[X2] X2+1.4pl+bonuspack+MWM
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
A wyłączyliście moda w opcjach na początku? Jak sie chce wczytać save sprzed moda trzeba go wyłączyć, bo sie mogą rzeczy walić. Nawet jak raz otwożysz save z przed moda, gdy mod jest włączony, nadpiszesz i odpalisz z wyłączoym modem, to część zmian może zostać. M. in. napis #modified na ekranie gracza.

-
-
Ha, wczoraj ostatecznie znudzil mi sie normalny, sterylny wszechswiat X2 i postanowilem zainstalowac MWM. Dzieki wskazowkom z tego topicu wszystko od razu poszlo pieknie i sprawnie. Zaczalem gre, zarobilem kase na rakietach i obecnie latam w Bayamonie z dwoma tarczami 1MW 
Jednak przyplyw kasy z lapania piratow jest raczej sredni, pomyslalem ze polatam TS'em by zarobic na MK3.. podrasowalem zlapanego Merkurego wyznaczylem cel podrozy.. i prawie usnalem... nie dosc ze sektory sa gigantyczne to jeszcze jakis sadysta zmniejszyl predkosc TS'ow, czyniac samodzielna gre TS'em praktycznie niemozliwa do wytrzymania.
W zwiazku z tym chcialem sie was zapytac ile osob z was gra we wszechswiecie "masywnym" a ile w standardowym, bo powaznie rozwazam wybranie tego drugiego..
Autor modu chyba nie przepada za handlem..

Jednak przyplyw kasy z lapania piratow jest raczej sredni, pomyslalem ze polatam TS'em by zarobic na MK3.. podrasowalem zlapanego Merkurego wyznaczylem cel podrozy.. i prawie usnalem... nie dosc ze sektory sa gigantyczne to jeszcze jakis sadysta zmniejszyl predkosc TS'ow, czyniac samodzielna gre TS'em praktycznie niemozliwa do wytrzymania.
W zwiazku z tym chcialem sie was zapytac ile osob z was gra we wszechswiecie "masywnym" a ile w standardowym, bo powaznie rozwazam wybranie tego drugiego..
Autor modu chyba nie przepada za handlem..
-
-
Mała pomyłka co do tematu, chodziło o inny wątek do odklejenia, ustalilismy, że temat jest na tyle ważny że powinien być na widoku. Sorki za zamieszanie 

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
Hehe... w koncu to nie jest Massive Trade ModTadeus1 wrote:W zwiazku z tym chcialem sie was zapytac ile osob z was gra we wszechswiecie "masywnym" a ile w standardowym, bo powaznie rozwazam wybranie tego drugiego.. Autor modu chyba nie przepada za handlem..

