nieznane sektory :D SPOILER

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Lemein
x2

Post by Lemein »

szcerze to daj se spokój ja przeczesałem wszystkie sektory moim pegazusem ( zarąbista prędkość) i w ten sposób odkryłem całą mapę x uniwers a w tych nieznanych sektorach nie natknąłem się na nic ciekawego oprócz
Spoiler
Show
statku z użądzonkiem kamuflującym w którego przygrzmociłem bo go nie widziałem i okazało się że jest to homo niewiadomo ale podobny był do gonerskiego statku tylko powiększonego x 100 :!:
nie zdradze w którym to było sektorze poszukajcie se sami MUHAHAHAHAHAHA :twisted: a odnośnie budowania fabryk w niezamieszkanych sektorach jest bezsensowne bo na co ci tyle kasy?? ja sie dorobiłem tytana i odysa chociaż wczesniej postawiłem 4spp ale w argońskich sektorach i spokojnie sie utrzymuje z misji killerskich ( ranga extreme :twisted: )
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Nie wierze. Tam nic nie ma. Nie wierze, nie wierze, nie wierze!!! :twisted:

:wink:
Lemein
x2

Post by Lemein »

Człowieku małej wiary.... jakby Edison nie wierzył to by żarówki nie wynalazł
BQB
x2

Post by BQB »

Był już tutaj taki jeden, co bajał o sektorze z ziemią i sekretną bramą. Daj info w spojler.
Gargoil
x2

Post by Gargoil »

Edison był człowiekiem wielce wyuczonym :D i żarówkę zaprojektował a nie w nią uwierzył! Nie chcesz zdradzać ok, poprosze tylko o filmik na którym widać odbicie od niewidzialnego obiektu który od razu rozpoznałeś jako statek gonerów mimo takiej małej różnicy że był "x100". Nie wiem jak Wy chłopaki ale ja w garbate anioły nie wierze.
Trzeba być na tyle dorosłym aby zrozumieć, że życie nie jest sprawiedliwe. W każdej jednak sytuacji powinniśmy postępować najlepiej jak potrafimy.
There are two secrets to life: 1) Don't tell everything you know...
Z tym numerem telefonu zamiast icq to iście wyborny pomysł
j77jack
x2

Post by j77jack »

Gargoil wrote:Nie wiem jak Wy chłopaki ale ja w garbate anioły nie wierze.
Gargoil popieram Cie w 100% ,ale w jednym sie mylisz... kazdy aniol jest z definicji garbaty :D (no bo ma te skrzydelka ,lub inne ustrojstwo latajace co garba udaje) :D :lol:
ps. jedynym naprawde duzym statkiem (bez skryptow) jest M0 z fabuly , moze w toto trafil i nie poznal?? :? :D
yahreck
x3

Post by yahreck »

Wybaczcie Lameinowi, on jest jeszcze nieopierzony i fantazje swoja ma, ale nauczac ze Pegasus jest szybki to jakby mowic, ze woda jest mokra.
Egosoft thank you for buing our game
p4 2.4 ,1 GbRam 333, ATi 9500pro
nairamkai
x4

Post by nairamkai »

yahrek - a ja sie nie zgodze!!!
jak chcesz, to moge sie z Toba scigac - lec pegasusem, ja wezme moja Nove.
trasa: argon prime - black hole sun :twisted:
SZYBKI to jest naped skokowy, pegasus tylko szybko lata :)

ale popieram przedmowcow - bazy UFO, wypchane sprzetem i nadajace sygnal "wez mnie prosze na tym stole" odysy, hidden gonner bases sprzedajace nividium po 5 centow za tone i zlotowki po 50 groszy powinny byc dokumentowane.
pozdrawiam
Lemein
x2

Post by Lemein »

yahreck jak ja moge być opierzony skoro kaczką nie jestem :D A filmik z chęcią bym dał tylko niestety nie mam własnej stronki albo serva
yahreck
x3

Post by yahreck »

Lamein jak masz filmik albo inna dokumentacje tej swojej fantazji, to wyslij je na mejl Saurona, a on juz bedzie wiedzial co z tym fantem zrobic.
Egosoft thank you for buing our game
p4 2.4 ,1 GbRam 333, ATi 9500pro
BQB
x2

