Sorkvild- Ani razu nie nazwałem Cię tak wprost. Ty sam uznałeś że to jest do Ciebie, widać miałeś powody
Dlaczego mialbym je miec ? To, ze delikatnie zasugerowalem odrobine wysilku, prosze ...
Co mają posty do tego co pisze? To że masz więcej postów na koncie, nie znaczy że jesteś lepszy.
Wiecej postow - wieksza moc

:D:D:D. Niestety, tak to nie dziala. Tu obowiazuja zasady wychowania. Czy wybierajac po raz pierwszy np. do pracy tez naskakujesz na jedngeo z wspolpracownikow tylko dlatego ,ze powiedzial - iż papier do drukarki jest w szafie (chyba, ze mial go podac na zlotej tacy i sie uklonic w akcjie laski) ?
W pierwszym poscie jaki napisales na naszym forum, powiedziales ze zawsze bedziesz przestrzegal regulaminu. Sauron Jedenasty rzecze tak: "Absolutnie nikt nie może używać obraźliwych określeń wobec innego użytkownika forum", a ty juz na poczatku sie obfajdales z przestrzegania regulaminu.
Ja nie odszczekuje tylko piszę posty, może ty tak robisz ale mało mnie to obchodzi. Wolę już z Tobą nie dyskutować, pomoc od Ciebie też mi nie potrzebna. Wystarczyło mi to co napisałeś w moim pierwszym wątku.
Okazujac lekcewazaco-bunczuczny stosunek w tej materii, nie licz na mile traktowanie.
I proszę, pisz poprawnie po Polsku.
Cos jeszcze? Gwoli scislosci - zdan nie zaczynamy od samoglosek. Slowo "polsku" piszemy z malej litery. Dziekuje.