To ja mam jeszcze jedno pytanie, co robicie jak "niechcac"

uderzycie nie w te statki transportowe co trzeba, lub bezposrednia w jakas stacje kosmiczna i robi sie nagle dla was czerwona i wroga

(znaczy sie mam na mysli Handlowe Stacje i Doki Zaopatrzenia). Bo qrcze niechcacy w czasie kilku bitew mi sie udalo tak zrobic i teraz od kilkunastu godzin swieca sie na czerwono, a czasami przydaloby sie zadokowac i cos kupic, bo sa to powiedzmy jedyne stacje w poblizu...
A co do M6, kazdy swoja technike posiada gry. Ja np jak kupilem sobie Smoka, pogralem nim troszke i jak zorientowalem sie, ze bardzo ciezko mi idzie z K i J, to zrezygnowalem. Dalej jest najsmieszniejsze to, ze postawilem go do patrolowania President's End i po jakims czasie jest sygnal, ze tam mi atakuja go, patrze na mape, i mysle sobie, ze zwyczajna Khaacka holota, ale po chwili bylo po Smoku.
Aha i co montujecie do Smoka, ja mialem WMP Gamma i na przodzie PDF Alfa.
A i przyznaje, ze mimo tego, ze Nemezis niczym sie nie wyroznia, to przetrzymala bardzo dlugo u mnie (moj pierwszy M6 podajrze

) i patroluje sobie sektory i nikt jej krzywdy kadluba jeszcze nie zrobil. Choc jakbym mial ja wziac do Xenonskich sektorow nie wytrzymalaby

.
A i prywatnie do niszczenia wszystkiego co sie rusza, to uzywam Rybolowa, ale wyposazony jest tylko w 2 GFU, na przodzie jeden i z tylu do niszczenia rakiet drugi

.
A kupna Centaura to nigdy nie rozwazalem

. Jakos nie pociaga mnie