X3 Problém s misí

Moderator: DJ Die

Peckoslav
x3ap

Post by Peckoslav »

DJ Die wrote:ja ji taky letel s Vanguardem a nemel jsem moc problem jediny tip je pokud narazis tak trochu zpomal a hlavne dost pouzivej strafe
s tím strafe jsem nějak na pochybách - v X2 jsem si koupil (tuším, že to bylo v X2) strafe engines, ale nějak jsem nepochopil jak to funguje, mno a v X3 jsem se po strafe ani moc nedíval.
Dokážeš mi pls polopaticky :wink: napsat jak se používá strafe a popř. jak to funguje.

X3 ovládám přes joy Logitec Extreme3D Pro, pokud to něčemu pomůže....
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

Strafe je neco jako ukroky do stran. Pruletem tim asteroidem mi to opravdu pomohlo. Je to na pismenech A a D. Ukroky vpravo a vlevo...
souky

Post by souky »

a W S nahoru a dolů
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

ja zo :-) na to jsem zapoměl :-(
Fox Trader
x3

Post by Fox Trader »

Peckoslav wrote:
Fox Trader wrote:Jen do něj necpat peníze před koncem příběhu... najednou zmizí...Přišel jsem tak o 400tis. :cry:
cože?? :o
Prostě jsem ten důl nastavil jako domov. základnu pro TS, střčil do něk 200.tis na nákup energie a čekal, že budu mít příjem z prodeje rudy. Po čase kouknu na důl a vložené kredity nikde, koupená energie nikde, vytěžená ruda nula a TS dokuje v dole, ikdyž levná SPP hned ve vedl. sektoru. Tak jsem tam strčil zase 200tis. a zapoměl na to. Na konci příběhu chci převést utržené kredity z dolu, a zase OOO. :o Napotřetí už fungoval. Hrál jsem to s v.1.402, te´d jsem to zatím neskoušel. :P
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

hmm me to ten dul hned predalo a mohl jsem tezit i kdyz to neni nejlepsi misto
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Peckoslav
x3ap

Post by Peckoslav »

aha, já se lekl, že přijdu o moji nabušenou kocábku :wink:

sice mám "jen" Argon Nova Vanguard, ale i tak jsem s ní byl schopen (k mému údivu) sejmout Xenon P, 2x LX a 2x L. :twisted:

a taky doufám, že mi vrátěj těch 40M. který mi během plnění příběhu naskočilo z mýho komplexu a UTček, tak se nechám překvapit (kdyžtak LOAD, těch peněz by mi bylo fakt líto...)

btw. někde jsem tady četl, že se dá postavit SPP XXL, ale nevím jestli to bylo ve standardní hře, nebo v nějakém modu/scriptu, dá se taková SPP koupit, nebo maximálně XL?
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nene vsecho po dohrani pribehu dostanes zpet vcetne reputace u paranidu
SPP XXLhmm co ja vim tak je jen XL a ta je v sektoru Light of Heart nebo nekde kolim
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
souky

Post by souky »

Fox Trader wrote:
Peckoslav wrote:
Fox Trader wrote:Jen do něj necpat peníze před koncem příběhu... najednou zmizí...Přišel jsem tak o 400tis. :cry:
Prostě jsem ten důl nastavil jako domov. základnu pro TS, střčil do něk 200.tis na nákup energie a čekal, že budu mít příjem z prodeje rudy. Po čase kouknu na důl a vložené kredity nikde, koupená energie nikde, vytěžená ruda nula a TS dokuje v dole, ikdyž levná SPP hned ve vedl. sektoru. Tak jsem tam strčil zase 200tis. a zapoměl na to. Na konci příběhu chci převést utržené kredity z dolu, a zase OOO. :o Napotřetí už fungoval. Hrál jsem to s v.1.402, te´d jsem to zatím neskoušel. :P
protože ti ty lodě za ty cr nakoupily člkánky a pak ti je sundali
Zergos
x3ap

Re: Heeelp

Post by Zergos »

Zergos wrote:Ahoj lidi. Potrebuju pichnout prosim. Hledam tu jachtu a jsem v prvnim neznamem sektoru za Maelstorm (vodni vir) a hledam branu do dalsiho. Poradi tu prosim nekdo kde tu branu a jachtu hledat? Predem moc diky.
Tak jsem tu branu nakonec nasel.
Spoiler
Show
-36; 0; -60
Fox Trader
x3

Post by Fox Trader »

souky wrote:
Fox Trader wrote:
Peckoslav wrote:
protože ti ty lodě za ty cr nakoupily člkánky a pak ti je sundali
To ne. Jediná TS na nákup článků byla stále v dole. Ale kdo by to teď řešil... :)
Vomit
x3

pomoc s pruletem asteroid

Post by Vomit »

prulet asteroidem :evil:
nejde to a nejde,verze CZ ,2.02,1.3.05 pokazde me u tretiho prekrizení cesty v asteroidu ,kdy zpomalim na 75% rychlost =death.a to jedu mezi 100% -75 % rychlosti a jednou narazim .dal nez za tu treti se nedostanu.to ,ze se trochu natocim malinko pomuze jinak nic .letim to s xenon XL tam vyhled mam pekny a neudelam to.(a myslim ,ze je uplne jedno jakou mam lod,chova se to stejne).da se to nejak preskocit ,protoze to nejde..diky za pomoc :(
Peckoslav
x3ap

Post by Peckoslav »

dělal jsem to asi 20x možná víckrát fakt vopruz, ale nakonec se to povedlo, s Novou vanguard
Vomit
x3

Post by Vomit »

Peckoslav wrote:dělal jsem to asi 20x možná víckrát fakt vopruz, ale nakonec se to povedlo, s Novou vanguard
diky za podporu...... :) nakonec jsem to projel se dvouma stouchancema.najde se prima cesta skrz krizeni a kameny a da se to..asi tak 3 hodky jsem prolitaval a to death outro pekne zdrzovalo....

Return to “Česky / Czech X-Forum”