Rady hracum - X3

Moderator: DJ Die

Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

EfineSS wrote:2 Sir_Thomas: Co tak byt trochu schovivavy? Ja jsem tuhle hru hral celkem tak hodinu, predchozi dily jsem nehral, takze vubec nevim o co jde.. Dekuju za pochopeni..
Kdybych nebyl schovívavý tak bych se tě nejdřív zeptal jsetli si četl manuál a proč nejsi zaregistrovaný. Promiň, ale jsem se fakt musel zasmát.... Když jsem začínal s X2 tak jsem takhle netápal a to fakt nejsem génius... A také jsem si pečlivě prostudoval tohle fórum, protože je zde pro začátečníky spousty rad. :wink:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

s tou registraci ma Thomas pravdu kdyz budes mit hru registrovanou tak ti ostatni poradi mnohem radeji
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
JXP
x3

Post by JXP »

no nevim, proc se certis ... jako X.Universe elev si holt neco vyslechnul, obzvlast, kdyz pokladas ponekud velkou noobovskou otazku. ... na druhou stranu, je to hra u ktere je dobre premyslet. tzn. zadnou arkadu necekej ... ale to je na ni prave krasne ;).

btw. ja jsem taky zacarecnik a teprve do hry pronikam, proto taky hraju nejdriv X2, abych proniknul a X3 si pak radne uzil ;).
Last edited by JXP on Thu, 7. Sep 06, 13:02, edited 2 times in total.
plynak
x3tc

Post by plynak »

Hmm, nostalgicky vzpominam na casy X-Btf, kdy inet melo par vyvolenych a clovek musel spolehat na sebe. Zejmena pokud byl jediny, koho zajimaji vesmirne simulatory, takze ani kamaradi nepomohli.

Obcas je dobre se trochu zamyslet, nez hned psat na fora. A take bych odlisoval otazky noobovske od hloupych. Opravdu otazka kde koupit energeticke clanky mne rozesmala.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

plynak wrote:A take bych odlisoval otazky noobovske od hloupych. Opravdu otazka kde koupit energeticke clanky mne rozesmala.
Jsem to něchtěl napsat tak natvrdo. :D
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

no a ted zpatky k radam offtopicu uz bylo dost
ale je fakt ze na hloupe otazky ti vetsina lidi odpovi jak jinak nez hloupe samozrejme pokud budes mit nejaky zavazny problem jako novacek tak ti radi pomuzou
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

JXP wrote:no nevim, proc se certis ... jako X.Universe elev si holt neco vyslechnul, obzvlast, kdyz pokladas ponekud velkou noobovskou otazku. ... na druhou stranu, je to hra u ktere je dobre premyslet. tzn. zadnou arkadu necekej ... ale to je na ni prave krasne ;).

btw. ja jsem taky zacarecnik a teprve do hry pronikam, proto taky hraju nejdriv X2, abych proniknul a X3 si pak radne uzil ;).
Ano, ano ja som taktiez najprv hral X2 aby som sa to naucil a teraz si uzivam fakt naplno X3 :D .Drzim palce nech si v tom cim skor ako doma a potom to bude lahoda :wink:
Zergos
x3ap

X3 Advanced Jumpdrive

Post by Zergos »

Ahoj lidi. Pouzivate prosim nekdo ten script "X3 Advanced Jumpdrive"? Ja jsem si ho na zkousku nainstaloval ale at koukam jak koukam tak ho proste v tom argon equipment docku nevidim. a navic se mi po pripojeni do trade konzole ukazujou prazdne polozky v horni casti. http://www.raptor.adslink.cz/aed.html
Dela to nekomu z Vas taky?
Sir_Thomas
x4

Re: X3 Advanced Jumpdrive

Post by Sir_Thomas »

Zergos wrote:Ahoj lidi. Pouzivate prosim nekdo ten script "X3 Advanced Jumpdrive"? Ja jsem si ho na zkousku nainstaloval ale at koukam jak koukam tak ho proste v tom argon equipment docku nevidim. a navic se mi po pripojeni do trade konzole ukazujou prazdne polozky v horni casti. http://www.raptor.adslink.cz/aed.html
Dela to nekomu z Vas taky?
Řekl bych, že používáš CZ verzi a v tom skriptu jsi nenastavil CZ sadu 42...
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

:( Ne-e. Mam original EN verzi. To je na tom prave to zajimave.

EDIT: Tak ted jsem z toho vazne jelen. Predtim jsem nahraval pozice a stale se mi tam ukazovalo to co pisu vyse. Ted jsem zkusil zacit novou hru a pro jistotu se mi tam zase neukazuje nic. :-( Jako by tam ani ten script nebyl nainstalovan. :-( Jak jste na tom Vy chlapi? Tedy pokud ten script nekdo vyuzivate...
Torgen
x3

Post by Torgen »

Zergos wrote::( Ne-e. Mam original EN verzi. To je na tom prave to zajimave.

