EVE Online

Moderator: DJ Die

plynak
x3tc

Post by plynak »

DJ Die wrote::lol: toho armageddona bych si taky nechal libit ale na toho si jeste pockam ale asi spis pujdu do Abadonna
mimochodem nevis jak by se dala sehnat NAVY nebo Imperial verze Apocalypsy?
Co je Abaddon?

Jo vim, ale ver mi, ze na to nemas a hned tak mit nebudes. Vsechny tyhle specielni verze jsou desne drahe. Muzes se pokusit nekde sehnat blueprint a postavit si ho a nebo zkusit stesti a primo ho koupit. Obe moznosti jsou ale hypoteticke, protoze takovehle veci si vsichni strezi, protoze ziskat je da opravdu hodne usili.

Coz mi pripomina, jak jsem pomahal kolegovi z nasi skupiny, americanovi, koupt specialni military fregatu od cecha. To byl zazitek. Amik neumi ani slovo cesky a tecn cech umel asi jen yes a no. No sranda. Nakonec jsem to ale zprostredkoval dobre. To je taky vyhoda EVE. Muzes kupit cokoliv kdekoliv a kdykoliv. Ja jsem takhle jednou koupil super levne dost dobry laser. Az pak mi doslo, ze cesta tam vede pres 0.4 a 0.3 sektor. To byly nervy. Vzal jsem si jen shuttle a doufal, ze si mne nikdo nevsimne. Nastesti to vyslo.

Jinak mym snem je mit toto http://www.eve-online.com/itemdatabase/ ... /20183.asp

Mne se ta lod desne libi. Jo a mam take Sigila a Iterona Mk.II kdybys potreboval prevest vetsi naklad (treba po tezbe).

Jo a jeste moje data:

Info Attributes
Charactername John Panek Intelligence 14
Corporation IX Technologies Perception 14
Total Cash 108,850,239 ISK Charisma 8
Total skill points 13,442,819 Willpower 12
XML DATA Memory 17
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
George Wills
xr

Post by George Wills »

Lidi, tahle hra mě děsně láká, ale skoro půl litru měsíčně by mě prostě zrujnovalo. I tak mám jen krůček k vyhlášení konkurzu na sebe sama, zvláště teď po vánocích.
Nějaké alternativní řešení k placení měsíčních poplatků asi není, co?

A co skutečná náročnost na železo? Když mi slušně jede X3, tak by to snad mohlo zvládnout i EVE, co?
plynak
x3tc

Post by plynak »

George Wills wrote:Lidi, tahle hra mě děsně láká, ale skoro půl litru měsíčně by mě prostě zrujnovalo. I tak mám jen krůček k vyhlášení konkurzu na sebe sama, zvláště teď po vánocích.

A co skutečná náročnost na železo? Když mi slušně jede X3, tak by to snad mohlo zvládnout i EVE, co?
V pohode, EVE mi jelo i ne GeForce 4 Ti 4200. Neni to vubec narocne, jede na DX8.1 enginu, ale presto vypada dost dobre a ma i moznost antialiasingu.

Hmm, s tema penezma to asi jinak nepujde. Ale cim dele si predplatis, tim je to levnejsi. Ale to ti asi moc nepomuze.

Ale zase za ty prachy jsou videt zmeny. Ted nedavno byl dalsi novy patch, ktery pridal dalsi veci do hry. A kdyz jsem zacinal pred rokem, tak byl rekord snad 11000 lidi najednou a ted uz je beznych 27000 lidi najednou.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

George Wills wrote:Lidi, tahle hra mě děsně láká, ale skoro půl litru měsíčně by mě prostě zrujnovalo. I tak mám jen krůček k vyhlášení konkurzu na sebe sama, zvláště teď po vánocích.
Myslím, že nepatřím do kategorie "socek", ale za žádnou on-linovku nehodlám platit 400 a více měsíčně. Měli by si vzít příklad z Guild Wars, jednorázovej poplatek 990,- a update skoro každý den a zábava na roky...
plynak
x3tc

Post by plynak »

