Fabuła

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

euzebiusz3
x2

Fabuła

Post by euzebiusz3 »

Ostatnio postanowiłem zająć się fabułom. Nastawiłem się na długie godziny gry itd. :D . Tymczasem okazało się ,że po zakończeniu miosji w sektorze
Spoiler
Show
Omicron Lyrae - karzą mi się zjawić na statku Argon Prime by uczcić pamięć przyjaciela. Cały czas mam jeszcze nadzieje, że uzyskam jakieś odpowiedzi. Myślę sobie może jeszcze pare misji, w końcu fabuła nareszcie zaczyna się rozwijać, może jakaś mała vendetta. Tymczasem co widzę serie podzieńkowań i destament na pożegnanie.
:evil: . Czyżby to już koniec fabuły :? :evil: .

W związku z tym mam pytanie czy są jeszcze jakieś zadania do wypełnienia :?: . Tyle pytań pozostaje bez odpowiedzi :?: .

PS. Czytałem już na forum, że fabuła nie jest zbytnio rozbudowana ale to co zobaczyłem to chyba lekka przesada :evil: :?: :? .
Ogólnie gra jest ok. ale pare zadań więcej i chociaż kilka więcej misji chyba by nie zaszkodziło. Jakie są wasze odczucia :?: .
Czyżby producent zaplanował już na tym etapie kontynuacje fabuły w nowych grach ??. Ktoś tu chyba kogoś za nos wodzi.
Piqu¶
x2

Post by Piqu¶ »

Niestety chłopie - koniec, ende, fin, da end... Egosoft nie postarał się przy fabule. Teraz zostały Ci już tylko misje z BBS'ów, ale one nie mają żadnego związku z fabułą.

-Pozdrawiam,
-Piquś
Przeżyłem Incydent Smoka! :D
X2 1.4 + Bonus-Pack PL + MWM (standardowa mapa)
27 Stacji, jakieś 50 TS'ów, 1xM6, 3xM3, 1xM4, 4xM5 i kilka innych badziewi. :)
Sauron11
x3tc

Re: Fabuła

Post by Sauron11 »

euzebiusz3 wrote:Czyżby producent zaplanował już na tym etapie kontynuacje fabuły w nowych grach ??. Ktoś tu chyba kogoś za nos wodzi.
Ten temat był już wyczerpująco omawiany, nie ma co wywoływać starych niepokojów :twisted: Przejrzałeś już wszystkie poprzednie posty? Jeśli nie to zapraszam do lektury :wink:
Gamer77
Moderator (Polski)
Moderator (Polski)
x3tc

Post by Gamer77 »

Wiec zamykamy topic :wink:

TOPIC CLOSED

Return to “Polskie / Polish X-Forum”