A tak przy okazji może ktoś dokładniej mi powie jak zostały ulepszone laser towers ?
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Uch, może, ale takie zalatwianie sprawy... ja niestety za pierwszym razem zastosowalem moja metode "na husarię" - hurrrahhh i przez środek, co bylo dalej, napisalem. Teraz terz sie przesiadlem na Peseusza z GFU (pare minut zajelo nauczenie sie obslugi tego chorestwa). Ale twoje rozwiazzanie Stalovy... jest jakieś takieStalovy wrote: Zanim wpadli na pomysł żeby okrążyć bramę i zaatakować ten dziwny stateczek prujący im pancerzyki, było po nich - większość padła (a tylko w dużej grupie Khaczki mogą podziobać). Resztki dobiłem plazmą. Może powinienem dać to w spoiler?
A próbowałeś podlecieć b.blisko i od tylca ? w 1.3 po ropoczęciu ognia zostawał tylko lider a i to ze zdjętymi tarczami. Nie wiem jak to jest w 1.4 zacząłem grę od początku.BQB wrote:No moje wrazenia to, lece sobie nova z jonami i plazma i widze klasterek, to ja po garach wale w niego, on sie rozpada i we mnie wali i zostaly 3 statki, ale mnie juz nie bylo, trzeba potrenowac.
strzelaja znacznie szybciej i celniej i pewnie tez mocniej.
Zgadzam się, że metoda na tylcaPD12972 wrote:A próbowałeś podlecieć b.blisko i od tylca ? w 1.3 po ropoczęciu ognia zostawał tylko lider a i to ze zdjętymi tarczami. Nie wiem jak to jest w 1.4 zacząłem grę od początku.