolfi wrote:Pokud provedeš sešrotování lodi v HQ(umožňuje to jeden script - Scrap ship), získáš z lodi materiály na stavbu nové lodi(energetické články, rudu, křemíkové pláty, ...). Jejich množství je zavislé na opotřebení lodi. Lodě, od kterých mám plány, šrotuju.
kde takovej script roste? a pracuje se uz na prekladu? :)

btw: taky mi schazi moznost "vyrabet", nebo alespon automatizovat vylepseni lodniho vybaveni (sw, brejle, ekliptickej projektor, skokovej motor, zbranove systemy atp.) novych lodi... neco jako koupit 10xM3 a dat jen prikaz 'sezente si 3x25MJ stity, 6xVEPb, ..., sejdeme se v...' a kazda lod by se starala a az by sehnala vse potrebne, tak by letela na urcene misto.
Software na sešrotování lodi v HQ se jmenuje Scrap Ship - V2.02, už jsem ho testoval v angličtině, dnes ho asi přeložím do češtiny.
Tady je odkaz na anglické fórum http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=161642
Existuje skript na automatický update lodí. Nalezneš ho zde http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=163602 . Ještě jsem ho nezkoušel, ale je v pořadí na překlad.
Peckoslav
x3ap

Post by Peckoslav »

může mi někdo pls objasnit jak je to s tou aukcí sektoru?
jsem v pokušení pustit se teď po dohrání hlavního příběhu do plnění tohoto "datadisku", ale opravdu nemám cca 600-800M na zakoupení vlastního sektoru, ač bych o něm možná i uvažoval. Tak by mě zajímalo, jestli na mě X3 s aukcí "počká" abych si mohl sektor koupit.

Díky za radu! 8)
syk

Post by syk »

peckoslav myslim ze pocka... na me cekal pekne dlouho

gomezcz severni branou v treasure cheast (vedle omycron lyrae) a ten druhej je Yaki jizni branou
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
gomecz
x3

Post by gomecz »

Peckoslav wrote:Tak by mě zajímalo, jestli na mě X3 s aukcí "počká" abych si mohl sektor koupit.

Díky za radu! 8)
v README k 2.0.0.2 se pise, ze byla lepe vybalancovana aukce za system a ze bylo zajisteno aby byla hraci k dispozici, ikdez ji propasne... v praxi si to predstavuju tak, ze dokud neprijde ten spravny manager (Julian), tak je sektor chamtivost ztratova zalezitost a vsichni aukteri si na ni vylamou zuby.
gomecz
x3

Post by gomecz »

syk wrote:peckoslav myslim ze pocka... na me cekal pekne dlouho

gomezcz severni branou v treasure cheast (vedle omycron lyrae) a ten druhej je Yaki jizni branou
ten yaky sektor je tedy jizne od sektoru pokladnice?
syk

Post by syk »

gomezcz

jak rikam severni branou v treasure chest najdes prvni sektor... patri gonerum a dobre se v jejich equipment doku prodava... kupujou naprosto vse a jakekoli mnozstvi takze staci obletet fabriky a vse prodas na jednom miste (myslim samozrejme zbrane a pod... na ore se ti vyse***)

ve hre byl jen jeden Yaki sector jmeno je ocracocres storm nebo tak nejak... tak ten dalsi je jizni branou z nej... patri Yaki a prakticky v nem nic neni az na nejakou stanici, kde me nechteji nechat doknout
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
lapi
x3

Post by lapi »

Mám tento problém.

Když chci ve svém velitelství vyrobit loď Eclipse, tak se mě cca po 5 minutách hra kousne. přitom už sem jednu vyrobil, žadnej skript sem tam nepřidal a jiné lodě co sem zkoušel dou bez problému.
Neví někdo co stím??? :?
syk

Post by syk »

a pokus ji vyrobit nedas, hra bezi?
pokud ano neres a kup si ji :)
je lepsi vyrobit si lod kterou si koupit nemuzes
syk

Post by syk »

dnes jsem objevil podivnou to vec...
2 sektory ktery nejsou na mape sektoru videt... a nahodou pri prolezani mapy jsem na ne najel...
mohl by to nekdo overit jestli to tam ma taky ??????????

pod sektorem maelstrom jsou 2 unknown sektory, pokud najedu na ten spodni, a dam sipku dolu popojede mi to nekam mimo a v infu se napise argon sector 18-11 a pokud popojedu este doleva napiseto argon sector 17-11 coz pokud spocitam sektory v rade a sloupci souhlasi ze tam na te pozici jsou dokonce spravne... dalsi info je sun 0% a populace a dalsi blbiny
sektor nema brany ale adv. jumpem sem do nej skocil mozna to pujde i normal jumpem... prdnul jsem tam satelit, ale asi zbytecne...

pravdepodobne to ale asi budou sektory v priprave, pokud jo, vime kde hledat :D
StandaJunior

Post by StandaJunior »

tam nic není jenom nějaký lodě který se nedaj claimnout je tam prostě kulový !
syk

Post by syk »

abyl jsi v tom 18-11 a 17-11 ? ja tam nemam nic... jenom tma jak v pytli
syk

Post by syk »

nemam ny mysli ty 2 unknown sectory kde byla jachta... tohle je jiny
StandaJunior

Post by StandaJunior »

já vím co myslíš :wink:
víš k čemu jsou ty sektory používaný ?
Spoiler
Show
když je třeba mise v pleasure complexu
jak máš zachránit miru tak se podívej na
podrobnosti o sayiné lodi a tam je napsaný
kde seš Sektor 18-11
takže něco jako univerzální sektor na mise
tohle bylo vyčerpávající :lol:
syk

Post by syk »

wow... cerny na cernym... nebo alespon to tak vidim

universal na mise... hmmm to me nenapadlo...
ja myslel ze to budou sektory treba v dalsim patchi nebo tak neco
kde si mel ty lode? ja tam mam prd... proste tma a nic vic...
takhle "krasne" jsem to ztvarnil :D
http://img144.imageshack.us/img144/7924/sectorspo9.jpg
gomecz
x3

Post by gomecz »

cerny na cernym, je to proto aby citatel mel moznost rozhodnout se sam, jestli prizpevek (rspt. jeho cast oznacenou jako SPOILER) precist, nebo neprecist. napriklad kdyz nekdo popisuje jak vyresit nejaky zasek v topiku, ktery se timto zasekem primo nezaobira. tak aby hrac ktery problem jeste nevyresil a nechce se pripravit o prekvapenI, mel moznost necist tuto pasaz.
TAKZE NENI VHODNE TAKOVY PRIZPEVEK CITOVAT, NEBO KOMENTOVAT A POKUD ANO, TAK OPET V TAGU SPOILER.
gomecz
x3

Post by gomecz »

kdyz uz jsme u toho, nezkousel jste nekdo takovouhle prasarnu?
Spoiler
Show
pred misi umistit do toho sektoru nejakou tu druzici, wingmana, nebo treba laserovou vez?
myslim ze vhodne umistena drtiva mina, by mohla hodne zjednodusit prulet kh'a'ckym asteroidem :)
syk

Post by syk »

dik za objasneni... pravy smysl jsem opravdu netusil
Spoiler
Show
o necem podobnem jsem uvazoval... spis ve smyslu ze by se to dalo nejak vyuzit...
poprve to bylo nekde u piratu... zameruju cile a najednou mina... samozrejme jsem do ni picnul... docela sem byl prekvapenej...
nicmene nikdy jsem to nijak nerealizoval

Return to “Česky / Czech X-Forum”