Sir_Thomas wrote:
Myslím, že nepatřím do kategorie "socek", ale za žádnou on-linovku nehodlám platit 400 a více měsíčně. Měli by si vzít příklad z Guild Wars, jednorázovej poplatek 990,- a update skoro každý den a zábava na roky...
No jo, to ti nikdo nebere, ale poplatky jsou u vsech onlinovek. Nemuzes to srovnavat s Guild Wars.
George Wills
xr

Post by George Wills »

No sice jsem Guild Wars nikdy nehrál, ale osobně bych se taky raději smířil s jednorázovým poplatkem. Představa, že si zaplatím celý měsíc a pro nepříznivou konstalaci se k tomu dostanu jednou za měsíc na hodinu a půl mě vážně drtí ... a to že to něco málo dělá i v mé nepřítomnosti je jen malá záplata.

A argument, že se musí platit za všechny onlajnovky jen dost zavádějicí. Mělo by se by bylo přesnější, ale nerad bych zabíhal tímhle směrem, abychom neskončili u TABU témat :wink:
plynak
x3tc

Post by plynak »

George Wills wrote:No sice jsem Guild Wars nikdy nehrál, ale osobně bych se taky raději smířil s jednorázovým poplatkem. Představa, že si zaplatím celý měsíc a pro nepříznivou konstalaci se k tomu dostanu jednou za měsíc na hodinu a půl mě vážně drtí ... a to že to něco málo dělá i v mé nepřítomnosti je jen malá záplata.

A argument, že se musí platit za všechny onlajnovky jen dost zavádějicí. Mělo by se by bylo přesnější, ale nerad bych zabíhal tímhle směrem, abychom neskončili u TABU témat :wink:
No tak nemusi se platit, ale pak se taky nehraje. Ale to je princip vetsiny onlinovek, EVE nevyjimaje. Ale zase dam spis 450 korun za EVE, nez treba za World of Warcraft ci jine ee noo, kokotiny.

Guild Wars bych zkusil, hraji to vsichni v mem okoli. No uvidime.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

plynak wrote:Guild Wars bych zkusil, hraji to vsichni v mem okoli. No uvidime.
Je to až neuvěřitelná hra... máš pořád co dělat. Obrovské možnosti seberealizace. Přestože mě moc fantasy žánr neba, tak je hodně zajímavé i pro mě. Takové detaily, jako že se ti přes vánoce změní kdejak stromek na vánoční a pobíháš s různýma vanočníma relikviema po světě, jsou to ptákoviny, ake potěší....

A co se týče toho placení, jsem už otec od rodiny a nemohu pařit jak mě to zrovna popadne a platit z aněco co třebas nebudu ani moci využít, tak to je na draka. Pokud by jsi si předplatil časový kredit, to by byla jiná káva, ale ohraničit to dny a tušit že si za comp sednu jednou za týden..... To radši vemu manželku na pořádnou večeři někam do šikovné hospůdky... :wink:
plynak
x3tc

Post by plynak »

Sir_Thomas wrote:
plynak wrote:Guild Wars bych zkusil, hraji to vsichni v mem okoli. No uvidime.
Je to až neuvěřitelná hra... máš pořád co dělat. Obrovské možnosti seberealizace. Přestože mě moc fantasy žánr neba, tak je hodně zajímavé i pro mě. Takové detaily, jako že se ti přes vánoce změní kdejak stromek na vánoční a pobíháš s různýma vanočníma relikviema po světě, jsou to ptákoviny, ake potěší....

A co se týče toho placení, jsem už otec od rodiny a nemohu pařit jak mě to zrovna popadne a platit z aněco co třebas nebudu ani moci využít, tak to je na draka. Pokud by jsi si předplatil časový kredit, to by byla jiná káva, ale ohraničit to dny a tušit že si za comp sednu jednou za týden..... To radši vemu manželku na pořádnou večeři někam do šikovné hospůdky... :wink:
Ale ja to chapu. Ja se taky budu muset na jare rozmyslet, jestli nadale platit EVE, nebo ne (ne nebojte, nemusim se zenit :) ).
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

EVE je opravdu vynikajici zalezitost, chvili jsem ji zkousel, ale to by musel mit den alespon 30 hodin...Manzelka mi toleruje SP, EVE a podobne projekty mi bohuzel razne zatrhla... :( Ta poradna vecere ve dvou je totiz obcas nutnosti, pro klid v rodine... :D
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
plynak
x3tc

