Problem se zasobovanim Player HQ
Moderator: DJ Die
-
Ted jsem se dozvěděl od mého kamaráda co tuto perlu mastí už druhým rokem, že je dobré hned zkraje hry jak má člověk vydělány nějaký prachy, zavčasu všude nacpát vylepšený satelity a jakmile se někde objeví Khakský průzkumník, okamžitě zajistit aby se nevrátil ke svým. Údajně je to nastavený tak, že průzkumnící zkoumají různý sektory a pokud se pravidelně neléčí kanóny a lasery, má to za následek pozdější invazi. Takže cpát satelity do těch sektorů, na kterých nám záleží a průzkumníky sundávat. Osobně to ovšem nemůžu nijak potvrdit.
First Elite2 Frontier on Amiga, now X3 on i5-3.4GHz, 8GB DDR3 1600, 1TB Seagate HDD with SSD, Ati HD6870 1GB, Samsung 24" 1920x1080
-
2 marien: mno mozna to tak opravdu je, nicmene je nemozne vycistit cely vesmir od pruzkumniku kha'ak, spawnuji nahodne a pomerne rychle i kdyby si osobne skakal po sektorech a cistil, nikdy nevycistis...
je dobre aby nektere sektory mely patrolu nejen od mistnich ras, ale musis jim trosku pomoci napriklad v sektorech ktere hranici s xenony nebo kha'ak... na scout kha'ak hlidka zareaguje pokud ho vidi a ponevadz se vetsinou pohybuji spis u okraje, satelit opravdu muze pomoci...
nicmene existuje script myslim ze se jmenuje khaak hunterkterej ti po aktivaci vypise do zpravy kompletni obsazeni kha'ak po vesmiru...
je dobre aby nektere sektory mely patrolu nejen od mistnich ras, ale musis jim trosku pomoci napriklad v sektorech ktere hranici s xenony nebo kha'ak... na scout kha'ak hlidka zareaguje pokud ho vidi a ponevadz se vetsinou pohybuji spis u okraje, satelit opravdu muze pomoci...
nicmene existuje script myslim ze se jmenuje khaak hunterkterej ti po aktivaci vypise do zpravy kompletni obsazeni kha'ak po vesmiru...
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
-
-
Po roce hraní se mi tam neobjevili, možná haluz čert ví. Ale když by se mi tam teď objevili tak je sfouknu jako svíčku.syk wrote: 2 sir thomas: hele covece... ja ti teda nic spatnyho nepreju, ale da se na to odpovedet "prozatim"

INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
-
1. Souhlasim, i kdyz uz to nebude hrozbasyk wrote: 2 sir thomas: hele covece... ja ti teda nic spatnyho nepreju, ale da se na to odpovedet "prozatim"
jednou jsem cetl o tom jak si nekdo cele sve imperium postavil v ore belt, pul roku mozna rok prace... jak to dopadlo je asi jasny...
2 berkys tady to nejdes http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=184943 i s navodem nekde dal
2. To sem taky cetl... Stovky tovaren, vic nez pul roku prace... Jenze tatar nedelal zadnou ochranu, tak mu to sfoukli... A me napadlo, ze ten kluk je trochu hnup. Ja bych si v takovym pripade jednu M2 nacheatoval... Ja cheaty nesnasim, ale v takovym pripade...
3. Diky, hned se lita o neco lip...
-
-
A proto dělám megakomplexy, které se si vystačí samy. Kdo to má hlídat, že.Eskymak wrote:No já mega komplexy nedělam, jen si mam několik komplexů různě po vesmíru, jen ty xenoni a piráti zatracený, ted byla taková vlna útoků všelijaký havěti že mam dva kentary a jednoho hyperiona. 4 komplexy a tuny nákladních lodí. Jak to uhlídam to nevim.

