Ja mam X3 w wersji 1.0

tez nie mam instrukcji

+do tego patch 2.0.2pl bodajże 179mb czy coś takiego.
no ale mniejsza o to

Wiecie moze czy da się zakupić jescze ten odcinek Play z X3 ?
Pozdrawiam

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Obiecanki-cacanki?Azazell wrote:okej zrobię screenshota .. tylko naprawdę nie mam pojęcia co wam to da ale ok .. jutro wstawię. bo dziś raczej nie dostanę się do swojego komputera;) ale jutro macie jak w banku.
Jak nie jesteś pewien, to uruchom grę i na stronie tytułowej masz podaną wersję gry. Jest ona też podana w ekranie przedwstępnym, przed uruchomieniem gry (jak klikniesz na ikonce X3 na pulpicieAzazell wrote:hm a gdzie jego kupowałeś ? ja mam bodajże 2.0 ale nie jestem pewien bo dopiero wchodzę w świat X3.
Polecam wysłanie maila z pytaniem do redakcji, czy mają egzemplarze archiwalne i jaka jest procedura zakupu. Poza wszystkim, jeśli kupiłeś swoją X3 1.0 w Irlandii z legalnego źródła, to powinna mieć ona instrukcję zarówno papierową jak i na płytce. O ile dobrze pamiętam, to pierwsze wydania X3 wszystkie miały manuale papierowe, dopiero niektóre późniejsze od 2.0 wzwyż miały tylko na płycie.Remx wrote:Wiecie moze czy da się zakupić jescze ten odcinek Play z X3 ?
Tu nie ma za co przepraszać i tym bardziej nie ma co zamykać wątek. Zrób co jest napisane w cytacie poniżej. To nie jest nic, czego użytkownik internetu nie może zrobić. Jeśli dalej będziesz unikał tego okazania, nabiorę pewności, że użytkujesz nielegalną (piracką) wersję X3, za co grozi na tym forum ban (podstawa w regulaminie forum).Azazell wrote:Sauron11 --> ok dzięki wielkie za pomoc - piątek ide do MegaStore po archiwalny numer Playbodajże on kosztuje 6zl ?
to nie tak drogo.. więc naprawdę warto
przepraszam za problem i można śmiało zamknąć ten wątek
Sauron11 wrote:Azazell: jak napisałem wcześniej, potrzebny mi obraz tego co masz fizycznie na tej płytce, dokładnie taki jak ja zaprezentowałem dla swojej płytki. Nie pytaj po co jest mi potrzebny, tylko zrób o co proszę. W tej chwili robisz to, aby udowodnić, że to co kupiłeś to legalna wersja X3. Możesz mi przesłać linka na PM.
Tak jak napisał Yacek - wystarczy zrzuta ekranu i wrzuta na imageshack
Na Twoim miejscu nie byłbym tego taki pewny i dodałbym, że piszesz to tylko w swoim imieniu. Sprawa Azazella przechodzi na priv i będzie załatwiona przez moderatorów.RAFIO wrote:Jeśli weszłeś w posiadanie pirata nie z własnej woli bądź winy, to nikt ci tutaj problemów robić nie będzie.