-PZD,

-Piquś
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Długi termin nie oznacza, że Egosoft siedzi i dodaje nowe bajery do 1.4 pl i dlatego tak sie to ślimaczyPsilon wrote:Mam nadzieje (...), że skoro wydanie naszego patcha tyle trwa to chociaż w jego skład wejdą wszystkie dodatki jakie wyszły od czasu wydania zagranicznych. Jak np. Artificial Life Engine, i wszystkie inne skrypty uznane przez ego.
A po odinstalowaniu gry - usunełeś ręcznie katalogi w "program files" i katalog główny gryVisconius wrote:Nieopatrznie zainstalowałem sobie Trade Command Software ... (reinstalka nie pomogła). Byłby to mały Pikuś gdyby nie to że nie działa sector trader.
NIE. Moja reinstalka nie polegała na deinstalacji tylko na nakładce. Najdokładniej to skorzystałem w instalatorze z opcji napraw.euzebiusz3 wrote:
A po odinstalowaniu gry - usunełeś ręcznie katalogi w "program files" i katalog główny gryByć może Trade Command Software MK3 intaluje coś w "program files".
PS. Ostatecznie pozostaje zawsze zabawa z rejestrami
Oki - gwoli wyjaśnienia, coby uniknąc pomyłek - z trzech moderatorów poza mną nikt nie ma związku z polonizacją gry, ani Gamer77 ani Klarix. Klarix jeste specem od wersji oryginalnych, a Gamer77 od moderowania forum. W polonizację zaangażowane są jedynie dwie osoby - ja i Marcybiskup po stronie polskiej i kilka osób bezpośrednio z firmy Egosoft. Nie ma żadnych "innych" osóbgarghgor wrote:A z drugiej strony moderatorami forum są osoby zamieszne w polonizacje, wiec mające najbliższy kontakt ze źródłem. Stąd ciągłe pytania o terminy. Niektórzy mają nadzieję, że SAURON i inni zaangżowani w polonizację patcha coś poradzą/wpłyną na EGOSOFT.
A ja nie mam takiegoMismoni wrote:Ja tak poza tematem.
Może mi ktoś wytłumaczyć co oznacza level 1 przy moim nicku ?? Dziękuję za odp.
Monia
Witaj na forum:)Mismoni wrote:Ja tak poza tematem.
Może mi ktoś wytłumaczyć co oznacza level 1 przy moim nicku ?? Dziękuję za odp.
Monia