Spoiler
Show
Odwiedz Black Hole Sun. Tam zawsze mozesz lapac Xenonow i odsylac ich do stoczni w Gateway. I zbierac mnostwo porzuconych rakiet (takze Szerszeni po 10000 sztuka!) na sprzedaz. Ja w ten sposob dorobilem sie pierwszego miliona.
-
Skąd tyle kasy?
Kruca!!! Skąd tę kasę zachapać? Można jakoś przenieść save`a z X2 na platformę ....... no wiecie z tym rozbudowanym światem X .
Idzie o to że w normalnym X2 mam sporo inwetycji ....a jak uruchomię ten bardzo rozbudowany to kasiorki ledwie 1000kr.
Idzie o to że w normalnym X2 mam sporo inwetycji ....a jak uruchomię ten bardzo rozbudowany to kasiorki ledwie 1000kr.
-
Hm, no juz znalazlem moje miejsce w masywnym wszechswiecie.
Postanowilem grac w sposob alternatywny..
Zakupilem TL'a bez zadnych upgrade'ow i obiecalem sobie ze nie bede uzywal niczego co nie miesci sie na jego pokladzie. Ma to byc jedna i jedyna baza jaka mam i koniec. Zadnych stacji, zadnych universe traderow, zadnych m6,m2 czy m1.
Tylko gornictwo, przechwytywanie, BBS, handel i zbieractwo
I powiem ze gra sie geniealnie. Jakby zupelnie nowa gra. Oczywiscie ze wzgledu na wielkosc sektorow wybralem splickiego Slonia:) Do walki mam
Iguane Mk II, ktora poki co radzi sobie calkiem niezle z M6.
Ostatnio postanowilem dodac sobie jeszcze troche zabawy i do MWM doinstalowalem dwa skrypty.
Jeden to HRS (Hull Repair System) - pozwala reperowac na pokladzie TL'a
wlasne statki, uzywajac do tego czesci zamiennych i ogniw. Skrypcik pozwolil mi sie jeszcze bardziej uniezaleznic i poczuc klimat wlasnej bazy:)
Nastepy to bounty hunter plugin. Powoduje ze ten banalny
wszechswiat X2 staje sie bardzo niebezpieczny i nieprzewidywalny.
Moze sie bowiem zdarzyc ze w pewnym momencie pojawi sie maly oddzial uderzeniowy (m6,m3), wyslany przez kogos komu nadepnelismy na piete (piratom tez). Wtedy moze sie okazac ze zlapali nas z reka w nocniku i trzeba sie niezle nastarac by wyjsc z tego zywym
Super zabawa i do tego mozna przejmowac im statki 
Poki co, po 4h gry nie widze zadnych konfliktow ale to nie znaczy ze moge jeszcze spokojnie polecic.. narazie wszystko ok
A i zastanawiam sie nad doinstalowaniem nastepnego skryptu, ktory dodaje jeszcze wiecej ciekawych funkcji do TL'a. Daje on nam
-Tractor Beam - ktorym mozemy szybko zlowic przejete statki we wrogich sektorach
-Rozszerzony system reperowania mysliwcow na pokladzie TL, ktory przy uzyciu wielu surowcow (teladianium,krzem,ogniwa,mikrochipy itp.) pozwala nam przywrocic do zycia stracone w walce podzespoly (da sie przywrocic uszkodzone, nowych sie stworzyc nie da)
-Mozna tez tworzyc na pokladzie ogniwa (w mniejszych ilosciach i drozej niz w elektrowni) przy uzyciu krzemu/krysztalow i swiatla slonecznego w danym sektorze.Cos jak doladowanie zuzytych
-Z tym dodatkiem TL moze reperowac tez statki klasy "capital" TL,M1,M2,M6. Oczywiscie tez wychodzi to drozej niz w stoczni i
zuzywa rozne czesci.
Calkiem ciekawy dodatek robiacy z TL'a niezalezna baze lub doskonale wsparcie dla floty walczacej na terenie wroga.
EDIT: Jeszcze pokombinuje czy da sie dodac do tego nowe statki. Byloby geniealnie, choc watpie by to sie udalo bez modyfikowania plikow.. a na tym sie za bardzo nie znam.
Postanowilem grac w sposob alternatywny..

Zakupilem TL'a bez zadnych upgrade'ow i obiecalem sobie ze nie bede uzywal niczego co nie miesci sie na jego pokladzie. Ma to byc jedna i jedyna baza jaka mam i koniec. Zadnych stacji, zadnych universe traderow, zadnych m6,m2 czy m1.
Tylko gornictwo, przechwytywanie, BBS, handel i zbieractwo

Iguane Mk II, ktora poki co radzi sobie calkiem niezle z M6.
Ostatnio postanowilem dodac sobie jeszcze troche zabawy i do MWM doinstalowalem dwa skrypty.
Jeden to HRS (Hull Repair System) - pozwala reperowac na pokladzie TL'a
wlasne statki, uzywajac do tego czesci zamiennych i ogniw. Skrypcik pozwolil mi sie jeszcze bardziej uniezaleznic i poczuc klimat wlasnej bazy:)
Nastepy to bounty hunter plugin. Powoduje ze ten banalny
wszechswiat X2 staje sie bardzo niebezpieczny i nieprzewidywalny.
Moze sie bowiem zdarzyc ze w pewnym momencie pojawi sie maly oddzial uderzeniowy (m6,m3), wyslany przez kogos komu nadepnelismy na piete (piratom tez). Wtedy moze sie okazac ze zlapali nas z reka w nocniku i trzeba sie niezle nastarac by wyjsc z tego zywym

Poki co, po 4h gry nie widze zadnych konfliktow ale to nie znaczy ze moge jeszcze spokojnie polecic.. narazie wszystko ok

