Mam kilka pytan
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Mam kilka pytan
1. Gdzie jest ta rozwalona brama?
2. Czy we wszechsiecie x2 sa jakies ciekawe miejsca?
3. co zrobic bym mogl ladowac np. u khaakow,splitow,xenonow,
u tych co od poczatku mnie nie lubili
4. Jaki statek jest taki uniwersalny ze ma dobra predkosc zwrotnosc wytrzymalosc?(nie chodzi o kase mam jej 200000000000cr)
5. Co ciekawego mozna robic w x2?
6Jak znacie jeszcze cos o co nie zapytalem to opiszcie to.
z gory dziekuje
2. Czy we wszechsiecie x2 sa jakies ciekawe miejsca?
3. co zrobic bym mogl ladowac np. u khaakow,splitow,xenonow,
u tych co od poczatku mnie nie lubili
4. Jaki statek jest taki uniwersalny ze ma dobra predkosc zwrotnosc wytrzymalosc?(nie chodzi o kase mam jej 200000000000cr)
5. Co ciekawego mozna robic w x2?
6Jak znacie jeszcze cos o co nie zapytalem to opiszcie to.
z gory dziekuje
-
Re: Mam kilka pytan
Czyzby jakis "szcher-macher"?[Wujek-Szajbus] wrote:nie chodzi o kase mam jej 200000000000cr)

Z tak slaba znajomoscia gry to chyba uczciwie troche nierealne

Ps. To i ja mam male pytanko - gdzie mozna zagrac na loterii?

-
Re: Mam kilka pytan
1. W X2 jest ich kilka, cała przyjemność w ich szukaniu, więc nie pytaj o drogę[Wujek-Szajbus] wrote:(...)

2. Jest ich mnóstwo, z pewnością cały Wszechświat X jest interesujący. Zależy co kto uważa za ciekawe miejsca

3. U Khaaków i Xenonów to raczej niemożliwe bo te dwie rasy są z gruntu nastawione wrogo do wszystkiego co żyje, czuje i ma się nieźle. Co do reszty ras to musisz podbudować reputację - receptę znajdziesz w innych wątkach forum.
4. Z mysliwców Paranidiański Perseusz wg mnie ale każdy ma swój własny typ. Z taką kasą jak podajesz to raczej korweta - tu też przeszukaj forum po dokładniejsze dane.
5. Latać, strzelać, zarabiać i całe mnóstwo innych. Kolega nowy w symulatorach kosmicznych?

6.

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
-
-
NIE DLA PIRATÓW !!!
Gdy przypadkowo rozgniewasz jakąś stację, że aż się czerwona zrobi, możesz polecieć do najbliższej bazy pirackiej i zapłacić za usunięcie danych o tym, wszak niefortunnym, incydencie. Nie zawsze taka usługa jest dostępna i nie zawsze skutkuje.
Pozdrawiam
Edit S11: Jones, chłopaku, nie powtarzaj się
Gdy przypadkowo rozgniewasz jakąś stację, że aż się czerwona zrobi, możesz polecieć do najbliższej bazy pirackiej i zapłacić za usunięcie danych o tym, wszak niefortunnym, incydencie. Nie zawsze taka usługa jest dostępna i nie zawsze skutkuje.
Pozdrawiam
Edit S11: Jones, chłopaku, nie powtarzaj się

Pomagając borońskiej księżniczce wchodzisz w konflikt z PRAWEM!
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
ZUZANNO!!! Natychmiast wracaj do rodziców! Przestań wreszcie za mną chodzić!
GFU jest bronią niesportową!
Kiedyś pojadę do Dufftown...
Ja nawet nie wiem co to jest ICQ, ale też mam tam nr dresofonu...
-
-
-
-
hmmm
Jak wspomnieli powyzej - spotkalem sie w stcjach pirackich iz mozna zhakowac jakos (nie musi sie udac) wejscie do Czerwonej stacji. I faktycznie... nie pomyslalem zeby sprobowac dostac sie do xenonow 
Pic polega jeszcze na tym -ze zasieg musi byc bodajze 3 czy 5 odleglosci sektorow.
Polatam sobie po tych bazach teraz.. moze sie uda dostac to xenon ?
Az pomysle czy nie sprzedac kilka transportowcow.. a moze i dragona (coz.. zawsze save pozostaje) na rzecz jakiegos xenonskiego monstrum.
Mysl warta sprawdzenia
PS - chyba ze Ci godni pozalowania piraci nie sa az tak dobrzy w tym ich calym szumnie zwanym hakowaniu stacji
Pozdrawiam

Pic polega jeszcze na tym -ze zasieg musi byc bodajze 3 czy 5 odleglosci sektorow.
Polatam sobie po tych bazach teraz.. moze sie uda dostac to xenon ?

Az pomysle czy nie sprzedac kilka transportowcow.. a moze i dragona (coz.. zawsze save pozostaje) na rzecz jakiegos xenonskiego monstrum.
Mysl warta sprawdzenia

PS - chyba ze Ci godni pozalowania piraci nie sa az tak dobrzy w tym ich calym szumnie zwanym hakowaniu stacji

Pozdrawiam

Uprasza sie wszystkich - o przejscie pod ten adres: http://www.xudb.pl/ jesli chca uczestniczyc w forumowch dywagacjach.
-
-