X3 2.0: Bala Gi Research Missions

Moderator: DJ Die

Jakou známku dáte Bala Gi Research Missions

1 -Nejlepší
25
53%
2
16
34%
3
5
11%
4
0
No votes
5 -Nejhorší
1
2%

Total votes: 47

Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Torgen wrote: Skript od Cycrow System Override Software MK2
Prosím neměl by jsi link? Se snažím ten skript najít, ale nějak se mi nedaří...
Torgen
x3

Post by Torgen »

Sir_Thomas wrote:
Torgen wrote: Skript od Cycrow System Override Software MK2
Prosím neměl by jsi link? Se snažím ten skript najít, ale nějak se mi nedaří...
Jo, není problém: http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=112957

Trošku jsem tě asi mystifikoval, tak se omlouvám, ale Cycrow to updatoval a přejmenoval, ale jinak je to porád ono. A vzhledem k tomu, že myslím umíš dostatečně anglicky, tak jenom tak pro klid mojí duše, musíš stáhnout i EMP, je tam na to taky odkaz.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Torgen wrote:Trošku jsem tě asi mystifikoval, tak se omlouvám, ale Cycrow to updatoval a přejmenoval, ale jinak je to porád ono. A vzhledem k tomu, že myslím umíš dostatečně anglicky, tak jenom tak pro klid mojí duše, musíš stáhnout i EMP, je tam na to taky odkaz.
Díky ti dobrá duše... Anglicky to sice není žádná sláva, ale něco přečíst zvládám...
gomecz
x3

Post by gomecz »

Sir_Thomas wrote:Díky ti dobrá duše... Anglicky to sice není žádná sláva, ale něco přečíst zvládám...
neni tam nic, na co bys neprisel sam :)

1, uzivatelska prirucka
jsou dva zpusoby:
1.1 - pres prikazovou konzoli lodi.
ve slozce 'piracy' je prikaz 'claim'. potom uz staci vybrat lod kterou chces ovladnout a palubni pocitac tak ucini, pokud je lod opustena.
1.2 - pomoci horke klavesy
kterou je mozne nadefinovat v moznostech -> ovladani. tato hotkey ovladne lod ktera je aktualnim cilem, opet jeli to mozne.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

gomecz wrote: neni tam nic, na co bys neprisel sam :)

1, uzivatelska prirucka
jsou dva zpusoby:
1.1 - pres prikazovou konzoli lodi.
ve slozce 'piracy' je prikaz 'claim'. potom uz staci vybrat lod kterou chces ovladnout a palubni pocitac tak ucini, pokud je lod opustena.
1.2 - pomoci horke klavesy
kterou je mozne nadefinovat v moznostech -> ovladani. tato hotkey ovladne lod ktera je aktualnim cilem, opet jeli to mozne.
Trošku mě jenom odrazuje, že je potřeba mód EPM. Se mi zatím do módů moc nechtělo.. Mohl by jsi mi ve zkratce říct co dělá než se na to vrhnu?
gomecz
x3

Post by gomecz »

Sir_Thomas wrote:Trošku mě jenom odrazuje, že je potřeba mód EPM. Se mi zatím do módů moc nechtělo.. Mohl by jsi mi ve zkratce říct co dělá než se na to vrhnu?
EPM?
no to je neco jako knihovna (programatorska). v podstate sama o sobe nedela nic, ale ostatni scripty si do ni sahaji pro algoritmy ktere by jinak museli omilat stale dokola.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Já jsem musel asi hodně zlobit... :( Podařilo se mi ji obsadit, ale nereaguje na žádný pokyn a stojí na místě jako pecka... :cry:
Torgen
x3

Post by Torgen »

Sir_Thomas wrote:Já jsem musel asi hodně zlobit... :( Podařilo se mi ji obsadit, ale nereaguje na žádný pokyn a stojí na místě jako pecka... :cry:
Tak tohle už je fakt pěkný šotek, schválně jsem to ještě vyzkoušel s tou poslední verzí V1.05 a funguje to, takže bohužel, chyba už fakt asi bude někde u tebe a pak to fakt vidím bohužel na reinstal
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Torgen wrote:Tak tohle už je fakt pěkný šotek, schválně jsem to ještě vyzkoušel s tou poslední verzí V1.05 a funguje to, takže bohužel, chyba už fakt asi bude někde u tebe a pak to fakt vidím bohužel na reinstal
No už se k tomu pomalu psychicky připravuji.... :(
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Díky všem, že mi věnovali svůj čas při řešení mého problému. Sypu si popel na hlavu a biju hlavou o zeď.... přišel jsem na to, že mám nainstalovaná mód Ship Creator, úplně jsem zapoměl, že jsem s tím experimentoval... Teď už mám svoji HQ jenom ještě nevím kam jí fláknu. :D
Elfik
x3

