Śmiech to zdrowie

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Lysoleq
x2

Śmiech to zdrowie

Post by Lysoleq »

Panie i Panowie jakoś ponuro się robi na forum 8) ... W związku z tym trochę was rozweselę... Znalazłem w sieci (właściwie to dostałem link) do fajnego filmiku z piosenką która ma ponoć być hitem tegorocznego lata (no i faktycznie takie disco ale dobrze rytm się w głowie utrwala 8) )

http://www.mmedia.is/stjarna/Idiot.wmv
Plik waży jakieś 10 MB ale jest tego w 100% warty 8) Idol to przy tym dziecinada :roll: :!:

Jak znacie jakieś takie śmieszne rzeczy to podzielcie się 8) Ja chętnie sobie pooglądam i pośmieje się :D Pamiętajcie śmiech to zdrowie :D !!
ergo
x3tc

Post by ergo »

Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Indoctrine
x3tc

Post by Indoctrine »

:boron: W następnym wcieleniu będę Borońską Księżniczką :P :boron:
Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.
Black-Templar
x2

Post by Black-Templar »

http://www.o.net.pl

niekiepsko mordercze filmiki :lol:
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Dwaj kumple spotykają się w barze:
- Słyszałeś najnowsze wieści? Staszek nie żyje! Dobrze o tym wiem. Przejeżdżał drogą obok mojego domu, nie zahamował właściwie i bum -uderzył w chodnik. Samochodem trzepnęło w górę.
Staszek wyleciał przez szyberdach, zrobił dwa salta w powietrzu i rozbijając szybę wpadł do mojej sypialni na piętrze.
- Rany, jaka okropna śmierć...
- Ależ skąd, nie zabił się! Wylądował w mojej sypialni i leżał taki zakrwawiony w potłuczonym szkle. Wtedy zauważył dużą starą zabytkową szafę, która stała w pokoju. Sięgnął w górę i chwycił za nią próbując wstać. I nagle huk! Masywna szafa przewróciła się na niego,przygniotła go i pogruchotała mu kości.
- Psiakrew, strasznie zginął.
- Nie, nie, utrzymał się przy życiu.
Jakimś cudem zdołał wydostać się spod szafy i podpełznąć do poręczy. Próbował się na niej podciągnąć ale pod jego ciężarem poręcz złamała się i Staszek spadł z piętra. W powietrzu wszystkie połamane części poręczy tak się obróciły, że spadając na niego, przypięły go do
podłogi.
- O żesz w mordę! Straszny sposób by odejść z tego świata.
- No co Ty, to go nie zabiło. Spadł tuż obok kuchni.Wpełza do środka,próbuje podciągnąć się na kuchence, ale zahaczył o duży garnek z gotującą się wodą, i chlust! Człowieku, cały wrzątek wylądował na nim i popalił mu prawie całą skórę.
- O rany! Okropne tak umrzeć...
- Nie, nie, teraz też przeżył! Leżał tak na ziemi,poparzony wrzątkiem, gdy zauważył telefon.
Próbował dosięgnąć słuchawkę, by wezwać pomoc, ale zamiast tego wyrwał
gniazdko elektryczne ze ściany. W połączeniu z wodą wyszła mieszanka piorunująca, potężna dawka woltów strzeliła przez niego i facet padł porażony prądem.
- Cholera! Diabelnie przerażająca śmierć.
- Ależ nie, wcale wtedy nie zginął...
- To jak właściwie umarł?
- Zastrzeliłem go!
- Zastrzeliłeś go?
- Ku**fa, człowieku, przecież on rozpie***liłby mi całą chałupę!
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Boba_Fett_
x2

Post by Boba_Fett_ »

Do restauracji przychodzi seksowna francuska, zamawia slimaki i zaczyna w jednym z nich dlubac widelcem. Ciagnie, ciagnie i nic, obraca widelczykiem w ta i spowrotem i nic. Zirytowana przyklada slimaka do oka, spoglada, a tam daleko w srodku siedzi slimak i mowi:
- Ciagnij malenka ciagnij, och, nie przerywaj !
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Żona wysyła męża - programistę do sklepu:
- Kup parówki, jak będą jajka, to kup 10.
Mąż w sklepie:
- Są jajka?
- Tak.
- To poproszę 10 parówek.
:lol: :lol:

Przychodzi do szpitala kolega odwiedzić kumpla, jako że ten miał wypadek i pyta się:
- Oszwmordę jeża! Józek!! Czołg cię przejechał?? Strasznie wyglądasz!!
Zagipsowany na amen odpowiada:
- Najpierw przejechało mnie auto jak spadłem z konia...
- Jezu!!
- Potem był tramwaj, lokomotywa...
- Chryste Panie!!! Co było dalej?
- Na końcu był łabędź...
- Co ty mówisz? Łabędź?!
- Tak. Łabędź był ostatni, bo ten dupek operator dopiero wtedy zatrzymał karuzelę...
General Tatarin
x4

Post by General Tatarin »

baaardzo fajny filmik we flash`u (nie trzeba go ściągać)
http://crass.on.ru/flash/honda-ad-300k.html
[/url]
:)
Boba_Fett_
x2

Post by Boba_Fett_ »

Widzialem juz ten film kiedys :) zajawiasty, koles mowil ze szykowali go przez 7 miesiecy i wyszlo im za pierwszym razem (to ponoc wszystko dziala ! :) zero animacji )
Black-Templar
x2

Generator nieciągłości czasowej "SETA"

Post by Black-Templar »

W opisie "sety" jest informacja że nie wiadomo jeszcze o skutkach ubocznych jej używania. Ja je odkryłem! Po wypiciu (chyba tak to działa?) 3 set wpadłem w pętle czasową (wszystko zwolniło) zaś po ponownej degustacji 2 kolejnych + ogóry , generator zadziałał tak jak powinien i czas przeskoczył od wieczora do rana nawet nie wiem kiedy :lol: . Skutkiem ubocznym jest silny ból głowy :shock: , statek w wielkiej odległości od bramy :evil: i częściowa amnezja :? . Stanowczo nie spolecam używania generatora SETA przez dłuższy czas i podczas misji bojowych :lol: (i przed pracą) :lol:
General Tatarin
x4

Post by General Tatarin »

jeżeli chofzi o taką sete to ja jeszcze nie mogę używać :( :(
:)
Piqu¶
x2

Post by Piqu¶ »

Z HEPTami też trzeba uważać, bo ktoś może Cię PACnąć ;)

-Pozdro,
-Piquś
Przeżyłem Incydent Smoka! :D
X2 1.4 + Bonus-Pack PL + MWM (standardowa mapa)
27 Stacji, jakieś 50 TS'ów, 1xM6, 3xM3, 1xM4, 4xM5 i kilka innych badziewi. :)

Return to “Polskie / Polish X-Forum”