[X3 XTM] Pytanie odnośnie nielegalnego towaru

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

conrado15
x3tc

Post by conrado15 »

Dzięki za odpowiedzi!
Ostatnie pytanko, i nie będę już dłużej was męczył :D

Zainstalowałem Combat Mod, i coś mi się w nim nie spodobało...
Niby dodało fajne odgłosy, np. po zadokowaniu słychać brzęczenie kleszczy dokujących, ale...
Przed instalacją z mojej OTAS Elity mogłem strzelać 9 sekund do wyczerpania energii, a po instalacji mogę strzelać jakieś 90 sekund bez przerwy. I to na tym polega ten combat mod? A słyszałem, że on poprawia wiele rzeczy w grze, a nie je psuje...
A więc moje pytanie brzmi: czy Combat mod to takie właśnie badziewie, czy to ja mam coś źle z instalacją? Ściągnąłem z http://www.thexuniverse.com/forum/showt ... hp?t=11418

Pozdrawiam!
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

O zgrozo:evil:
Moze by tak przeczytac najpierw readme tego moda, a nie w ciemno instalowac i biadolic ze cos jest inaczej.

W linku ktory podales, wszytsko jest ladnie opisane na stronie pierwszej.

Jak ci cos nie lezy to graj dalej na standardowej wersji by egosoft gdzie 3 pirackie sokoly sa w stanie rozwalic OWP. Dziekuje.

Ewentualnie mozesz sporbowac Bullet Mod, on zmienia tylko parametry samych laserow i rakiet bez ingerencji w ladowanie tarcz i generatorow. Dlugo na nim dosc gralem i moge go polecic.
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
conrado15
x3tc

Post by conrado15 »

Przetestuję jeszcze dzisiaj, jak moja Elite sprawdzi się w walce z K lub J. Wieki temu, kiedy grałem jeszcze bez XTM, Eklipsą rozwalałem bez większych problemów xenońskie niszczyciele. Włączę X. migration na X-treme i spróbuję rozwalić jakiegoś J/K :D

Sorkvild: a ta OWP to tylko w PDF-y była uzbrojona?

A tak poza tym przepraszam za mój ... dziwny post powyżej ^^. Znowu Internet chodzi mi z delikatnie mówiąc "niezadowalającą" prędkością. I Google tłumacz mi nie chce wejść... jestem w podłym humorze...

Pozdrawiam!
Sorkvild
x3tc

Post by Sorkvild »

Predzej sie skopcisz niz zniszczysz swoja Elitka J lub K na combat modzie. Twoje marne laserki nawet nie uszczkna tarcz tak poteznego statku. Lepiej bedzie juz zaatakowac czyms podobnym lub fregatami w asyscie malych M5, ktore zajma J, gdy ten bedzie sie uganial by zestzelic ruchliwe stateczki, w momencie gdy ty bedziesz prowadzil ostrzal z wiekszej odleglosci za pomoca pdfow.
Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
conrado15
x3tc

Post by conrado15 »

Mam jeszcze jedną małą prośbę... czy jest możliwość poprawienia linku do Race Response Fleet 1.5a PL?
Pozdrawiam! Byłbym wdzięczny za poprawienie.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”