X3 2.0: Bala Gi Research Missions

Moderator: DJ Die

Jakou známku dáte Bala Gi Research Missions

1 -Nejlepší
25
53%
2
16
34%
3
5
11%
4
0
No votes
5 -Nejhorší
1
2%

Total votes: 47

Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

plynak wrote:(reverse engineering)
Zpětné inženýrství je v češtině standartní název. Apropo jak to funguje?
plynak
x3tc

Post by plynak »

No jo, my chemici zpetne neinzenyrujeme :) Ale je dobre to vedet. No afunguje to tak, ze posles lod do HQ, zde ji das zpente zinzenyrovat a pak ji muzes stavet. Uz muzu stavet treba Xenon Lka. Docela zajimavy napad, ale vyuzije se fakt asi jen u tech exotickych lodi.

Jo, mela by jit vyhrat aukce o sektor Avarice. I kdyz fakt nevim, kde na to splasim penize.

Jinak nevim, kde ho Gomez sehnal.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

plynak wrote:No jo, my chemici zpetne neinzenyrujeme :) Ale je dobre to vedet. No afunguje to tak, ze posles lod do HQ, zde ji das zpente zinzenyrovat a pak ji muzes stavet. Uz muzu stavet treba Xenon Lka. Docela zajimavy napad, ale vyuzije se fakt asi jen u tech exotickych lodi.

Jo, mela by jit vyhrat aukce o sektor Avarice. I kdyz fakt nevim, kde na to splasim penize.

320mega to je hustý, jestli je to časově omezené tak to nedám i když se mi penízky sypou hodně rychle...
gomecz
x3

Post by gomecz »

plynak wrote: Jo, mela by jit vyhrat aukce o sektor Avarice. I kdyz fakt nevim, kde na to splasim penize.

v cestine se jmenuje chamtivost a konecna cena je kokolo 800MCr
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

gomecz wrote:
plynak wrote: Jo, mela by jit vyhrat aukce o sektor Avarice. I kdyz fakt nevim, kde na to splasim penize.

Velebnosti to je ale hnus, ale co bych pro vlastní bejvák neudělal.... :D
gomecz
x3

Post by gomecz »

Sir_Thomas wrote:
gomecz wrote:
plynak wrote: Jo, mela by jit vyhrat aukce o sektor Avarice.
Velebnosti to je ale hnus, ale co bych pro vlastní bejvák neudělal.... :D
pripadny a/u/ktery chci upozornit,
Spoiler
Show
ze sektor je dost pusty (jedna Vase Teladska OS (Teladi TS) a zadne asteroidy (asteroids)), vlastne krome vlastnictvi zanesene v X-katastru :) lze stejneho cile dosahnout v jakemkoliv opustenem (nebo takovem, ktery opusteny ucinite nejakou genocidou) sektoru. tak
ze Vam nic nebrani v tom se aukce zucastnit :)
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Kolik stojí HQ a můžu jich mít více než jednu?
gomecz
x3

Post by gomecz »

Sir_Thomas wrote:Kolik stojí HQ a můžu jich mít více než jednu?
nekolik hodin hrani, 15ks nividia, 30 kvantovych trubic, 25 microcipu, jednu argonckou OS a nejake to "povynne" vybaveni, ktere Ti zustane (M6 nebo vetsi s vlecnym paprskem a TL)
plynak
x3tc

Post by plynak »

A dopytle. 800M nesezenu, kdybych se na hlavu postavil. Ach jo :( Leda ze bych prodal Titana, Pythona a Odyssea (Odysseuse?), ale to by mi silne nabouralo obranu.

No nic, tak holt nebudu mit svuj sektor, no.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

gomecz wrote:nekolik hodin hrani, 15ks nividia, 30 kvantovych trubic, 25 microcipu, jednu argonckou OS a nejake to "povynne" vybaveni, ktere Ti zustane (M6 nebo vetsi s vlecnym paprskem a TL)
Pořád jsem se nedopídil kde potkám vlečný paprsek?
plynak
x3tc

Post by plynak »

Sir_Thomas wrote:
gomecz wrote:nekolik hodin hrani, 15ks nividia, 30 kvantovych trubic, 25 microcipu, jednu argonckou OS a nejake to "povynne" vybaveni, ktere Ti zustane (M6 nebo vetsi s vlecnym paprskem a TL)
No to takhle poletis vesmirem, treba do sektoru Interworlds a tam si ho koupis v equipment doku.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

plynak wrote:No nic, tak holt nebudu mit svuj sektor, no.
Možná kdyby nám gomecz řekl, jestli je ta dražba časově omezená? Bych vydělal penízky před instalováním patche...????
gomecz
x3

Post by gomecz »

