Wiecie czym to jest spowodowane i jak na to zaradzić?
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
X3 jest na ogół stabilny. Zgaduje, że masz skrypty które się "gryzą". Ale lepiej żeby się wypowiedział ktoś bardziej obeznany w tej materii. Możliwe również, że majstrowałeś ze statkami, ale wówczas już podczas ładowania zapisanego stanu gry pojawiłby się taki problem.sloder wrote:Proszę o pomoc otóż od pewnego czasu mam pewien problem gram trochę w grę i się ona nagle momentalnie wyłącza tzn. ekran robi się czarny a po chwili wyskakuje błąd wyślij/nie wysyłaj.![]()
Wiecie czym to jest spowodowane i jak na to zaradzić?
Ten punkt chyba nie aż taki ważny. Mój system nie pobiera łatek automatycznie (opcja wyłączona, żeby nie zaśmiecał) od momentu instalacji (XP z Service Packiem2) i gra nie żąda niczego do płynnej gryergo wrote:- masz wszystkie najnowsze łatki do systemu operacyjnego ?
Ja grałem w X3 + XTM na Duronie 1300 i GF FX 5200. Jeśli chodzi o stery do grafy to można było powiedzieć o nich wiele rzeczy ale napewno nie to że były najnowszeSauron11 wrote:Ten punkt chyba nie aż taki ważny. Mój system nie pobiera łatek automatycznie (opcja wyłączona, żeby nie zaśmiecał) od momentu instalacji (XP z Service Packiem2) i gra nie żąda niczego do płynnej gryergo wrote:- masz wszystkie najnowsze łatki do systemu operacyjnego ?.