A i zastanawiam sie nad doinstalowaniem nastepnego skryptu, ktory dodaje jeszcze wiecej ciekawych funkcji do TL'a. Daje on nam
-Tractor Beam - ktorym mozemy szybko zlowic przejete statki we wrogich sektorach
-Rozszerzony system reperowania mysliwcow na pokladzie TL, ktory przy uzyciu wielu surowcow (teladianium,krzem,ogniwa,mikrochipy itp.) pozwala nam przywrocic do zycia stracone w walce podzespoly (da sie przywrocic uszkodzone, nowych sie stworzyc nie da)
-Mozna tez tworzyc na pokladzie ogniwa (w mniejszych ilosciach i drozej niz w elektrowni) przy uzyciu krzemu/krysztalow i swiatla slonecznego w danym sektorze.Cos jak doladowanie zuzytych

-Z tym dodatkiem TL moze reperowac tez statki klasy "capital" TL,M1,M2,M6. Oczywiscie tez wychodzi to drozej niz w stoczni i
zuzywa rozne czesci.
Calkiem ciekawy dodatek robiacy z TL'a niezalezna baze lub doskonale wsparcie dla floty walczacej na terenie wroga.
EDIT: Jeszcze pokombinuje czy da sie dodac do tego nowe statki. Byloby geniealnie, choc watpie by to sie udalo bez modyfikowania plikow.. a na tym sie za bardzo nie znam.
-
-
Halo, grajacy w MWM... znacie wystepujace w modzie misje z ratowaniem zwiadowcow w khaaczych sektorach?
Nigdy nie opisalismy ich do konca, bo chyba nigdy nikt nie przeprowadzil ich do konca
A mnie wczoraj, calkiem przypadkiem, udalo sie dowiedziec, co dzieje sie po uratowaniu zwiadowcy...
Przypomnijmy niewtajemniczonym, na czy polegaja misje (troche reklamy dla niezdecydowanych, czy grac w MWM):
1. Lecac sobie w przestrzeni nagle dostajemy komunikat, zaczynajacy sie od slow "Greetings freelancer..."
w skrocie chodzi o to, ze sily militarne prosza nas o pomoc w odnalezieniu i nawiazaniu kontaktu ze zwiadowca, ktory zaginal w khaaczym sektorze.
2. Uwaga! Do misji musimy kupic Repair and debug drones, ktore mozna nabyc w niektorych stacjach handlowych (na pewno w Argon Prime, ale nie tylko). Generalnie warto je kupic zawsze, gdy sie pojawia, bo to towar deficytowy.
3. Dostajemy namiary na sektor i lecimy tam (niech sie poczatkujacy nie zrazaja trudnosciami, takie misje pojawiaja sie przez caly czas gry).
4. Odnajdujemy dryfujacego zwiadowce, uciekajac przed chmara Khaakow.
5. Gdy namierzymy zwiadowce, wybieramy z menu naszego statku komendy PIRACKIE, a tam komende "SALVAGE DERELIC". Z naszego statku zostaje wystrzelony wspomniany wyzej dron reperujacy, ktory leci do dryfujacego statku i naprawia go (super szacun dla tworcow moda za odglosy napraw
)
6. Po naprawie zwiadowca jest nasz, czyli mozemy nim kierowac. Musimy albo wyprowadzic go z sektora (co jest w 99,99% niewykonalne
), albo kazac mu zadokowac do naszego statku i wyskoczyc z sektora (dlatego misje oplaca sie robic conajmniej w korwecie).
