X2 Patch 1.4 do downloadu-tylko Ang., US., Niemiecka wersja
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Ludzie zrozumcie, ze oni tej latki nie robia. Oni tylko tlumacza tekst z angielskiego na polski i to tlumaczenie wysylaja do egosoftu, ktory to tlumaczenie umieszcza w latce. BTW slabo czytacie forum, bo bodajze wczoraj sauron pisal, ze ukonczyl prace i wysyla tlumaczenie do egosoftu, ale pisal to w innym topicu.
-
-
-
no ja od paru dni gram w wersji 1.4 , nainstalowalem wersje 1.4 US na polska, z tym ze trzeba bylo podmienic exe'ka na taki... troche "no-cd"
jest pare tekstow "read-text" zamiast polskich czy angielskich napisow ale poza tym wszystko dziala, artificial life, i komputer jakby madrzejszy ... zabralem swojego odyseusza (full tarcze, po 1 wymaksowanym GFU na kazdej wiezyczce + reszta max PPS ) do xenonow i ... no niestety nie dalem sobie rady

jest pare tekstow "read-text" zamiast polskich czy angielskich napisow ale poza tym wszystko dziala, artificial life, i komputer jakby madrzejszy ... zabralem swojego odyseusza (full tarcze, po 1 wymaksowanym GFU na kazdej wiezyczce + reszta max PPS ) do xenonow i ... no niestety nie dalem sobie rady

-
1.4 pl
Tak jak zapowiadałem, wczoraj zakończyliśmy definitywnie wszystkie poprawki i przesłaliśmy ostatnie materiały do Egosoftu. Od tej pory działa Firma. Obiecałem, że się wyrobię do piątku i tak się stało, btw już mi się znudziło ciągłe przekładanie. Ale nie odpowiadam za termin wykonania w Egosoft. Wszelkie pretensje malkontenci mogą kierować do Ego, a najlepiej do PLAYa
.
Zmiany w X2 (oprócz Inwazji Xenonów):
- wszystkie (mam nadzieję) błedy z pojedynczych misji BBS (TRADERANK, BONUSREWARD etc) poprawione.
- gruntowne przeróbki biuletynów informacyjnych tzn. nasz niestrudzony Marcybiskup wykorzystał swoją niesamowitą inwencję i pozmieniał większość tekstów według swojego uznania. Wyszło dużo lepiej niż w wykonaniu zawodowych tłumaczy naszego wydawcy. Jak dotąd czytało się je średnio, tak teraz mamy nadzieję, że częściej będziecie to robić.
- W biuletynach nie powinno już być błędów, co powodowało ich niewłaściwe wyświetlanie.
- Gerandor wreszcie przemówi
- dla uważnych tekstowa niespodzianka od Marcy'ego
- Trade Command Software Mk3 -pl
- Duża część tekstu przerobiona od początku na okoliczność literówek, drobnych błędów gramatycznych, interpunkcyjnych itp., co znaleźliśmy - poprawiliśmy.
- Powitania na stacji Splitów powinny już być splickie a Paranidian - Paranidiańskie.
- Niestety gadki "For the queen vs Asteroid Rolk's" pozostają jak są (czyli bez zmian) - zmienić to mozna dopiero w X2-The Return.
Więcej nie pamiętam, no i też jestem ciekawy efektu końcowego.

Zmiany w X2 (oprócz Inwazji Xenonów):
- wszystkie (mam nadzieję) błedy z pojedynczych misji BBS (TRADERANK, BONUSREWARD etc) poprawione.
- gruntowne przeróbki biuletynów informacyjnych tzn. nasz niestrudzony Marcybiskup wykorzystał swoją niesamowitą inwencję i pozmieniał większość tekstów według swojego uznania. Wyszło dużo lepiej niż w wykonaniu zawodowych tłumaczy naszego wydawcy. Jak dotąd czytało się je średnio, tak teraz mamy nadzieję, że częściej będziecie to robić.

- W biuletynach nie powinno już być błędów, co powodowało ich niewłaściwe wyświetlanie.
- Gerandor wreszcie przemówi

- Trade Command Software Mk3 -pl
- Duża część tekstu przerobiona od początku na okoliczność literówek, drobnych błędów gramatycznych, interpunkcyjnych itp., co znaleźliśmy - poprawiliśmy.
- Powitania na stacji Splitów powinny już być splickie a Paranidian - Paranidiańskie.
- Niestety gadki "For the queen vs Asteroid Rolk's" pozostają jak są (czyli bez zmian) - zmienić to mozna dopiero w X2-The Return.
Więcej nie pamiętam, no i też jestem ciekawy efektu końcowego.
-
-
-
-
-
- Moderator (Polski)
-
-
a nie wiedziałem że teraz jest czerwiecBQB wrote:No jako ze kolega pierwszy raz,

edit: http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtopic.php?t=61594 - i w dodatku nasz kolega dostał już ostrzeżenie

-
-
Ale to było już po Waszym ostrzeżeniu!KajtomatO wrote: edit: http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtopic.php?t=61594 - i w dodatku nasz kolega dostał już ostrzeżenie

-Pozdro,
-Piquś
Przeżyłem Incydent Smoka! 
X2 1.4 + Bonus-Pack PL + MWM (standardowa mapa)
27 Stacji, jakieś 50 TS'ów, 1xM6, 3xM3, 1xM4, 4xM5 i kilka innych badziewi.

X2 1.4 + Bonus-Pack PL + MWM (standardowa mapa)
27 Stacji, jakieś 50 TS'ów, 1xM6, 3xM3, 1xM4, 4xM5 i kilka innych badziewi.

-
-
Witam forumowiczów,
W rzeczywistości jestem osobą pod nickiem Enzoariin, którą przypadkiem stworzyłem kiedy chciałem zmienić nicka. Przepraszam wszystkich za to całe przeklęte i zpowodowane przeze mnie zamieszanie. Możecie zapomnieć o nicku Enzoariin, teraz jest prostszy i krótszy.
Mam nadzieję, że mi wybaczycie to zamieszanie.
Pozdrawiam
EditS11: Potwierdzam, sprawa się wyjaśniła, a konto Enzoariin zostało zablokowane.
W rzeczywistości jestem osobą pod nickiem Enzoariin, którą przypadkiem stworzyłem kiedy chciałem zmienić nicka. Przepraszam wszystkich za to całe przeklęte i zpowodowane przeze mnie zamieszanie. Możecie zapomnieć o nicku Enzoariin, teraz jest prostszy i krótszy.
Mam nadzieję, że mi wybaczycie to zamieszanie.
Pozdrawiam
EditS11: Potwierdzam, sprawa się wyjaśniła, a konto Enzoariin zostało zablokowane.
-