Straszecznie Cię levisq przepraszam - dałbym sobie lewe cojones uciąć, że wstawiałem spoilerka!!! Kajam się straszliwielevisq wrote: qrka jest cos takiego jak spoiler, sorry ale psujesz wszystkim zabawe!!!pozdrowka

Jeszcze raz bardzo przepraszam

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Straszecznie Cię levisq przepraszam - dałbym sobie lewe cojones uciąć, że wstawiałem spoilerka!!! Kajam się straszliwielevisq wrote: qrka jest cos takiego jak spoiler, sorry ale psujesz wszystkim zabawe!!!pozdrowka
Jago, zamiast się tak kajać, lepiej byś zedytował (w przysżłości, bo juz poprawiony) swego posta i sprawdził co zrobiłes nie tak jak trzeba. Zaznaczasz text, który chcesz wstawić w spoiler i wciskasz przycisk na końcu po prawej str. menu (z napisem spoiler).Jago wrote:Straszecznie Cię levisq przepraszam - Jeszcze raz bardzo przepraszam
W Dzienniku Wiadomości (logbook) jest dokładnie zapisane co się dzieje. Jeśli straciłeś jakiś statek jest tam napisane gdzie, kiedy i przez kogo został on zniszczony.xor wrote:Ale juz wiem co jest najwiekszym bledem X2 - zupelny brak informowania co sie dzxieje z Twoimi wlosciami (...) Patrze na stan posiadania - tez go nie ma ! A zadnego komunikatu, nic. Powinien byc dokladny log wszystkich zdarzen. Oczywiscie konfigurowalny
LongOne wrote:Co jest niezbędnie potrzebne braci górniczej do pracy i życia? Po krótkim wahaniu podjęto jednomyślną decyzję: stawiamy gorzelnię