Post by Elfik »

Dohral jsem Bala Gi Mise a nesetkal jsem se z zadnym problemem. Hraji ceskou verzi, mam nainstalovany jen oficialni patche a BonusPack3.1.04.
Ihned jak jsem postavil Velitelstvi jsem nechal rozebrat M7 preci jen se mi ta lod zda dost dobra a mit jich vic se jiste bude hodit. Nyni se snazim ziskat v aukci sektor Chamtivost, zacatecni vyvolavaci cena je 615 Mkr a na mem ucte je pouhych 200 Mkr tudiz mne odpovedeli at se vratim az budu mit nasetreno, nyni jen doufam ze na mne s aukci pockaji. :wink:
Lord Thonar
x3

Post by Lord Thonar »

Mam mensi problem ... Bala Gi po me chce jednu Argon Trading Station. Koupil jsem ji a prepravil jsem ji ve sve Orce do Boron Shipyard v Kingdom End, nic se ale nedeje. Kam ji mam dorucit?
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Lord Thonar wrote:Mam mensi problem ... Bala Gi po me chce jednu Argon Trading Station. Koupil jsem ji a prepravil jsem ji ve sve Orce do Boron Shipyard v Kingdom End, nic se ale nedeje. Kam ji mam dorucit?
JJ tam ji máš doručit.... mě to také zahaprovalo, musel jsem zakotvit 2x a na podruhé už to vzalo...
Lord Thonar
x3

Post by Lord Thonar »

Diky, uz jsem to vyresil. Nefungovalo to dokud jsem osobne nepristal na te stanici.
Ted mam sehnat Nvidium, staci vzit nejaky transporter a pres tezici paprsek vytezit asteroidy v Rolk's Fate nebo musim zajit na navstevu do sektoru Khaaku? Zatim mohu koupit jedine Titana, na Oddysea mi chybi jedena uroven popularity a na Phoenixe dve, takze boj nepripada v uvahu
gomecz
x3

Post by gomecz »

Lord Thonar wrote:Ted mam sehnat Nvidium, staci vzit nejaky transporter a pres tezici paprsek vytezit asteroidy v Rolk's Fate nebo musim zajit na navstevu do sektoru Khaaku?
ve zprave kterou dostanes, Ti pisi, kde asteroidy s nividiem sezenes, mimo jine tam je i Rolk's Fate.
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

gomecz wrote:ve zprave kterou dostanes, Ti pisi, kde asteroidy s nividiem sezenes, mimo jine tam je i Rolk's Fate.
jj ten jsem tam rozflákal Mamutem a sezbíral... :wink:
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Jde někomu zásobovat HQ (hráčové velitelství) surovinama zásobovacíma loděma pomocí komoditního softeare I. ? Mě se totiž děje, že pokud si přidám HQ do seznamu stanic k zásobování, tak mi smaže veškeré stanice včetně nadefinovanéého zboží... :o Nemám žádný mód ani skript... nepočítám bunuspack.
FVZ

Post by FVZ »

Nevíte náhodou jak zabránit UT aby mi vybírali HQ? Měl sem tam asi 300 kusů teladinia na stavbu lodí, a teď když sem se chystal konečně postavit hyperion sem zjistil, že je všechno pryč, furt mi tam lítaj UTčka a s něčim obchodujou, věci co potřebuju prodávaj a ty co nepotřebuju mi prodávaj, takže z 10 mega creditů co sem tam měl mi zbylo 5, 3x1GJ štíty co tam byly z prototypu hyperiona zmizeli a místo nich mam 30 5MJ který asi nikdy nepoužiju.
gomecz
x3

Post by gomecz »

zkousel jsi nastavit ceny na max?
FVZ

Post by FVZ »

gomecz wrote:zkousel jsi nastavit ceny na max?
Ajo, já sem tetřev, u věcí který potřebuju postavim ceny na max. a u těch co nepotřebuju naopak na min. aby mi je UT nepřivážili. Ty 5MJ štíty mi sou na hovno, měl sem tam jeden, páč zbyl na pirátskym bustery co sem tam poslal rozložit abych měl blueprint (kdybych ho prodal. stejně bych z něj měl pár tisíc, nikdy si ho stavět asi nebudu, ale co sem s nim měl dělat.

Return to “Česky / Czech X-Forum”