No to znowu zmiana konta a raczej powrót do pierszego czyli w moim przypadku:
staszek007@o2.pl
Jest tylko jedna rzecz co mnie martwi, mianowicie konto w wp też ma limit wielkości załącznika 20 mb, więc czyli na nie nie chciał sejw wejść to podob ny problem może pojawić się z o2.
Edit:
Marcy, przejrzałem twój zbiór zasad i ogólnie wydaje się całkiem niezły mam tylko zastrzeżenia do paru punktów i parę propozycji:
Zastrzeżenia:
1. Mam do punktu 3, sugeruję małą modyfikację, a mianowcie: piloci WFWK mają
absolutne pierwszeństo przy zakupie broni z tych fabryk, ale w wypadku braku zamówień przez powiedzmy 2 tury może ta broń pujść na rynek komercyjny.
2. do 4. Ograniczenie, Ok tylko prosiłbym o sprecyzowanie, a mianowicie czy chodzi o statki poza turą czy w turze gracza
3. do 5, sugeruje zwiększyć nieco ilość tych stacji albo wyjąć spod tego limitu stacje Splitów, żeby można było spokojnie robić rezerwy ich technologi.
4. punkt 7. Zgadzam się z tym co do ogółu sektorów, ale sugeruję, żeby każdy gracz mógł mieć, jakieś 3 sektory koło siebie, które miałby na wyłączność i mógł stawiać by tam dowolną ilość fabryk.
Propozycję:
1. Całkowity zakaz używania przymytu od Buźki. Inaczej stawianie naszego imperium zbrojeniowego nie będzie miało sensu.
2.Patrz ostatni i przedostatni punkt
zastrzeżeń.