Post by BQB »

Lemin podeślij mi na e-mail, już ja znajdę miejsce. No i nie krępuj się z objętością mam jeszcze 800 MB wolnego miejsca na skrzynce i takiej wielkości może też być e-mail. Jeśli nie masz możliwości wysłania tego na e-mail, to udostępnię Ci FTP i tam wrzucisz OK? Teraz się nie wykręcisz.
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Dokładne! Koniec z fantazjami!! ;) Tylko rzetelnie udokumentowane fakty.
Już kiedyś taki jeden był, bodajże Randor go zwali, co chwalił się, że parę razy wygrał w loterii, ale gdy miał udostępnić screena to znikł... jak kamfora :)
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
Black-Templar
x2

Post by Black-Templar »

Z tym statkiem może chodzi o wrak w jednym z khaackich sektorów. Ten który przypomina dragona i jest obok paczki którą trzeba zebrać w jednej z misji. W MWM też jest takich kilka.
In the grim darkness of the far future, there is only war...
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Z twojego opisu, Templar, wynika że wrak ten jest WIDZIALNY. A tamten ponoć jest niewidoczny... ;)
Lemein wrote:
Spoiler
Show
-ciach - statku z użądzonkiem kamuflującym w którego przygrzmociłem bo go nie widziałem - ciach -
Lemein
x2

Post by Lemein »

No dobra przyznaje sie że zmyśliłem :oops: ale fanie było patrzec jak staracie sie obalić moją teze ale jakbym chciał to mógłbym to dalej kontunuować...
Heh tak czy siak fajnie było :twisted: trzeba to kiedys powtórzyć POZRDO TO ALL
Gargoil
x2

Post by Gargoil »

Raczej dziwna zabawa. Proponuje otworzyć temat "fantazje o ukrytych sektorach - spoiler". Albo "koncert życzeń do egosoftu - spoiler".
A tak apropo MWM. Zdarzyło wam się że otrzymaliście komunikat Argon fleet movements - target cośtam, po czym do sektroa wlatuje 6 tyanów i dwie płaszczki (wszystko pod banderą federacji) i jednocześnie do stacji wlatuje statek z załogtą do wieżyczek. Nagle wszystkie niszczyciele rzuciły się do stacji. Że dosłownie zlał mi się symbol niszczyciela na mapce do postaci maleńkiego kółeczka.
Nie ma już dziś prawdziwych kapitanów... :wink:
Trzeba być na tyle dorosłym aby zrozumieć, że życie nie jest sprawiedliwe. W każdej jednak sytuacji powinniśmy postępować najlepiej jak potrafimy.
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Gargoil, screenshotuj takie sytuacje!
Znam te komunikaty, ale nigdy nie bylem swiadkiem tych "ruchow floty". Chetnie bym zobaczyl. Tylko dawaj w watku o MWM. Rozumiem, ze juz ten miks zapodajesz ;)
Gargoil
x2

Post by Gargoil »

Screenshooty - bardzo prosze pchnąłem ci mail`em. Szkoda że nie mam ni stronki, ni miejsca gdzie to upublicznić :( .
Może jakiś edysk w którym ktoś odpowiedzialny ma administracyjne prawo do kasowania, reszta może tylko wrzucać. Sau ma już dość pokoi na głowie, więć... może...
O widze podniesioną rękę! Marcy zgłaszasz się! Super! :twisted:
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Gargoil wrote:Szkoda że nie mam ni stronki, ni miejsca gdzie to upublicznić :cry:
Możesz podesłać do mnie na @ , a ja za chwilę podam link do nich... :)
Serio, serio!
Mój mail: stalovy@o2.pl (jest zresztą w moim profilu)
Traeki
x2

Post by Traeki »

Zwracam honor i niniejszym przepraszam , temu co mowil o mlynach masonu sprzedajacych kosmiczne muchy - faktycznie sa i wiem tez czemu ich niebylo ! Sprawdzalem ten sektor kontrolnie co jakis czas i mlyny pojawily sie gdy tylko otrzymalem range As Trzeciego Stopnia, inaczej mowiac na 100% jest to zalezne od rangi.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”