[X3] Czy kupisz polską wersję?

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Czy zamierzasz nabyć X3 PL?

Czekam i na pewno kupię!
66
83%
Czekam i prawdopodobnie kupię.
14
18%

Total votes: 80

bufi
x4

Post by bufi »

RAFIO wrote:Jest na X-Center :D
OK juz znalazlem, dzieki :)
Tylko przy niektórych opisach nowych statków i upgrejdach mam readtexty :/
Aha, zmieniałem z 44 na 48.
Ja aktualnie pracuję nad Sajuukiem do X2 :D
A ja aktualnie gram w Homeworld2 :)

Pozdrawiam
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Kajdorf wrote:okazało sie że jest Obliwion - nie moja wina że go wydali wcześniej :D Zobaczymy co będzie wcześniej Spellforce 2 czy X3. Dla tych gier specjalnie zakupiłem sobie nową grafe ;)
Co do obliviona to u mnie też jest jedną z gier na które nie czekałem (nie pytajcie się dlaczego) ale... :P dobra to jest na temat X3 , a więc kupie na 100% i na pewno, i na zawsze, i po wieki wieków. Amen. :twisted:

A czekam od... hmmmm niech ja pomyśle chyba... a tak od grudnia. :wink:

O i ciekawe co będzie pierwsze Gothic III PL czy X3 (raczej to drugie ale wszystko się może stać) :twisted: :twisted:
X3 2.5 + BP 3.1.07 + XTM 0.7.3 + Salvage Claim Software + Bail Signal Extension
Gra od nowa: Bankrut zabójca
Latam: Xen. P (pierwsze 15 min. gry ?!)
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć :) )
Vill
x2

Post by Vill »

No dooobra, męcze się z X-ami od BTF :wink: to się jeszce trochę pomęczę. Kupie, kupie.

ps. pisząc tego posta zdybałem dawno nie widzianego w okolicy Klarixa :) . Pamiętam, że się niedawno zasanawialiśmy gdzież to się imc K. zawieruszył :D [/spoiler]
Temporalily suspended in a time lapse...
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Ja kupie kupie kupie :D tylko kiedy wyjdzie? :D

btw Obliviona tez kupiłem :)
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Ciekaw jestem czy będzie topic o podtytułem "Zdradam X3!!! - Oblivion"
Ale byłoby co najmniej dziwne jak by tego nie było. :D
Jeden kompleksik produkujący Osłony 1MJ i Krzem... (od czegoś trzeba zacząć :) )
adam morzyc
x2

Post by adam morzyc »

Pewnie, że kupię. Ale tylko z powodu mojej anielskiej cierpliwości nie ściągnąłem z netu. Takie obsuwy to naprawdę przesada.
Pozdrawiam
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Oczywiscie, ze kupie. Moze nawet dwie, druga na prezent ;)

Na razie mialem okazje tylko odpalac gre Saurona do korekty polskiej wersji tekstu. Ale i tak gapilem sie na ten piekny wszechswiat i leciala mi slina. Chce juz leciec tam swoim mysliwcem.

Bledy pewnie sie jakies znajda... mamy pod tym wzgledem bardzo wymagajaca i spostrzegawcza publike ;) Ale nie bedzie tragicznie, taka mam nadzieje... moze nawet docenicie pare smaczkow, zwlaszcza Ci, co na wylot znaja X2... zaraz, czy sa tu jacys, co nie znaja?
A tak w ogole twierdze (jako osoba poslugujaca sie angielskim raczej swobodnie), ze przezywanie gry spolszczonej jest jakies pelniejsze, bardziej przyjemne.

