OK juz znalazlem, dziekiRAFIO wrote:Jest na X-Center![]()

Tylko przy niektórych opisach nowych statków i upgrejdach mam readtexty :/
Aha, zmieniałem z 44 na 48.
A ja aktualnie gram w Homeworld2Ja aktualnie pracuję nad Sajuukiem do X2

Pozdrawiam
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Co do obliviona to u mnie też jest jedną z gier na które nie czekałem (nie pytajcie się dlaczego) ale...Kajdorf wrote:okazało sie że jest Obliwion - nie moja wina że go wydali wcześniejZobaczymy co będzie wcześniej Spellforce 2 czy X3. Dla tych gier specjalnie zakupiłem sobie nową grafe
Marcy, z tych smaczków można będzie zrobić przepytkę z nagrodami, a może też przy okazji wreszcie znajdzie się czas dokończyć quiz z zagadnień Wszechświata X, a nagrody, hmm...Marcybiskup wrote:... moze nawet docenicie pare smaczkow, zwlaszcza Ci, co na wylot znaja X2... zaraz, czy sa tu jacys, co nie znaja?
Nagrodą może być kopia świeżutkiego X3 PL z autografami polskich tłumaczySauron11 wrote:Marcy, z tych smaczków można będzie zrobić przepytkę z nagrodami, a może też przy okazji wreszcie znajdzie się czas dokończyć quiz z zagadnień Wszechświata X, a nagrody, hmm...Marcybiskup wrote:... moze nawet docenicie pare smaczkow, zwlaszcza Ci, co na wylot znaja X2... zaraz, czy sa tu jacys, co nie znaja?
To masz go odinstalowanego???MikeS wrote:Nie ma bata, trzeba zaistalować X2 i ponownie przeszukać system na wylot i przygotować się na egzamin