Co je Abaddon?DJ Die wrote:toho armageddona bych si taky nechal libit ale na toho si jeste pockam ale asi spis pujdu do Abadonna
mimochodem nevis jak by se dala sehnat NAVY nebo Imperial verze Apocalypsy?
Jo vim, ale ver mi, ze na to nemas a hned tak mit nebudes. Vsechny tyhle specielni verze jsou desne drahe. Muzes se pokusit nekde sehnat blueprint a postavit si ho a nebo zkusit stesti a primo ho koupit. Obe moznosti jsou ale hypoteticke, protoze takovehle veci si vsichni strezi, protoze ziskat je da opravdu hodne usili.
Coz mi pripomina, jak jsem pomahal kolegovi z nasi skupiny, americanovi, koupt specialni military fregatu od cecha. To byl zazitek. Amik neumi ani slovo cesky a tecn cech umel asi jen yes a no. No sranda. Nakonec jsem to ale zprostredkoval dobre. To je taky vyhoda EVE. Muzes kupit cokoliv kdekoliv a kdykoliv. Ja jsem takhle jednou koupil super levne dost dobry laser. Az pak mi doslo, ze cesta tam vede pres 0.4 a 0.3 sektor. To byly nervy. Vzal jsem si jen shuttle a doufal, ze si mne nikdo nevsimne. Nastesti to vyslo.
Jinak mym snem je mit toto http://www.eve-online.com/itemdatabase/ ... /20183.asp
Mne se ta lod desne libi. Jo a mam take Sigila a Iterona Mk.II kdybys potreboval prevest vetsi naklad (treba po tezbe).
Jo a jeste moje data:
Info Attributes
Charactername John Panek Intelligence 14
Corporation IX Technologies Perception 14
Total Cash 108,850,239 ISK Charisma 8
Total skill points 13,442,819 Willpower 12
XML DATA Memory 17