Technicky problem

Moderator: DJ Die

Strike2EAF
x3

Post by Strike2EAF »

Zvetsil jsem swap a furt to pada. Ma nekdo nejaky jiny navrh??
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Problém bude jinde, X3 mě padala jenom pokud jsem si ji nabořil skripty.
Derflad
x4

Post by Derflad »

Sir_Thomas wrote:Problém bude jinde, X3 mě padala jenom pokud jsem si ji nabořil skripty.
plne souhlasim, dokud jsem ji mel cistou, tak taky nepadala, asi fakt spis ty pridany skripty se nekde vzajemne "pokousou" ...
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Jj, taky souhlas...Vetsinou delaji problemy pridane lode, skripty ci mody... :wink:
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
Mipam
x3

Post by Mipam »

Nerad se do toho vměšuju, ale standardně jedu XFP mod na verzi 2.0.02 sice bez většiny scriptů ale ty co mám, jedou i na tomhle v češtině a na pozadí scype, ICQ, maily, word,excel(tam je mapa :) )a nepadá to. To co jsem na tom XFP odladil je, že se všechno kousne a spadne jakmile:
a) není defragmentace disku dlouho dělaná(delší přístup k souborům), u mne to fungovalo jakmile frag>7%
B) VE SCRIPTECH JE DIAKRITIKA!!!! Tohle ale platí na XFP mod!!!!
c) 3GB volnýho místa na systémovým disku
d) 1G swap
NA čistej hře a scriptování , co jsem si stáhnul odtud včetně diakritiky to na ní šlapalo. Je dost možný, že diakritika shodí další scripty, co se volaj navzájem.
Dost jsem si s tím XFP modem hrál, než jsem to odladil.
AMD +2200, 1024RAM, nVidia6800,
syk

Post by syk »

mno ze by mela defregmentace nad 7% vliv na padani hry mi pripadne jako velmi nepravdepodobny...
osobne si nepamatuju ze bych neco tak otravnyho jako defregmentaci delal a nepada mi nic
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
souky

Post by souky »

mno mojre fragmentace je 17 % a nic takže todle myslim neplatí ale určitě platí, že scripty se mezi sebou koušou a to platí i pro lodě
Mipam
x3

Post by Mipam »

Nehádám se, vůbec, ne, jen jsem psal po čem mi to přestalo padat. Je samozřejmě možný, že to byl někde bug u souborů právě X3 a jenom u mne, co se defragmentací odstranil. A taky neříkám, že právě a jen díky tomu se to odstraní. Fakt ale je, že diakritika mi tu XFP jednoznačně sundala. Naopak, přes víkend jsem zkoušel dát češtinu do t souborů s angličtinou (language=44 a označení souboru 44....) a jede to taky bez chyby. Ale to je asi logický. :D

Return to “Česky / Czech X-Forum”