Data spotkania

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Jaką datę preferujesz na spotkanie?

Poll ended at Wed, 11. May 05, 10:39

30 kwietnia
1
6%
7 maja
15
94%
Oba terminy mi pasują
0
No votes

Total votes: 16

BQB
x2

Data spotkania

Post by BQB »

Mi pasują obydwa terminy, ale ze względu na Marcysia wybrałem 7 maja.

Prosiłbym o tymczasowe przyklejenie. Czas ankiety 20 dni.
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Jak wyżej - oba terminy są gut. Wybrałem 7 maja (Marcy).
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
xor
x2

Post by xor »

Rowniez ze wzgledu na Marcela wybralem 7 maja
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Jak wyżej z tych samych względów :D
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Hehe, mam tylko nadzieję, że nie będzie jak w tamtym roku - zaczęliślmy przesuwać termin i w końcu stanęło na tym, że spotkanie nie wyszło.

PS. Godzina 11:11 - w Olecku zaczął sypać śnieg. O 11:13 ta niesamowita anomalia pogodowa samoistnie zanikła. :D
EDIT: :lol: ...by powrócić o 11:15 i jak poprzednio zniknąć, zostawiając nas w niemym zdziwieniu. Z czego skwapliwie skorzystały wczesne muchy, składając w naszych szeroko otwartych paszczękach miliony jajeczek.
Mamusiu, ja nie chcę umierać... :D:D:D

EDIT2: - wyszeptała zafascynowana Zuzia, wlepiając szeroko otwarte oczy w iluminator kwatery.
- Nie zawracaj mi d***! Idź się pobawić na korytarzu! - Mama zaciągnęła się wonnym oparem palonego Ziela. "Ten bachor ma jakąś obsesję!" - przemknęło jej jeszcze przez głowę.
Zaszumiały rozsuwane drzwi. Dziewczynka pobiegła w głąb korytarza, wesoło podskakując. "Nareszcie mogę się pobawić!" - uśmiechnęła się.
Kilka stazur później przemiły głos argońskiej recepcjonistki uparcie świdrował uszy pilotów odwiedzających stację: "The Argon girl named Sussy..."

...resztę znamy, hehe!
Last edited by Stalovy on Thu, 21. Apr 05, 14:35, edited 2 times in total.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Stalovy: :lol:

Też wybrałem siódmego, względy podobne :)
I jest przyklejony na 20 dni :)
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

No coz... bardzo mi milo, moge nawet po mesku przyznac sie do wzruszenia :) :) :)
Z wiadomych wzgledow wybieram oczywiscie 7 maja...
Spoiler
Show
...ale patrzac mniej egoistycznie, gdyby wielu osobom spoza W-wy pasowal jednak dlugi majowy weekend, to chyba lepiej byloby trzymac sie tego terminu. Przeciez wchodza w gre wzgledy czasowe, finansowe, logistyczne. Ja przeciez wszystkiego i tak dowiem sie z forum. Wiec niech zadecyduje wiekszosc. Co nie zmienia faktu, ze wole druga date...
...bo bardzo chcialbym sie z fanami X spotkac!

PS: gdyby wystapila gra sieciowa w kafejce, bylaby to moja premiera w tej dziedzinie ;)
Blaster X
x2

Post by Blaster X »

Nie uwazacie ze powinna byc w tej ankiecie tez 3 odpowiedz ze "oba terminy mi pasuja"?

