I bardzo dobrze, bo w X2 napęd boczny czynił Cię nieśmiertelnym, tutaj osłabili strafe i przyśpieszyli (i wzmocnili?) bronie, dzieki temu walka jest znacznie bardziej ciekawa. Teraz 2 razy się zastanowię, kiedy biorę misję z xenonami (umieją korzystać z rakiet dość dobrze ^^)boto wrote:faktycznie, liche te napędy boczne
x2 były chyba trochę lepsze
[X3] Pierwsze/kolejne wrazenia z Polskiej wersji X3
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Peace and order will be restored in our universe
-
-
Muszę przyznać, że te muchy to siakieś dziwne są, nie wyświetlają się w całości, fakt, że coś tam świergocą podczas lotu, ale nie widać ich juz tak jak w X2 i uważam to za wadę.
Poza tym oryginalny projekt nowej muchy, nazwany ponoć "Mucha 2"
, zakładał zupełnie nowy layout tego stworzonka, bardziej drapieżny wizerunek, przypominający bardziej przerośniętego kosmicznego komara niż niewinną muchę
. Szkoda, że zrezygnowano z tego pomysłu..
Poza tym oryginalny projekt nowej muchy, nazwany ponoć "Mucha 2"

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
-
Jako ciekawostkę dodam, że teraz kosmiczne muchy nie tylko można łapać aby je sprzedać. Teraz sa one wykorzystywane do Dopalaczy MK1 i MK2 jako paliwo rakietowe!!!ergo wrote:Brakuje, oj brakuje tych wszystkich smaczków ...Sauron11 wrote:Szkoda, że zrezygnowano z tego pomysłu..
Ciekawe co na to Obrońcy Kosmicznych Much.

Pozdrawiam
-
-
-
Dopalacze MK1 i MK2 beda dostepne w Amatorskim Bonus Packu PL niedługoPonteus PL wrote:Kurde, gdzie można kupić dopalcza mk1? nigdzie nie mogę tego znaleźć, a strasznie by im się przydał ;/. Patrzę i patrzę na wszelakie stacje zaopatrzeniowe czy pirackie i nic?!

Jak chcesz teraz to zainstaluj Oficjalny Bonus Pack ENG ze strony Ego

Pozdrawiam
-
Hmmm, podczas moich podróży kilkakrotnie natknąłem się na Borońskich Łowców Kosmicznych Much....Marcybiskup wrote:Jak to co?
PROTESTUJEMY!!!

Czyżby rozłam wsród Borońskiej Braci

X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]
-
-
A wiesz, że widywałem ich chyba w splickich sektorach??
Tyle,że nie wiem,czy to nie dla tego,że tam są ich rynki zbytu.....
Tyle,że nie wiem,czy to nie dla tego,że tam są ich rynki zbytu.....

X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]
-
bufi wrote:Nareszcie rozsądne zastosowanie !ergo wrote: Jako ciekawostkę dodam, że teraz kosmiczne muchy nie tylko można łapać aby je sprzedać. Teraz sa one wykorzystywane do Dopalaczy MK1 i MK2 jako paliwo rakietowe!!!Paranidzi i Splitowie zawsze mieli najbardziej racjonalne podejście do kwestii much, niewolnictwa i rozdymanych aspiracji borońskiej zarazy
śmierć mackom, niech żyje rewolucja
![]()
![]()
-
Nie wiem czy ktoś ma podobnie, ale mimo rangi komandor zdecydowana większość misjii walki to jakieś nic nie warte kontrakty na 20/30k i w dodatku z TS'em w roli gł, już pare rang temu miałem misję za 300k i TL w roli gł, teraz zauważyłem kompletną degradację tego typu misji, co jest grane ?! Ehh a myślałem, ze dorobię się rybołowa na tych misjach jeno, a narazie moj gł przychód to z handlu bronią ;/.
Peace and order will be restored in our universe
-
Chwileczkę bo czegoś nie rozumiem.. Ranga komandor? Misję TS'em?? Jakie Ty misję wykonujesz? Bo chyba nie bojowe w stylu, inwazja Xenonów?Ponteus PL wrote:Nie wiem czy ktoś ma podobnie, ale mimo rangi komandor zdecydowana większość misjii walki to jakieś nic nie warte kontrakty na 20/30k i w dodatku z TS'em w roli gł, już pare rang temu miałem misję za 300k i TL w roli gł, teraz zauważyłem kompletną degradację tego typu misji, co jest grane ?! Ehh a myślałem, ze dorobię się rybołowa na tych misjach jeno, a narazie moj gł przychód to z handlu bronią ;/.
Pozdrawiam
-
Sorry ale nie rozumiem misji killerskich z TS-em w roli głównej.
Mam rangę "porucznik" i wszystkie misje jakie dostaję dotyczą TL-a i co najmniej 3x M3.
Fruwam Novą więc ich realizacja nie jest łatwa i wymaga strategii kolejności likwidowanych wrogów.
Niemniej nie spotkałem misji z likwidacją Ts-a.
Pozdrawiam
Mam rangę "porucznik" i wszystkie misje jakie dostaję dotyczą TL-a i co najmniej 3x M3.
Fruwam Novą więc ich realizacja nie jest łatwa i wymaga strategii kolejności likwidowanych wrogów.
Niemniej nie spotkałem misji z likwidacją Ts-a.
Pozdrawiam
XTC core 2 duo E 7600 GeForce 280
-
http://img68.imageshack.us/img68/385/x3 ... 011qs1.jpg
Są jeszcze porządni Paranidianie na tym świecie
.
Są jeszcze porządni Paranidianie na tym świecie