Khaackie Dziala
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
Nie będę zakładał nowego topicu bo moje putanie tez dotyczyczy broni.
W opisach broni na Argonopedi jest coś takiego np przy Alfa PAC:
Energy Lifespan: 5 seconds of life per shot
ktos może mi wytłumaczyc co to oznacza?
Z góry dzięki
W opisach broni na Argonopedi jest coś takiego np przy Alfa PAC:
Energy Lifespan: 5 seconds of life per shot
ktos może mi wytłumaczyc co to oznacza?
Z góry dzięki
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy
i trochę drobnicy...

-
Szczerze mówiąc tylko się domyślam bo nie mam jak sprawdzić. Jeden strzał oznacza 5 sekund regeneracji w czasie rzeczywistym. Czyli po oddaniu jednego strzału po 5 sekundach energia wróci do maximum. Jednak coś się tu nie zgadza. Przecież statki mają różną moc generatorów. Chyba że moc reaktora przekłada się na pojemność akumulatora (czyli ilość strzałów przed rozładowaniem), a czas regeneracji jest zawsze taki sam.Pavlo wrote:...Energy Lifespan: 5 seconds of life per shot...
-
-
-
Było już o tym nie raz. A tu macie post w moim topicu który o tym mówi http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtop ... ht=#706514
Last edited by Visconius on Fri, 11. Feb 05, 23:53, edited 1 time in total.
-
-
Masz rację! Zdawało Ci się.
Pisze tam wyraźnie. Trzeba mieć przedostatnią rangę u danej rasy u której się kupuje. Można kupić u dowolnej rasy. Tylko trzeba mieć rangę. I to u rasy, a nie bojową.
EDIT: Przecinki mnie nie lubią
Pisze tam wyraźnie. Trzeba mieć przedostatnią rangę u danej rasy u której się kupuje. Można kupić u dowolnej rasy. Tylko trzeba mieć rangę. I to u rasy, a nie bojową.
EDIT: Przecinki mnie nie lubią
Last edited by Visconius on Fri, 11. Feb 05, 23:55, edited 1 time in total.
-
-
Myślę, że nawet w spoilerze nie powinno się tej informacji publicznie podawać. Taka niewiadoma jest ciekawa, a skoro rangi rosną to w końcu i tak się przekonamy jaka była potrzebna. Ja np. nie wiem i w zasadzie nie chce wiedzieć, by nie psuć sobie przyjemności.BQB wrote: może w tym topicu co są rangi wymienione by dopisać - dzięki tej randze można już kupić informacje o technologii khaak? Może być nawet w spoilerze.

A byk nie taki znów wielki

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
Rafio nie łap mnie za język. Ludzie z Wrocławia tak sobie nie robia. Warszawiaka można
, ale nie kogoś od siebie z miasta.
Tak jest. Chodzi o to aby ranga reputacji
u danej rasy była na przedostatnim poziomie. tutaj link do niezawodnej Argonopedii: http://argonopedia.ppcis.org/mission.php?mission=21
A tutaj trochę odmienne ale jednak podobne stwierdzenie w FAQ Egosoftu:
http://www.egosoft.com/support/faq/faq_ ... &version=4
To da nam specyfikacje statków. Chyba już udowodniłem że mam rację

Tak jest. Chodzi o to aby ranga reputacji

A tutaj trochę odmienne ale jednak podobne stwierdzenie w FAQ Egosoftu:
http://www.egosoft.com/support/faq/faq_ ... &version=4
To da nam specyfikacje statków. Chyba już udowodniłem że mam rację

-
A ja się ostatnio zdziwiłem jak udało mi się przejąć M5 Khaackie w randze kapitana lub starszego kapitana... Myslałem ze trza miec wyższą range... a tu taka niespodzianka 

X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy
i trochę drobnicy...

-
-
-