Dessan? Fioletowy koleś z mordką tyranozaura? Przegonić? A pfuj! Po jakiej ty jesteś stronie?! Czyżbyś był republikańskim najmitą?!

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Wielkie dzięki za tę jakże CENNĄ poradę - tak właśnie zrobięergo wrote:
no to po ptostu twoim marzeniem jest albo Paradianski Herkules albo Splitowski Słoń. Oba niezle opancerzone, trzymaja ok 30 statkow m5/m4/m3/ts/tp, niezle ladownie, a Slon po upgrade'dzie porusza sie z predkoscia 300m/s i we wszystkich TL mozna zamontowac jump/drive. Oczywiscie jak to splitowskie i paradianskie statki, rowniez ich TL sa uzbrojone po same zeby. Ja czuje ze jeden taki bedzie moim pierwszym wiekszym zakupem zaraz po Osprey'u. Ludzie wykorzystuja intensywnie te statki do masowego "gornictwa" zarowno do asteroidow (kupuje sie kilka delfinow do automatycznego zbierania rozlupanych asteroid) jak i do pacyfikacji piratow (lapiemy klkanascie statkow, ladujemy na poklad, jump do stoczni i do sprzednia, jump do splitow , piloci do sprzedania
itd ...)
swieta prawda to co powiedziales... ale widzisz to nie tylko chodzi o interes, ale tez o chec posiadania:)) mama ochote na smoka i bede go mial w pierwszej kolejnosci, na herca przyjdzie czas:))LongOne wrote:levisq --> Jak już zabrałeś się za zabawę drylownicą i szuflą, to zbieraj lepiej na Herca - smoczek może i fajną bryczką jest, ale w prowadzeniu interesów nie za wiele pomoże (a połowę kasy na Herca zeżre). A mając TL możesz naprawdę rozwinąć skrzydłaW jednym statku dostajesz mobilną HQ, schron (6x125 Mw - i kto to ugryzie?), magazyn i mini-lotniskowiec
Jago!!! qrka jest cos takiego jak spoiler, sorry ale psujesz wszystkim zabawe!!!Jago wrote:No TAK![]()
![]()
![]()
![]()
SpoilerShowZdobyłem już AP Gunnera - w nagrodę dostałem od Helenki nową Farmę Pszenicy (a napisała, że Elektrownię) i co dalej
![]()
Czy istnieje jaszcze jakiś dalszy wątek, czy róbta co chceta![]()
![]()