Czekam...
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Właśnie uświadomiłem sobie jak fajnie wyglądał by Sajuuk w X3 na shaderach... hmmm, Panowie, szybciej, czybciej, już z nudów 8 raz gothica przechodzę :D
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

A ja z nudów umarłem (jak ja to pisze :) ) no i dla zabicia czasu (wiem że ze mnie sadysta) gram w (a teraz pytanie wymieniać to wszystko czy nie ale nic wymienie gry) Heroes V, Oblivion, nawet X2 włączyłem (żeby przypomnieć sobie gre), Need for Sped Most Wanted no i jeszcze od czasu do czasu Heroes III. (Ooooo troche się tego nazbierało, nawet nie wiedziałem że tyle tego mam na twardzielu) :)
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Marcybiskup wrote:... moze nawet docenicie pare smaczkow, zwlaszcza Ci, co na wylot znaja X2... zaraz, czy sa tu jacys, co nie znaja?
Marcy, z tych smaczków można będzie zrobić przepytkę z nagrodami, a może też przy okazji wreszcie znajdzie się czas dokończyć quiz z zagadnień Wszechświata X, a nagrody, hmm... :roll:
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
bufi
x4

Post by bufi »

Sauron11 wrote:
Marcybiskup wrote:... moze nawet docenicie pare smaczkow, zwlaszcza Ci, co na wylot znaja X2... zaraz, czy sa tu jacys, co nie znaja?
Marcy, z tych smaczków można będzie zrobić przepytkę z nagrodami, a może też przy okazji wreszcie znajdzie się czas dokończyć quiz z zagadnień Wszechświata X, a nagrody, hmm... :roll:
Nagrodą może być kopia świeżutkiego X3 PL z autografami polskich tłumaczy ;)

Pozdrawiam
MikeS
x3tc

Post by MikeS »

Nie ma bata, trzeba zaistalować X2 i ponownie przeszukać system na wylot i przygotować się na egzamin :)
Sir Fred Hoyle wrote: Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards
bufi
x4

Post by bufi »

MikeS wrote:Nie ma bata, trzeba zaistalować X2 i ponownie przeszukać system na wylot i przygotować się na egzamin :)
To masz go odinstalowanego??? :o :o :o :o

Boże widzisz i nie grzmisz :D

btw. ja mam 4 kopie X2 na dysku, każdy w innym katalogu i na inną okoliczność :D

1. podstawowy, zwykły
2. mod Terradine
3. mod MWM
4. kopia zwykłego X2 czystego, do dalszych modów ;)

Pozdrawiam
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

ja też nie mam ;)
bufi
x4

Post by bufi »

RAFIO wrote:ja też nie mam ;)
No ta, wszyscy czekaja na X3 ;)

Pozdrawiam
MikeS
x3tc

Post by MikeS »

Uff, już myślałem, że będę przykładowo przeciągnięty po kadłubie statku jako przykład dla innych słabej wiary ;-)
Sir Fred Hoyle wrote: Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards
bufi
x4

Post by bufi »

MikeS wrote:Uff, już myślałem, że będę przykładowo przeciągnięty po kadłubie statku jako przykład dla innych słabej wiary ;-)
To by było za proste ;) Lepiej puścić Cię samopas przez sektor xenoński w Odkrywcy bez osłon ;)

Pozdrawiam
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Mikes, nie będziesz tam sam, ja już zbieram na ubezpieczenie ;)
MikeS
x3tc

Post by MikeS »

Eee tam, jak już to idę na czysty Hard Core:
Wkładam skafanderek i wyskakuję na powitanie Krzaczków w ich sektorze :khaak:

PS. kolejny raz mały OT się porobił
Wiencek14
x3ap

Post by Wiencek14 »

Ja jestem rozgrzeszony bo ani razu nie odinstalowałem X2. Życze miłego lotu przez sektory xenońskie :twisted: a później (jeśli będziecie w całości) polecicie Odkrywcą bez osłon, z 1% kadłuba, bez broni i bez ulepszeńprędkości prze sektor Khaaków. Centrum podróżnicze życzy bardzo miłego lotu dowidzenie w tamtym świecie :twisted: (i kto powiedział że czarny humor nie jest śmieszny) :D :D :D

Return to “Polskie / Polish X-Forum”