Niestety, jest juz raczej pewne, ze nie zdaze przetestowac patcha...
Marcy, czyżbyś wiedzia3 coś czego my nie wiemy? Ton twej wypowiedzi sugeruje, że patch już jest dostępny!! Albo tylko mój mózg dzia3a tak dziwnie... no cóż, jest piątek po po3udniu...
Nie zdaze wlasnie dlatego, bo jeszcze go nie ma Jak wiecie, Sau wyslal juz materialy. Pozostaje czekac na Ego. Mialem nadzieje, ze zdaza przed moim urlopem, ale juz chyba za pozno, wyjezdzam.
bobafett76 wrote:Cieplej wody, wysokich gor i goracych kobiet
W ślad za Marcym pojedzie nasza specjalna wysłanniczka, nieoceniona borońska korespondentka Ola Nuno, znana zapewne niektórym z biuletynów, która zapoda relację po szczęśliwym powrocie wyżej wymienionego
W ślad za Marcym pojedzie nasza specjalna wysłanniczka, nieoceniona borońska korespondentka Ola Nuno, znana zapewne niektórym z biuletynów, która zapoda relację po szczęśliwym powrocie wyżej wymienionego
Jedź Marcy, jedź. Unikaj ciepłego piwa i zimnych kobiet . Wypoczywaj, hasaj w wodorostach, dobrze się odmocz, zawieraj nowe znajomości (zwłaszcza z prawnikami), bo jak wrócisz...
Cóż, podczas Twojej nieobecności pozwolę sobie napisać taki malutki donosik do Federalnej Prokuratury Argońskiej .
Baw się dobrze
Pozdrawiam
Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown... Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
Mam jedno pytanko. Skoro patch 1.4 wprowadza nie możność wpakowania do statku TS kontenerów XL, to jak mam zapakować rudę na TL (którego z reszta nie mam ). Przeciez są one ładowane za pomocą floty wspomagającej (TS) na którą nie można załadować XL. Przecież TL są za DUŻE aby dokować w stacjach.
Może gdzieś była odpowiedź na to pytanie, ale na pewno ja przegapiłem...
Mam jedno pytanko. Skoro patch 1.4 wprowadza nie możność wpakowania do statku TS kontenerów XL, to jak mam zapakować rudę na TL (którego z reszta nie mam ). Przeciez są one ładowane za pomocą floty wspomagającej (TS) na którą nie można załadować XL. Przecież TL są za DUŻE aby dokować w stacjach.
Może gdzieś była odpowiedź na to pytanie, ale na pewno ja przegapiłem...
Pozdrawiam
Troszkę pomieszałeś . Nie na TS a na TP nie będzie można pakować XL.
Pozdrawiam
Kiedyś pojadę do Dufftown... Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
Jedynymi osobami, które mogą na nie odpowiedzieć są ludzie z Egosoftu, którym Sauron wysłał materiały. Ale to nie powinno już długo potrwać
Pozdrawiam
Testy trwają??? Czy mogę się do nich zapisać??? Czy znaczy to że jest już w wersji pl, tylko egosoft go szlifuje??? Czy zagram w niego na swe urodziny??? (30 październik) Panie, Txt że są jeszcze ludzie z pasją.
BTW: Jak się sprawuje tesotowa wersja patcha 1.5 pl, i ile ona waży???
234234232 gb