Noob ma problem z X2 , potrzebne wsparcie.

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Sauron11 wrote:Ja myslę, że to przez ogólną ilość róznych dziwnych substancji chemicznych ładowanych do gara. Dziś poza tym modna jest wersja light, czyli nie cukier, a Aspartam i Acesulfam K, poza tym kiedyś pisali bodajże na etykietach że zawiera Fenyloalaninę i nie może byc spożywana przez chorych na Fenyloketonurię :roll:
Noo, chyba że tak, to zmienia postać rzeczy :wink: . Masz rację z tymi różnymi dziwnymi substancjami. Wersję light kiedyś spróbowałem, pierwszy i ostatni raz... Ale żeby nie było, że soki lepsze! Znaczy są lepsze, jak sobie sam wyciśniesz! Kiedyś nawet jeden sok piłem, który stał obok owoców. Od razu wyczułem różnicę :wink:
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
Reel Mixer
x2

Post by Reel Mixer »

Dart Wiater wrote:A na co mi jakiś tam symulator jak ja jestem totalnie hardcoreowym graczem :twisted: .
A ja się dziwię, że pytasz o tak podstawową rzecz, jak stawianie stacji...

"A po co mi ta instrukcja" - choroba cywilizacyjna.
[ external image ] X3 - gram legalnie.
[ external image ]
Błękitny Grom znów na posterunku :).
BQB
x2

Post by BQB »

Jak wspomnieliście o soku z ogórków, to mi ślinka poleciała, uwielbiam i nie ważne, czy z korniszonów, czy kiszonych, czy małosolnych. Wogóle uwielbiam to co bardzo ostre, bardzo kwaśne, bardzo słone i bardzo słodkie. Oczywiście nie naraz wszystkie te smaki, ale delektuje się pojedyńczo każdym.
DRACOOL
x3tc

Post by DRACOOL »

BQB wrote:Wogóle uwielbiam to co bardzo ostre, bardzo kwaśne, bardzo słone i bardzo słodkie. Oczywiście nie naraz wszystkie te smaki, ale delektuje się pojedyńczo każdym.
He, he,...
i właśnie dla tego uwielbiasz X2 :D :D
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
Black-Templar
x2

Post by Black-Templar »

He he :D sok z ogórków to najlepsza zapojka jaką wymyślono.... Piję w ilościach hurtowych ostatnimi czasy :roll: . Kiszone górą! :lol:
In the grim darkness of the far future, there is only war...
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

Zrobil sie totalny off topic. Powrot do tematu! Chodzi o problemy z X2, a nie o wrzody zoladka, ktore powstaja wskutek zbyt ostrych potraw i trucizny zawartej w coli [to tak na marginesie :wink: ].
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

No ale w temacie niema nic napisane że bedzie wogóle związany ten problem z X2 =].
A tak wracając do tematu to ja sobie tylko ten papierek co PLAY nazywa instrukcją przejrzałem a potem co i raz sprawdzałem co się robi czym w helpie w grze :P. A do stawiania stacji doszedłem sam i to przypadkiem :) bo ciągle się z każdym komunikowałem i przez przypadek pogadałem z kapitanem Mamuta :)
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

No ale w temacie niema nic napisane że bedzie wogóle związany ten problem z X2 =].
Tak, ale w temacie nie ma znaczka "[OT]", a ze jestesmy na X2 forum to oczywisty jest zwiazek tego problemu z X2 :wink:
MiG13
x3

Post by MiG13 »

Nach , masz rację! Zaraz to poprawię.

A co do początku gry , to nie wiedziałem wogóle o co tu biega. Instrukcję użyłem jako podkładki pod szklankę z kolą (cdekeya spisałem w ,,bezpieczne,, miejsce) a sekret dokowania w stacjach odkryłem po 1,5 godzinie ciągłego walenia we ,, fri argon trejding stejszyn,, . Cola pomogła mi nie zasnąć :shock: .

Edit: Już nazwa topika zmieniona :wink: .

Edit2: Hmm , Gamer sugerujesz żebym zmienił nazwe topika na ,,X2-problemy i {OT} napoje,, ?
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

Taki mały OT. Sau kto ci zjadł avatara? Już przyzwyczaiłem się do Oka :)
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

Hmm , Gamer sugerujesz żebym zmienił nazwe topika na ,,X2-problemy i {OT} napoje,, ?
Sugeruje by zamknac ten topic, ktory zamienil sie w totalny off topic. Oprocz tego problem nooba zostal rozwiazany :wink:

TOPIC CLOSED

Return to “Polskie / Polish X-Forum”