Kawał galaktyki zwiedzony, prawie 2 mln na koncie, w pełni wyposażony M4 (triplex scanner to podstawa!) i TP, podniesione rangi - nie jest źle

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Sau - nie musisz unikać HoL - patrol jest około 10 km. na bok od wrót - gdy pojawisz się to oni ci tylko zaraportują że czekaja - ale póki do nich nie podlecisz blisko (około 1 km.) to misja i tak się nie ruszySauron11 wrote:Hehe ja nie mam co ospoilerować, nawet nie ruszyłem pierwszej misji. Z sektorów argońskich na mapie mam jedną niezwiedzoną dziurę - Home of Light, unikam tego miejsca jak ognia.
Może to był zbyt desperacki krok ? wygląda to na skopane ustawienia w jakimś pliku konfiguracyjnym bądz w rejestrze, sądzę że oba można naprawić porównując z działającą wersją ....Sauron11 wrote: Niestety wczoraj po walce z profilami sterowania musiałem przeinstalować grę. Straciłem też wszystkie savy. Podczas ustawiania profilu z Saitkiem X45 nagle sterowanie sie całkiem skopało i klawiatura przestała poprawnie reagować. Nie pomógł powrót do ustawień domyślnych, zamknięcie i otwarcie windowsów i różne inne sposoby. Pomogło dopiero usunięcie i zainstalowanie X3 od nowa. Niestety 20 godzin gry przepadło i wczoraj zacząłem ją na EXTREME od nowa. Tym razem już zacznę w inny sposób niż poprzednio
.
Zdaje sie w tych sejwach jest zapisany jaki profil jest uzywany. Czyli jak cos zmienisz to te zmiany beda w sejwie. No chyba ze sie zapisuje odzzielny plik w ../profiles/moje-sterowanie.xpfMani_Hc wrote:A takze savy mozna bylo skopiowac ... 20 godz nie poszloby na marne. Co np u mnie to jest kupa czasu. Nie moglbym sobie na to pozwolic.