Do tego momentu kazdy z grajacych w MWM chyba doszedl. Ja zazwyczaj wylatywalem z sektora Khaakow do najblizszego bezpiecznego sektora, albo do sektora ze stocznia, by naprawic albo sprzedac uratowany statek. I zawsze sie dziwilem, dlaczego ta misja tak sie urywa po uratowaniu zwiadowcy. Ani dziekuje, ani spi....aj. Okazalo sie, ze dalszy ciag tych misji jest, i to bardzo ciekawy. Co robilem zle? Odpowiedz jest prosta, jak konstrukcja cepa.
7. No wiec sek w tym, by po uratowaniu wrocic do sektora, w ktorym dostalo sie misje. Trzeba zapamietac, gdzie to bylo, bo nie ma tego w logu, a czesto mija duuuuzo czasu od zlecenia misji do jej wykonania (a czasem nawet mamy dwie lub trzy takie misje aktywne).
8. Gdy tylko pojawimy sie ze zwiadowca w sektorze, w ktorym dostalismy misje, dostajemy komunikat. W skrocie: "Co? Pilot martwy? Ty nieudaczniku... No dobra, dostarcz chociaz czarna skrzynke do (tu pada nazwa stacji). Masz na to 1500 sekund".
He he... czy ktos doszedl do tego momentu?
9. I teraz przyznam sie, ze nie wiem, co jest dalej. Chodzi o to, ze wczoraj robilem ta misje dla Paranidian, z ktorymi jestem w stanie wojny. Wiec najzwyczajniej w swiecie nie moglem zadokowac uratowanym statkiem do wskazanej stacji!
Po uplywie terminu dostalem komunikat z bluzgami, ze jestem d..a wolowa i moge sobie wziac ten uratowany statek i wsadzic. Koniec misji 
I tu moje pytanie - co dzieje sie, gdy dostarczymy w terminie statek do wskazanej stacji? Jakie sa podziekowania? Czy misja rozwija sie dalej? Smiem przypuszczac, ze tak, bo kiedys znalazlem w plikach tekstowych gry podziekowania dla gracza za znalezienie i zniszczenie stoczni Khaaakow! Moze ma to zwiazek z ta misja?
Jak ja zrobie, to wam powiem
Pozdrawiam serdecznie, was staly korespondent z MWM.
PS 1:
Misje w sektorach Khaakow sa arcytrudne (ale nie marcytrudne
). Trudno jest odnalezc sektor Khaakow i nie byc zestrzelonym. Trudno jest odnalezc w sektorze zwiadowce i nie byc zestrzelonym. Trudno jest wyslac drona w taki sposob, by nic go nie zestrzelilo. I w koncu trudno jest utrzymac naprawiony statek w taki sposob, by nie dopadly go Khaaki. Ale to jest wlasnie piekne w tym modzie, ze nic nie jest za latwe
Tak naprawde misje wychadza najlepiej, gdy leci sie niszczycielem. A caly bajer polega na tym, by najpierw odciagnac fioletowych od dryfujacego statku. Ale dla zachety moge powiedziec, ze kiedys udalo mi sie uratowac statek w Odkrywcy. Oczywiscie zlozylo sie na to wiele sprzyjajacych okolicznosci. Mozna o tym przeczytac gdzies na gorze tego watku.
PS 2:
Mowcie co chcecie, ale Massive War Mod wielkim i miodnym (i dzialajacym) modem jest!
EDIT: wstawilem poprawne komendy. Pierwszy post na ten temat znajduje sie na 3 stronie watku.
Nigdy nie opisalismy ich do konca, bo chyba nigdy nikt nie przeprowadzil ich do konca