EDIT: Tak ted jsem z toho vazne jelen. Predtim jsem nahraval pozice a stale se mi tam ukazovalo to co pisu vyse. Ted jsem zkusil zacit novou hru a pro jistotu se mi tam zase neukazuje nic. :-( Jako by tam ani ten script nebyl nainstalovan. :-( Jak jste na tom Vy chlapi? Tedy pokud ten script nekdo vyuzivate...

No já ho používám a jede mi to bez problémů. Mám originál anglickou verzi. Píšeš, že máš prázdný místa v "trade" konzoli, jumpdrive však je v "navigation" a tak myslím, že chyba je v něčem jiném.

Zkus si změnit jméno na "Thereshallbewings" a udělat nový sejv, který vzápětí nahrej. Měli by se tak spustit všechny scripty. Používáš krom toho jiné scripty nebo módy?
plynak
x3tc

Post by plynak »

A nebo jen uloz a nahraj hru. Podle mne je to potreba udelat vzdy, kdyz das novy script. Samozrejme predpokladam, ze jmeno na Thereshallbewings si si jiz zmeni.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

plynak wrote:A nebo jen uloz a nahraj hru. Podle mne je to potreba udelat vzdy, kdyz das novy script. Samozrejme predpokladam, ze jmeno na Thereshallbewings si si jiz zmeni.
To bylo prvni co jsem udelal. Jak save tak aktivace script editoru... Zkusil jsem zacit novou hru jako obchodnik ale kde nic tu nic. Dneska to zkusim preinstalovat a uvidim co se z toho vyklube.
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

Torgen wrote: No já ho používám a jede mi to bez problémů. Mám originál anglickou verzi. Píšeš, že máš prázdný místa v "trade" konzoli, jumpdrive však je v "navigation" a tak myslím, že chyba je v něčem jiném.

Zkus si změnit jméno na "Thereshallbewings" a udělat nový sejv, který vzápětí nahrej. Měli by se tak spustit všechny scripty. Používáš krom toho jiné scripty nebo módy?
Ty prazdny mista jsou videt tady http://www.raptor.adslink.cz/aed.html .
Nejdrive ale snad ten jumpdrive musim koupit ne? A k tomu jeste i ten generator a zamerovac ci co... A prave tyhle tri veci ja v trade konzoli nevidim. :-( Jine scripty zatim nepouzivam.
plynak
x3tc

Post by plynak »

No jo, to vypada, ze se to spatne aktivovalo. Ale je to divne, je to od Cycrowa a jeho scripty funguji skvele. Pouzil jsi aktualni verzi installeru? Jinak fakt nevim.
Torgen
x3

Post by Torgen »

Zergos wrote: Ty prazdny mista jsou videt tady http://www.raptor.adslink.cz/aed.html .
Nejdrive ale snad ten jumpdrive musim koupit ne? A k tomu jeste i ten generator a zamerovac ci co... A prave tyhle tri veci ja v trade konzoli nevidim. :-( Jine scripty zatim nepouzivam.
Jo, tak to jsem trošku napoprvé nepochopil kde máš ty prázdný místa :oops: , no tedˇje to jasný. Souhlasím s Plynakem, asi se to blbě nainstalovalo, zkusil bych to ještě jednou a nebo zkus instalnout celý balík scriptů od Cycrow Collection of my Scripts , ostatní pak můžeš třeba vypnout, ale mě se líbí všechny :D .

A jen tak nakonec nemusíš kupovat všechny tři věci, každá je na něco jiného. Záleží co chceš.
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

Instaler je posledni verze. Stahoval jsem ho z toho linku. Ted jsem to zkusil nainstalovat na NB. (mam sice vsechny ficury vypnuty ale hybe se to lepe nez na stolnim pecku) Na NB je to stejne. kdyz hraju novou hru za obchodnika tak to v argon prime na stanici Equipment dock nikde nevidim. :-( Neukaze se to az po nejake dobe?
Torgen
x3

Post by Torgen »

No mě se to ukázalo teda hned, i v nové hře, ale vždycky jsem začínal hru s příběhovou linií. Myslím, že to na to ale nemá vliv, snad jen pro klid z vyčerpání veškerých možností bych zkusil jinou novou hru. A ještě mě tak napadá co patche, asi zbytečná otázka, ale máš tam ten poslední ? Ale je to nějaký divný, vidím to spíš na reinstal X3 komplet.
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

Tak patch je tam poslední 1.4.03 a instaluju ho rovnou na nove nainstalovanou verzi 1.0... Takze je to verze patche "X3Update1.0_to_1.4.03.exe". Prave jsem to cele preinstaloval tak uvidim.

EDIT: Jeste takovy nejapny dotaz. Hrajete to s original X3.EXE a nebo s tou jinou :-) verzi?
Last edited by Zergos on Mon, 11. Sep 06, 15:25, edited 1 time in total.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nemusim ti snad pripominat ze bys to slovo na c nemel pouzivat ani to naznacovat :P

Return to “Česky / Czech X-Forum”