Data spotkania
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Data spotkania
Mi pasują obydwa terminy, ale ze względu na Marcysia wybrałem 7 maja.
Prosiłbym o tymczasowe przyklejenie. Czas ankiety 20 dni.
Prosiłbym o tymczasowe przyklejenie. Czas ankiety 20 dni.
-
-
-
-
Hehe, mam tylko nadzieję, że nie będzie jak w tamtym roku - zaczęliślmy przesuwać termin i w końcu stanęło na tym, że spotkanie nie wyszło.
PS. Godzina 11:11 - w Olecku zaczął sypać śnieg. O 11:13 ta niesamowita anomalia pogodowa samoistnie zanikła.
EDIT:
...by powrócić o 11:15 i jak poprzednio zniknąć, zostawiając nas w niemym zdziwieniu. Z czego skwapliwie skorzystały wczesne muchy, składając w naszych szeroko otwartych paszczękach miliony jajeczek.
Mamusiu, ja nie chcę umierać...
:D:D
EDIT2: - wyszeptała zafascynowana Zuzia, wlepiając szeroko otwarte oczy w iluminator kwatery.
- Nie zawracaj mi d***! Idź się pobawić na korytarzu! - Mama zaciągnęła się wonnym oparem palonego Ziela. "Ten bachor ma jakąś obsesję!" - przemknęło jej jeszcze przez głowę.
Zaszumiały rozsuwane drzwi. Dziewczynka pobiegła w głąb korytarza, wesoło podskakując. "Nareszcie mogę się pobawić!" - uśmiechnęła się.
Kilka stazur później przemiły głos argońskiej recepcjonistki uparcie świdrował uszy pilotów odwiedzających stację: "The Argon girl named Sussy..."
...resztę znamy, hehe!
PS. Godzina 11:11 - w Olecku zaczął sypać śnieg. O 11:13 ta niesamowita anomalia pogodowa samoistnie zanikła.

EDIT:

Mamusiu, ja nie chcę umierać...

EDIT2: - wyszeptała zafascynowana Zuzia, wlepiając szeroko otwarte oczy w iluminator kwatery.
- Nie zawracaj mi d***! Idź się pobawić na korytarzu! - Mama zaciągnęła się wonnym oparem palonego Ziela. "Ten bachor ma jakąś obsesję!" - przemknęło jej jeszcze przez głowę.
Zaszumiały rozsuwane drzwi. Dziewczynka pobiegła w głąb korytarza, wesoło podskakując. "Nareszcie mogę się pobawić!" - uśmiechnęła się.
Kilka stazur później przemiły głos argońskiej recepcjonistki uparcie świdrował uszy pilotów odwiedzających stację: "The Argon girl named Sussy..."
...resztę znamy, hehe!
Last edited by Stalovy on Thu, 21. Apr 05, 14:35, edited 2 times in total.
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
-
-
No coz... bardzo mi milo, moge nawet po mesku przyznac sie do wzruszenia

Z wiadomych wzgledow wybieram oczywiscie 7 maja......bo bardzo chcialbym sie z fanami X spotkac!
PS: gdyby wystapila gra sieciowa w kafejce, bylaby to moja premiera w tej dziedzinie

Z wiadomych wzgledow wybieram oczywiscie 7 maja...
Spoiler
Show
...ale patrzac mniej egoistycznie, gdyby wielu osobom spoza W-wy pasowal jednak dlugi majowy weekend, to chyba lepiej byloby trzymac sie tego terminu. Przeciez wchodza w gre wzgledy czasowe, finansowe, logistyczne. Ja przeciez wszystkiego i tak dowiem sie z forum. Wiec niech zadecyduje wiekszosc. Co nie zmienia faktu, ze wole druga date...
PS: gdyby wystapila gra sieciowa w kafejce, bylaby to moja premiera w tej dziedzinie

