Co z polską Argonopedią??

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

fOX_a
x4

Co z polską Argonopedią??

Post by fOX_a »

Mam takie pytanko dotyczące Polskiej wersji. Czy projekt upadł a może tylko chwilo się zatrzymał ?? I co x-pendium database ??
Foaloke
x2

Post by Foaloke »

Twórca Argonopedii jest bardzo przywiązany do swojej pracy i nie chce jej udostępnić do przetłumaczenia:cry: . A więc polska wersja chyba nigdy nie powstanie (a raczej na pewno nie w formie lokalizacji Argonopedii).
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

To wiem ale można przecierz napisać własnymi słowami np historię ras itp. Nie trzeba zrzynać dokładnie tekstu z orginalej Argonopedii. Zresztą takie były założenia.
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

Polska Argonopedia nie powstanie, ale za to X-Pedition Database :wink: .
Prace trwaja. Posuwaja sie powoli do przodu co jest spowodowane pewnymi wewnetrznymi sprawami.
fOX_a
x4

Post by fOX_a »

Jakbyś porzebował historii splitów według nich to (jak ci się spodoba) weż z twojego forum. Dział X-Pedition Database. Jest tam o tym topic. A tak off topic to co z tym meczem deltaxu :?: Chętnie bym zagrał z członkami klanu w jakąś gierkę. Jakaś mobilizacja by się przydała.

Edit: Dostałem odpowiedż więc mam pytanko do człąków klanu: Czy macie skądś załatwić sobie homeworda :?: Jak tak załatwcie sobie :!:

Return to “Polskie / Polish X-Forum”