BTW: Jak spotkanie bedzie 7 to na 50% bede a jak 30 to niestety szanse wynosza 1% (nieprzewidziane okolicznosci)
Last edited by Blaster X on Thu, 21. Apr 05, 16:17, edited 1 time in total.
BQB
x2

Post by BQB »

Próbowałem zmienić, ale nie mogę, ale masz rację, nie przyszło mi to do głowy.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Pozwoliłem sobie zmienić :)

BQB, robisz Edit, potem wpisujesz nowy tekst w pole Opcje ankiety i wciskasz Dodaj opcję, Wyślij i jest dodana :)
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
BQB
x2

Post by BQB »

No próbowałem, ale jak wezmę Edit, to nie mam pola Opcje ankiety, więc nic nie mogę dodać, ani usunąć. Być może, że nie może zwykły user zmieniać opcji ankiety, gdy już ktoś głosował.
Gargoil
x2

Post by Gargoil »

Sau wszedłem do ankietki ale tam nie udało mi się zagłosować, dorzuć oczko odemnie do 7maja i po sprawie. Marcy coś bełkotał o za dużych kosztach...
Cóż na razie tylko planujemy i kosztów nie ma, aczkolwiek celem zachęcenia osób z centralnej Polski ugadałem się z szefem że zwróci mi kasę za wache i odpiesze od podatku jako podróż służbowa przedstawiciela handlowego, wniosek jedziemy za free.
Spoiler
Show
ostrzegam lewe koło trochę znosi :D :D :D :D :D :D
Spoiler
Show
no dobra jaj sobie robie
Pozdrawiam
Trzeba być na tyle dorosłym aby zrozumieć, że życie nie jest sprawiedliwe. W każdej jednak sytuacji powinniśmy postępować najlepiej jak potrafimy.
There are two secrets to life: 1) Don't tell everything you know...
Z tym numerem telefonu zamiast icq to iście wyborny pomysł
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Gargoil, hahaha, dobry spoiler, hehe, aż się w pracy na głos roześmiałem, teraz qumple cusik dziwnie na mnie patrzą :D
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Gargoil wrote:Sau wszedłem do ankietki ale tam nie udało mi się zagłosować, dorzuć oczko odemnie do 7maja i po sprawie.
Władza moderatora nie sięga aż tak daleko :wink: Jestem ograniczony do jednego swojego głosu i nie mogę ingerować w głosy innych. Mówisz, że wcześniej nie głosowałeś i nie możesz teraz oddać głosu? :gruebel:
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Może był niezalogowany? Wtedy się od razu wyniki ankiety pokazują...
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Pavlo wrote:Może był niezalogowany? Wtedy się od razu wyniki ankiety pokazują...
To chyba jedyna możliwość. Nie słyszałem aby ktoś wcześniej miał problemy z oddawaniem głosu będąc zalogowanym i wcześniej nie głosując w tej ankiecie :)
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Mnie się cuś wydaje, że kiedyś nie oddawszy głosu kliknąłem na "pokaż wyniki", a potem nie mogłem już zagłosować w ankiecie...

BTW, przypadkiem odkryłem sposób, jak można głosować dwa razy - wystarczy wyczyścić "kókizy" (chyba! być może chodzi o coś innego). A zrobić to można, o, tak:
Spoiler
Show
Jak uruchamiam SpyBot'a i każę mu przeskanować kompa, to po usunięciu znalezionych przez ten program 'zagrożeń' muszę ponownie się logować - a mam ustawione na automatyczne logowanie - i mogę ponownie głosować we wszystkich ankietach.
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

No na kilku forach już się z tym spotkałem ze po usunięciu ciasteczek można głosować ponownie...
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Ten post jest już umieszczony w wątku o spotkaniu, ale ponieważ ten wątek również tego spotkania dotyczy, dlatego daję to również tutaj:

Jest to a propos umieszczenia danych n/t spotkania w i-necie:
mogę służyć 100MB kontem na umieszczenie stronki z np. listą osób i miejscem oraz datą spotkania. Po spotkaniu można by tam wrzucić zdjęcia z tej imprezki... co wy na to? Chętnym do stworzenia takiej stronki mogę podać login i hasło (proszę o PM).
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Pavlo wrote:No na kilku forach już się z tym spotkałem ze po usunięciu ciasteczek można głosować ponownie...
To było na innych forach, a my tu wszyscy jesteśmy uczciwi i nie będziemy oszukiwać, prawda? :roll: :wink:

Return to “Polskie / Polish X-Forum”