-
-
-
Sau wszedłem do ankietki ale tam nie udało mi się zagłosować, dorzuć oczko odemnie do 7maja i po sprawie. Marcy coś bełkotał o za dużych kosztach...
Cóż na razie tylko planujemy i kosztów nie ma, aczkolwiek celem zachęcenia osób z centralnej Polski ugadałem się z szefem że zwróci mi kasę za wache i odpiesze od podatku jako podróż służbowa przedstawiciela handlowego, wniosek jedziemy za free.
Pozdrawiam
Cóż na razie tylko planujemy i kosztów nie ma, aczkolwiek celem zachęcenia osób z centralnej Polski ugadałem się z szefem że zwróci mi kasę za wache i odpiesze od podatku jako podróż służbowa przedstawiciela handlowego, wniosek jedziemy za free.
Spoiler
Show
ostrzegam lewe koło trochę znosi

Spoiler
Show
no dobra jaj sobie robie
Trzeba być na tyle dorosłym aby zrozumieć, że życie nie jest sprawiedliwe. W każdej jednak sytuacji powinniśmy postępować najlepiej jak potrafimy.
There are two secrets to life: 1) Don't tell everything you know...
Z tym numerem telefonu zamiast icq to iście wyborny pomysł
There are two secrets to life: 1) Don't tell everything you know...
Z tym numerem telefonu zamiast icq to iście wyborny pomysł
-
-
Władza moderatora nie sięga aż tak dalekoGargoil wrote:Sau wszedłem do ankietki ale tam nie udało mi się zagłosować, dorzuć oczko odemnie do 7maja i po sprawie.

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
-
To chyba jedyna możliwość. Nie słyszałem aby ktoś wcześniej miał problemy z oddawaniem głosu będąc zalogowanym i wcześniej nie głosując w tej ankieciePavlo wrote:Może był niezalogowany? Wtedy się od razu wyniki ankiety pokazują...

-
Mnie się cuś wydaje, że kiedyś nie oddawszy głosu kliknąłem na "pokaż wyniki", a potem nie mogłem już zagłosować w ankiecie...
BTW, przypadkiem odkryłem sposób, jak można głosować dwa razy - wystarczy wyczyścić "kókizy" (chyba! być może chodzi o coś innego). A zrobić to można, o, tak:
BTW, przypadkiem odkryłem sposób, jak można głosować dwa razy - wystarczy wyczyścić "kókizy" (chyba! być może chodzi o coś innego). A zrobić to można, o, tak:
Spoiler
Show
Jak uruchamiam SpyBot'a i każę mu przeskanować kompa, to po usunięciu znalezionych przez ten program 'zagrożeń' muszę ponownie się logować - a mam ustawione na automatyczne logowanie - i mogę ponownie głosować we wszystkich ankietach.
-
-
Ten post jest już umieszczony w wątku o spotkaniu, ale ponieważ ten wątek również tego spotkania dotyczy, dlatego daję to również tutaj:
Jest to a propos umieszczenia danych n/t spotkania w i-necie:
mogę służyć 100MB kontem na umieszczenie stronki z np. listą osób i miejscem oraz datą spotkania. Po spotkaniu można by tam wrzucić zdjęcia z tej imprezki... co wy na to? Chętnym do stworzenia takiej stronki mogę podać login i hasło (proszę o PM).
Jest to a propos umieszczenia danych n/t spotkania w i-necie:
mogę służyć 100MB kontem na umieszczenie stronki z np. listą osób i miejscem oraz datą spotkania. Po spotkaniu można by tam wrzucić zdjęcia z tej imprezki... co wy na to? Chętnym do stworzenia takiej stronki mogę podać login i hasło (proszę o PM).
-
To było na innych forach, a my tu wszyscy jesteśmy uczciwi i nie będziemy oszukiwać, prawda?Pavlo wrote:No na kilku forach już się z tym spotkałem ze po usunięciu ciasteczek można głosować ponownie...