INTEL Core(TM) i9-13900K@3,00GHz, MB GIGABYTE Z790 Aorus Elite AX - Intel Z790, GIGABYTE VGA NVIDIA GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G, 2x kingston fury 16gb ddr5 &6000mts, Kingston FURY Renegade NVMe 1TB, 49” Super Ultra-Wide Dual QHD 32:9 Gaming monitor ...
-
mno v puvodni X3 bez modifikaci jsem se dostal do stadia, ze jsem nevedel co s penezi... tak jsem si uminil, ze budu mit v kazdem sektoru kriznik nebo vic (v tech mensich, klidnejsich alespon M6 +20 stihacu M3) dotahl jsem to do stadia cca 50% sektoru pod absolutni kontrolou, hlavne krizovatky a hranice... potom se objevil extended mod, tomu se nedalo odolat, potom uz jsem tolik nesilel, ale ta absolutni kontrola me laka porad... proste sledovat 2-3 hyperiony jak si to davaji s letkou Xenon (P a nejakej ten bordel okolo) je zaprve pastva pro oci a za druhy lode v sektoru nepotrebuji zadnou vlastni ochranu (driv sem delal ke kazde TS 3x M3 coz se pozdeji ukazalo jako nesmysl, zabezpecit sektor je jednodussi)
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
-
-
mno... ne tak docela...
napriklad pirati nakupuji i u teladi a yaki a to docela ve velkem, tim se zase rozsiruje pocet sektoru ktere je nutno osefovat...
a v modifikacich je vetsi pocet lodenic...
napriklad pirati nakupuji i u teladi a yaki a to docela ve velkem, tim se zase rozsiruje pocet sektoru ktere je nutno osefovat...
a v modifikacich je vetsi pocet lodenic...
-
no já taky se snažim všechno zabezpečit ale ted dou prachy do komplexů. Jinak osobně hraniční sektory hlídam. Ale co mě docela překvapilo, kolik nákladních lodí patří pirátům. To jsem jednou skenoval všechny lodě co prolítavali mojim sektorem a nakupovali u mě. (nic jinýho tam neni) a hlavně Teladský lodě se po proskenování změnili na pirátský. Takže je zničim a zboží odvezu zpátky do komplexu 
Vždycky sem si říkal že to skenování je jen na nelegální náklad ale tohle je pro mě opravdu novina a to nehraju tejden.

Vždycky sem si říkal že to skenování je jen na nelegální náklad ale tohle je pro mě opravdu novina a to nehraju tejden.

-
To sem taky netusil, hned letim nejakou proklepnoutEskymak wrote: To jsem jednou skenoval všechny lodě co prolítavali mojim sektorem a nakupovali u mě. (nic jinýho tam neni) a hlavně Teladský lodě se po proskenování změnili na pirátský. Takže je zničim a zboží odvezu zpátky do komplexu

-
ani ja jsem to netusil...
ale je to logicky... je to stejny, jako kdyz vezes naklad osobne...
jakmile te proklepne hlidka, dostanes pravdepodobne tez statut pirata, pokud naklad na pozadani neodhodis, jdou po tobe...
a v modifikacich se o to nestaraji jen hlidky ras, ale i civilisti...
jakmile te proklepne hlidka, dostanes pravdepodobne tez statut pirata, pokud naklad na pozadani neodhodis, jdou po tobe...
-
No jestli se ale nepletu, tak Eskymak ma na mysli lode BEZ nelegalniho nakladu...syk wrote:ani ja jsem to netusil...
-
-
-
V základní hře vadí lapadlo na mušinec jenom nějaké rasa, snad Teladům...syk wrote:mno jeste me napada, ze nekde vadi pokud mas "chnapku na mouchy" a "piratske zabavovadlo lodi" v extended to urcite vadi, v zakladni hre uz nevim
-
No ja si myslim ze teladum prave ze ne, tem nevadi nic, ale ostatnim rasam vadi vsechno... stejne jako to zajimani lodi... ale ja mam script, nevim jak se jmenuje, a ten navadi nikomu, takze pohoda... ale lod se mi porad na pirata nezmenila ani jedna... Thomasi, pouzivas XTM nebo ne? Ja jo, tak si rikam jestli to nemuze byt tim...
-
Základní hru bez XTM a někomu to lapadlo určitě vadí, myslím že je to napsáno i někde v manuálu...Berkys wrote:No ja si myslim ze teladum prave ze ne, tem nevadi nic, ale ostatnim rasam vadi vsechno... stejne jako to zajimani lodi... ale ja mam script, nevim jak se jmenuje, a ten navadi nikomu, takze pohoda... ale lod se mi porad na pirata nezmenila ani jedna... Thomasi, pouzivas XTM nebo ne? Ja jo, tak si rikam jestli to nemuze byt tim...