Przypomnijmy niewtajemniczonym, na czy polegaja misje (troche reklamy dla niezdecydowanych, czy grac w MWM):
1. Lecac sobie w przestrzeni nagle dostajemy komunikat, zaczynajacy sie od slow "Greetings freelancer..."

2. Uwaga! Do misji musimy kupic Repair and debug drones, ktore mozna nabyc w niektorych stacjach handlowych (na pewno w Argon Prime, ale nie tylko). Generalnie warto je kupic zawsze, gdy sie pojawia, bo to towar deficytowy.
3. Dostajemy namiary na sektor i lecimy tam (niech sie poczatkujacy nie zrazaja trudnosciami, takie misje pojawiaja sie przez caly czas gry).
4. Odnajdujemy dryfujacego zwiadowce, uciekajac przed chmara Khaakow.
5. Gdy namierzymy zwiadowce, wybieramy z menu naszego statku komendy PIRACKIE, a tam komende "SALVAGE DERELIC". Z naszego statku zostaje wystrzelony wspomniany wyzej dron reperujacy, ktory leci do dryfujacego statku i naprawia go (super szacun dla tworcow moda za odglosy napraw

6. Po naprawie zwiadowca jest nasz, czyli mozemy nim kierowac. Musimy albo wyprowadzic go z sektora (co jest w 99,99% niewykonalne

Do tego momentu kazdy z grajacych w MWM chyba doszedl. Ja zazwyczaj wylatywalem z sektora Khaakow do najblizszego bezpiecznego sektora, albo do sektora ze stocznia, by naprawic albo sprzedac uratowany statek. I zawsze sie dziwilem, dlaczego ta misja tak sie urywa po uratowaniu zwiadowcy. Ani dziekuje, ani spi....aj. Okazalo sie, ze dalszy ciag tych misji jest, i to bardzo ciekawy. Co robilem zle? Odpowiedz jest prosta, jak konstrukcja cepa.
7. No wiec sek w tym, by po uratowaniu wrocic do sektora, w ktorym dostalo sie misje. Trzeba zapamietac, gdzie to bylo, bo nie ma tego w logu, a czesto mija duuuuzo czasu od zlecenia misji do jej wykonania (a czasem nawet mamy dwie lub trzy takie misje aktywne).
8. Gdy tylko pojawimy sie ze zwiadowca w sektorze, w ktorym dostalismy misje, dostajemy komunikat. W skrocie: "Co? Pilot martwy? Ty nieudaczniku... No dobra, dostarcz chociaz czarna skrzynke do (tu pada nazwa stacji). Masz na to 1500 sekund".
He he... czy ktos doszedl do tego momentu?
9. I teraz przyznam sie, ze nie wiem, co jest dalej. Chodzi o to, ze wczoraj robilem ta misje dla Paranidian, z ktorymi jestem w stanie wojny. Wiec najzwyczajniej w swiecie nie moglem zadokowac uratowanym statkiem do wskazanej stacji!

I tu moje pytanie - co dzieje sie, gdy dostarczymy w terminie statek do wskazanej stacji? Jakie sa podziekowania? Czy misja rozwija sie dalej? Smiem przypuszczac, ze tak, bo kiedys znalazlem w plikach tekstowych gry podziekowania dla gracza za znalezienie i zniszczenie stoczni Khaaakow! Moze ma to zwiazek z ta misja?
Jak ja zrobie, to wam powiem

Pozdrawiam serdecznie, was staly korespondent z MWM.
PS 1:
Misje w sektorach Khaakow sa arcytrudne (ale nie marcytrudne

Tak naprawde misje wychadza najlepiej, gdy leci sie niszczycielem. A caly bajer polega na tym, by najpierw odciagnac fioletowych od dryfujacego statku. Ale dla zachety moge powiedziec, ze kiedys udalo mi sie uratowac statek w Odkrywcy. Oczywiscie zlozylo sie na to wiele sprzyjajacych okolicznosci. Mozna o tym przeczytac gdzies na gorze tego watku.
PS 2:
Mowcie co chcecie, ale Massive War Mod wielkim i miodnym (i dzialajacym) modem jest!
EDIT: wstawilem poprawne komendy. Pierwszy post na ten temat znajduje sie na 3 stronie watku.
-
dodatkowo chciałbym nadmienić, że pomimo iż nie można kupić stacji handlowych/doków zaopatrzeniowych można "zmusić grę, żeby wysyłała nam komunikaty o transportach wojskowych
czy nic się nie zmieniło i nadal mapa wszechświata w massiwie nie wyświetla nowych sektorów?
w końcu trochę czasu minęło od powstania modu...
żadnego upgrade'u??... nic...?

czy nic się nie zmieniło i nadal mapa wszechświata w massiwie nie wyświetla nowych sektorów?
w końcu trochę czasu minęło od powstania modu...
żadnego upgrade'u??... nic...?