Sir_Thomas wrote:
neboj, tyhle mise se celkem povedli a vzdycky se vcas dozvis co a kde mas hledat... trochu jsem se potrapil pri hledani paramid M7 a pri tezbe nividai, ale jinak jdou mise jak po dratku...
plynak
x3tc

Post by plynak »

No jo, to by mohl. Ale teda 800M bych vydelaval stejne pul roku. Smarja to je penez :)
plynak
x3tc

Post by plynak »

gomecz wrote:
Sir_Thomas wrote:
neboj, tyhle mise se celkem povedli a vzdycky se vcas dozvis co a kde mas hledat... trochu jsem se potrapil pri hledani paramid M7 a pri tezbe nividai, ale jinak jdou mise jak po dratku...
Jj, take mne to docela bavilo. Ale nez jsem prisel na to, ze musim chvili pockat, nez se tazena lod vyloupne z brany, tal jsem jak debil letal sem a tam :)
gomecz
x3

Post by gomecz »

Sir_Thomas wrote:
plynak wrote:No nic, tak holt nebudu mit svuj sektor, no.
Možná kdyby nám gomecz řekl, jestli je ta dražba časově omezená? Bych vydělal penízky před instalováním patche...????
to nemuzu vyvratit, ale nejakych 8hod jsem neprihodil a castka se nezvysovala a po mem poslednim prihozeni utekly cca 3 ?stazury? (hodiny) a sektor byl muj. takze muj predpoklad je, ze aukce neni casove limitovana a ani netusim jestli ta castka kterou jsem zaplatil ja, je jedina mozna... treba se nekomu podari sektor zjiskat levneji...
Last edited by gomecz on Mon, 13. Nov 06, 13:18, edited 1 time in total.
gomecz
x3

Post by gomecz »

plynak wrote:Jj, take mne to docela bavilo. Ale nez jsem prisel na to, ze musim chvili pockat, nez se tazena lod vyloupne z brany, tal jsem jak debil letal sem a tam :)
jj, pekny je ze se paprsek automaticky reaktivuje, kdyz se vlecena lod vyloupne...
btw: zkousel jsem si privlect dul zkrz branu a te se nejak nechtelo, jedine ceho jsem docilil bylo zniceni dolu a srazeni stitu brany... tak me tak napadlo, ze by se vlecnej paprsek dal pouzit jako "prak" na zniceni velkych lodi, nebo malych stanic :)
plynak
x3tc

Post by plynak »

gomecz wrote:
plynak wrote:Jj, take mne to docela bavilo. Ale nez jsem prisel na to, ze musim chvili pockat, nez se tazena lod vyloupne z brany, tal jsem jak debil letal sem a tam :)
jj, pekny je ze se paprsek automaticky reaktivuje, kdyz se vlecena lod vyloupne...
btw: zkousel jsem si privlect dul zkrz branu a te se nejak nechtelo, jedine ceho jsem docilil bylo zniceni dolu a srazeni stitu brany... tak me tak napadlo, ze by se vlecnej paprsek dal pouzit jako "prak" na zniceni velkych lodi, nebo malych stanic :)
No teoreticky jo. Uplne super by bylo, kdyby si vleceny objekt ponechaval svoji hybnost. Ale to bohuzel nejde.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

gomecz wrote: to nemuzu vyvratit, ale nejakych 8hod jsem neprihodil a castka se nezvysovala a po mem poslednim prihozeni utekly cca 3 ?stazury? (hodiny) a sektor byl muj. takze muj predpoklad je, ze aukce neni casove limitovana a ani netusim jestli ta castka kterou jsem zaplatil ja, je jedina mozna... treba se nekomu podari sektor zjiskat levneji...
A vydíš konkurenční nabídky. A kde ta aukce probíhá?
gomecz
x3

Post by gomecz »

aukce:
Sir_Thomas wrote:
A vydíš konkurenční nabídky. A kde ta aukce probíhá?
do aukce je mozne se pripojit na OS v BBS (Buletin Board System) a to formou zpravy (stejne jako prijeti mise, jen misto Ok, klines na castku kterou prihazujes)
potom prichazeji jednou za cas zpravy o navyseni kupni hodnoty (na ktere je mozne odpovedet stejne (prihozenim), nebo si nechat cas na rozmyslenou (to jsem nezkousel, vzdy jsem rovou prihodil) a pak je treba se do aukce "znova zapojit" opet na OS). aktualni castku drazby (vcetne hracovi nabidky, je-li posledni) sektoru vytrubuji snad vsechny BBS.

tz. moje teorie o casove neomezenosti aukce muze narazit na "chybu". vnitrni cistac "promarneni prilezitosti" muze byt zastaven do doby, nez hrac klikne na "nechci prihazovat".

Return to “Česky / Czech X-Forum”