[X3 TC] Łapanie przemytników - bug?
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Chcesz wielkie pieniądze? Ja najwięcej zarabiam na sprzedaży wyremontowanych zdobycznych statków. To jest bizness jak się patrzy 

X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
Zapraszamy wszystkich chętnych na forum XUDB, gdzie znajdziesz FAQ, opisy skryptów, modów i fabuł, oraz Mamut HQ.
[ external image ]
-
No właśnie coraz wyraźniej widzę, że na wojnie można nieźle zarobić 
Za wymęczone 2,6 mln kupiłem sobie Barracudę Raidera u Boronów, wyposażyłem w trzy działka, strzelające na zielono
, do tego tarcza 25MW i ... aż przetarłem oczy z wrażenia kiedy M5, którymi nie tak dawno latałem stały się celem na trzy strzały
W dodatku z M4 i M3 nie mam problemów - tym bardziej, że mój M3, którym fruwałem na początku teraz mi pomaga i strzela lepiej niż ja kiedy nim latałem.
A na wojnie nie dość, że reputacja leci bardzo szybko to jeszcze czasem pirat wyskoczy ze statku albo z czegoś wypadnie rakieta / głowica za 20-30 tysięcy. Przed chwilą wykonałem "Very Hard" patrol na 3 sektory - no i gra nabrała nowego rumieńca - w końcu nie jestem "one shot".

Za wymęczone 2,6 mln kupiłem sobie Barracudę Raidera u Boronów, wyposażyłem w trzy działka, strzelające na zielono

A na wojnie nie dość, że reputacja leci bardzo szybko to jeszcze czasem pirat wyskoczy ze statku albo z czegoś wypadnie rakieta / głowica za 20-30 tysięcy. Przed chwilą wykonałem "Very Hard" patrol na 3 sektory - no i gra nabrała nowego rumieńca - w końcu nie jestem "one shot".
-
No i o to chodzi 
Zwróć też uwagę na statki z pomarańczowym znakiem centa, ich piloci chcą je sprzedać, taniej niż w stoczni bo są uszkodzone. Kupujemy taki statek za grosz, remontujemy Laserem naprawczym za darmo i sprzedajemy w stoczni z zyskiem.

Zwróć też uwagę na statki z pomarańczowym znakiem centa, ich piloci chcą je sprzedać, taniej niż w stoczni bo są uszkodzone. Kupujemy taki statek za grosz, remontujemy Laserem naprawczym za darmo i sprzedajemy w stoczni z zyskiem.
X3:AP 3.1+XRM 1.30d+MSP 1.7+LoCo 2.01+IR 2.0
[ external image ]
[ external image ]
-