-
Chyba nie ma komu robic upgradow. Na szczescie mape mozna wydrukowac.DRACOOL wrote:czy nic się nie zmieniło i nadal mapa wszechświata w massiwie nie wyświetla nowych sektorów? w końcu trochę czasu minęło od powstania modu... żadnego upgrade'u??... nic...?![]()
Nie wierze... Jak???DRACOOL wrote:dodatkowo chciałbym nadmienić, że pomimo iż nie można kupić stacji handlowych/doków zaopatrzeniowych można "zmusić grę, żeby wysyłała nam komunikaty o transportach wojskowych
-
teraz tego nie opisze, ponieważ jestem w pracy i nie mam gry pod ręką.
ale po pogoni za transportem przez 4 czy 5 systemów, troszku się zdenerwowałem i zacząłem szukać co z tym fantem zrobić.
opisze w spoilerze jak to dobrze sprawdze, co i gdzie uruchomić (poprzednio działałem trochę chaotycznie, ale wyszło przynajmniej 4 razy.
(żona+dziecko+praca nie ułatwia niestety zabawy, grywam tylko 2-3 godzinki i to nie co dzień, późnymi wieczorkami,a do tego pIII 750 .
ale to banalne,zobaczysz- tylko może niektórzy się troszkę wk...ą.
w każdym razie w/g mnie należy nam się w zamian za te stacje/doki
ale po pogoni za transportem przez 4 czy 5 systemów, troszku się zdenerwowałem i zacząłem szukać co z tym fantem zrobić.
opisze w spoilerze jak to dobrze sprawdze, co i gdzie uruchomić (poprzednio działałem trochę chaotycznie, ale wyszło przynajmniej 4 razy.
(żona+dziecko+praca nie ułatwia niestety zabawy, grywam tylko 2-3 godzinki i to nie co dzień, późnymi wieczorkami,a do tego pIII 750 .
ale to banalne,zobaczysz- tylko może niektórzy się troszkę wk...ą.
w każdym razie w/g mnie należy nam się w zamian za te stacje/doki

-
-
-
jeszcze może z innej beczki...
czy jak mam zainstalowany mmw+gonner secret,uruchomie mod gonerski na mapie massiwe, to gram tylko w gonnerskiego moda?
jesli tak to czy można to jakoś połączyć, czy nierealne..
kurcze/kurde przywiązałem się do terratora i trochę mi go szkoda w zamian za kyony
.
reszta ich zabawek też niczego sobie.
na jakiejś ruskiej stronie widziałem do ściągnięcia mixy mmw z czymś tam jeszcze(bodaj bounty hunter i cóś jeszcze,,,)
czy jak mam zainstalowany mmw+gonner secret,uruchomie mod gonerski na mapie massiwe, to gram tylko w gonnerskiego moda?
jesli tak to czy można to jakoś połączyć, czy nierealne..

kurcze/kurde przywiązałem się do terratora i trochę mi go szkoda w zamian za kyony

reszta ich zabawek też niczego sobie.
na jakiejś ruskiej stronie widziałem do ściągnięcia mixy mmw z czymś tam jeszcze(bodaj bounty hunter i cóś jeszcze,,,)

Last edited by DRACOOL on Fri, 20. May 05, 17:08, edited 1 time in total.
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]
-
Tak w ogule, to pierwsza gra, która mnie rzeczywiście wciągła do tego stopnia, że udzielam się na jakimś forum(chociaż wiele z nich przeglądałem incognito) tak, że mając kilkuletni "staż" pisze dopiero 11 post w życiu 
Qrcze, nie widze podpisu...

Qrcze, nie widze podpisu...
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]
-
Nie mieszaj, bo potem nie odkrecisz tego, co sie zepsuje (chyba ze reinstalka). Mody raczej sie nie zmieszaja jako mody, ale skrypty moga sie pomieszac, a to sie szybko staje irytujace i raczej nieodwracalne. Poza tym mod gonner (mwm zreszta tez) wsadza do gry nowe obiekty (takze stacje), ktore sa przeznaczone na normalna mape. Nie wiadomo, jak sie beda zachowywaly na mapie MWM. Duze prawdopodobienstwo, ze sie zasyfi, wystarczy jeden bug i cala przyjemnosc do kosza. Ja po moich doswiadczeniach z mieszaniem skryptow przyjalem stara sprawdzona zasade - nie mieszacDRACOOL wrote:czy jak mam zainstalowany mmw+gonner secret,uruchomie mod gonerski na mapie massiwe, to gram tylko w gonnerskiego moda?

Terrator to tylko spoiler. Warto go wymienic na wielki i piekny wszechswiat MWM. Poza tym mozesz miec zainstalowane oba.