Jones, oczywiście, że Boroni mają płeć. To, że wyewulowali z morskich kalmarów a nie z małp to nie znaczy, że muszą być tej przyjemności pozbawieni

Natomiast naprawdę nie jestem pewien Paranidów. Podejrzewam, że są to hermafrodyci........

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Indoctrine wrote:Jones, to u Splitów kobiety są trzymane pod kluczem.
Indoctrine wrote: U Paranidów nie mam pojęcia, ale obstawiałbym na hermafrodytyzm albo coś jeszcze innego![]()
Indoctrine wrote: U Boronów jest podział na płeć i mają do wyboru taki sam zestaw jak ludzie![]()
tu sie zgodze ... tu nawet nie ma osobnikow , co najwyzej procesy i watki glownego programu ... windowsaIndoctrine wrote: Usul, tworzenie na siłę płciowości w maszynie to trochę bez sensu. Tak naprawdę nie ma żadnych bardzo specyficznych cech psychologicznych przynależnych konkretnej płci, większość różnic to kultura, stereotypy itp...
Po kiego robotom płeć? Znaczy się możesz tak okreslić, że te programy co zajmowały się czyszczeniem systemu, albo roboty dbające o właściwe naoliwienie podzespołów to samice a programy bojowe w statkach to samce, ale to będzie podział sztuczny, oparty na ludzkim spojrzeniu na świat, i to szowinistycznym spojrzeniu
, to powiedz to swojej kobiecie, ciekawe czy szybko na forum się pojawisz po tymwszystkie rzeczy sa u niech na wlasciwym miejscu
Skądżeś wytrzasnął trzecią płeć u nich?u boronow jak to u boronow, wszystkie 3 płcie sa miekkie i oslizgle
Ha, wiedziałemergo wrote:
u boronow jak to u boronow, wszystkie 3 płcie sa miekkie i oslizgle
Co masz przeciwko szowinizmowi???Indoctrine wrote: Po kiego robotom płeć? Znaczy się możesz tak okreslić, że te programy co zajmowały się czyszczeniem systemu, albo roboty dbające o właściwe naoliwienie podzespołów to samice a programy bojowe w statkach to samce, ale to będzie podział sztuczny, oparty na ludzkim spojrzeniu na świat, i to szowinistycznym spojrzeniu
było dobre1) Męszczyźni
Oj, mlodys, niedoswiadczony... Przyjdzie czas, kiedy 'baby' beda nr 1 w Twoim zyciuPiquś wrote:Szowinizm RULEZ! Baby do garów i dzieci chować!!!![]()
![]()
Te opisy zostały stworzone przez frakcję argońsko-borońską i nie można brać ich poważnieIndoctrine wrote:Nie, Splici jednak mają kobiety ale trzymają je pewnie gdzieś w komórkach... Popatrz na przykład na opis sektora Getsu Fune
A myślisz, że skąd ja czerpię moją pewność co do Teladianek? Właśnie stamtądIndoctrine wrote:Sauron, może masz rację, ale wydaje mi się że nie. A nie ma czegoś na tem temat w historii świata X?