Post by plynak »

GiordannoG wrote:EVE je opravdu vynikajici zalezitost, chvili jsem ji zkousel, ale to by musel mit den alespon 30 hodin...Manzelka mi toleruje SP, EVE a podobne projekty mi bohuzel razne zatrhla... :( Ta poradna vecere ve dvou je totiz obcas nutnosti, pro klid v rodine... :D
No a mne se vsichni diveji ze se nechci zenit. Mno ale to uz je opravdu OT.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

Abaddon je nova amarrska BS co pridali v novem patchi to je vyhoda EVE oproti vetsine onlinovek autori nejenom upravuji chybi ale i pridavaji nove veci a to u kazde hry neni
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
FVZ

Post by FVZ »

Jak se to hraje? Klávesnicí a myší (X2/3 nebo freelancer) nebo jako RPG (dungeon siege, lineage 2, WoW) nebo jako Nexus: JI ??
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

no neco jako krizenec RPG a Nexus protoze nacasovani neni tak moc dulezite jako je to v TJI celkove neni boj tak moc promakany ale jinak je to vyborna hra
ja jsem si konecni poridil Mallera tak jsem stastny 8)
plynak
x3tc

Post by plynak »

Pratele mam prusvih, prestalo mi fungovat placeni mou virtualni kreditkou od KB. Nevite, jak jinak se da zaplatit? Doted to fungovalo v pohode :(

Edit: Vzalo to moji VISU Electron. To by mne ve snu nenapadlo. Podle banky neco zmenili v Reykjaviku u CCP. Fakt divne. Uz jsem se lekl, ze se nedostanu do hry. Ufffffff.

To FVZ: Ovlada se to mysi a jen mysi. Klavesnici akorat pises ostatnim hracum a aktivujes zbrane (F1, F2...)

Jo Malller ujde, muj Jan Zizka mne zatim nezklamal. Kdybys potrebaoval nejake lasery, dej vedet, trebas bych neco nasel. Jinak bacha na lode, na ktere mas jen tak tak skilly.

Ja jsem takhle prisel o Armaggedona, jelikoz jsem v nem sice mohl letat, ale me sklilly byly bidne. A ja se vrhnul do nejtezsi lvl2 (nebo lvl3?) mise a sejmuly mne NPCcka. Nastesti byl pojisteny a vetsinu vybaveni se mi pak povedlo posbirat, ale i tak to byl spatny zazitek.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ja mam dobre lasey takze je nepotrebuju taky me na zacatku NPC delaly problemy ale to uz neni problem protoze jsem si na ty zmetky co letaji blizko poridil smart bombu a maji smulu :lol: ted jsi du setrit na Prophecy to je vybone BC a konecne budu moct mit drony
Last edited by DJ Die on Mon, 22. Jan 07, 10:04, edited 1 time in total.
plynak
x3tc

Post by plynak »

Pockat, pockat. Ammarsky BC je Prophecy. Videl jsi ho v sobotu kdyz jsem v nem lital. Bestower je transportni lod (Industrial ship). Ja mam z transportnich lodi Ammarsky Sigil (pojmenovany Blind Follower - Slepy nasledovnik). Moc toho neuveze, ale mam ho vybaveneho tak, ze je hooooodne rychly. A pak mam Iteron Mk.II na prevoz natezenych mineralu.

Jo a jedna z mych fregat se jmenuje Whip of God (Bic bozi). Holt Ammari jsou religiozni, tak se snazim :)
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

jj ja vim trosku jsem si to spletl protoze Bestower jsem kupoval predtim to opravim kdyz jinak nedas :lol:
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Panove nechte toho, sbihaji se mi sliny...Ja do toho snad pujdu... :twisted:
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
plynak
x3tc

Post by plynak »

Tak to zkus na 14 dni zdarma. Ja jsem si chtel v sobotu jen zmenit skill (otazka 2 minut) a zkejsnul jsem tam 3 hodiny. Alespon jsem pokecal se starymi prateli, zjistil, ze v Americe kamosi mrznou a radsi ani nevylejzaj ven a potkal jsem i DJ :)

Return to “Česky / Czech X-Forum”