Sau wrote:/CIACH/ użytkownik o nicku "czarnulka" używa w mailu loginu "Stanisław"![]()

Nie, dlaczego...? Skąd taka konkluzja?JA wrote:Stalovy pokłóciłeś się z Dziewczyną, czy jak![]()

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Sau wrote:/CIACH/ użytkownik o nicku "czarnulka" używa w mailu loginu "Stanisław"![]()
Nie, dlaczego...? Skąd taka konkluzja?JA wrote:Stalovy pokłóciłeś się z Dziewczyną, czy jak![]()
eee,,,przecięż MODERATOR jest jak Wielki BratStalovy wrote:Sau wrote:/CIACH/ użytkownik o nicku "czarnulka" używa w mailu loginu "Stanisław"![]()
No, to pięknie! BTW, skąd znasz jej/jego login?
Brutal!xor wrote:No, mow za siebie - ja tam gryze, i to wylacznie kobiety...![]()
![]()
Mów za siebieRAFIO wrote:Mimo wszystko dominuje tutaj płać brzydka...
Taak...RAFIO wrote:Mismoni, jeśli to czytasz, prosimy: wróć![]()
![]()
![]()
Śmiem wątpić, przynajmniej jeśli idzie o moją MałżonkęSauron11 wrote:Ja myślę, że najlepsiejszym sposobem na wzbogacenie naszej społeczności o płeć piękną jest zaproszenia Waszych żon i dziewczyn do aktywnego udzielania się na forum. Jestem pewien, że uda się Wam przekonać do tego Wasze panie
![]()
Sauron11 wrote:Ja myślę, że najlepsiejszym sposobem na wzbogacenie naszej społeczności o płeć piękną jest zaproszenia Waszych żon i dziewczyn do aktywnego udzielania się na forum. Jestem pewien, że uda się Wam przekonać do tego Wasze panie
![]()