Ludzie pomocy !!!!!!!!!!!!!
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Ludzie pomocy !!!!!!!!!!!!!
Błagam pomóżcie mi, czekałem na tą gierkę tak długo a teraz jak mi wpadła w ręce to po zainstalowaniu jest wielka klapa. Po odtworzeniu wszystkich sekwencji wejściowych czyli logów producentów gra mi totalnie pada. Poprostu wyłącza się sama. Próbowałem i detonatorów do karty graficznej, przeinstalowałem DirectX, wyłączyłem wszystkie programy działające w tle. Kombinowałem na wszystkie możliwe sposoby z ustawieniami karty graficznej i nic cały czas to samo. Jeżeli możecie sobie wyobrazić jak bardzo jestem zdeterminowany(postawcie się na moim miejscu) to bardzo was proszę pomóżcie mi.
Do wiadomosci:
Moja konfiguracja kompa to: GeForce FX 5600, DDRam 512, Athlon 2400, plus inne bzdety.
PLEASE HELP ME !!!!
Do wiadomosci:
Moja konfiguracja kompa to: GeForce FX 5600, DDRam 512, Athlon 2400, plus inne bzdety.
PLEASE HELP ME !!!!
DeathEnder
-
-
Re: Ludzie pomocy !!!!!!!!!!!!!
Masz oryginalną grę? Z jakiego źródła i czemu nie zarejestrowana?[PL]DeathEnder wrote:Błagam pomóżcie mi, czekałem na tą gierkę tak długo a teraz jak mi wpadła w ręce

-
Oryginalną (PL edycje) dopiero zamówiłem, więc jak łatwo się domyśleć nie mam na razie oryginalnej wersji. No ale cóż ze względu że polska premiera została przesunięta na 20.04.2004 to narazie muszę się zadowolić tą wersją. Ale myślę że problem nie tkwi w tym, że instaluje nieoryginalną wersję. Tak dla informacji to u mojego znajomego na znacznie słabszym kompie dziabała dobrze właśnie ta nieoryginalna wersja. Więc jak się domyślam tyle mi pomożesz że powiesz kup oryginalną wersję i problem sam się rozwiąże. A co jak będzie to samo (bo ja to podejrzewam)? Jak mi wtedy pomożesz? No dobra narazie widzę że żadnej pomocy tu nie dostanę. Więc będę czekał aż mi przyślą ORYGINALNĄ wersje PL i wtedy przyjdę do ciebie z problemem. No wtedy to mi chyba nie odmówisz pomocy panie moderatorze co...?Sauron11 wrote:Masz oryginalną grę? Z jakiego źródła i czemu nie zarejestrowana?[PL]DeathEnder wrote:Błagam pomóżcie mi, czekałem na tą gierkę tak długo a teraz jak mi wpadła w ręce

DeathEnder
-
Już X2 odinstalowałem wyczyściłem rejestry i inne duperele odinstalowałem, zainstalowałem ponownie i.... znowu to samo. A z tym formatem to już please NO-tylko nie to nawet sobie nie wyobrażasz jak ja tego nienawidze robić. Tyle godzin spędzonych przy ponownym instalowaniu i konfiguracji tych wszytkich programów. Ja na to poprostu nie mam czasu. No nic w każdym razie dzięki za okazaną z Twojej strony pomoc. Może kiedyś.... jak już mi gra będzie działać... spotkamy się w niezmierzonej przestrzeni kosmicznej ...... hehe. Pozdrawiamxor wrote:Odinstaluj gre, wyczys system ze smieci, i zainstaluj ponownie x2.
Problemem moze byc jaka mala niestbilnosc systemu. Ciezko tak dywagowac 'na sucho'
Jak nic nie pomoze - to formacik partycji z systemem i reinstalacja winzgrozy...
Pozciagaj wszystkie patche do gry - moze to cos da.

DeathEnder
-
-
Kup oryginalną, zarejestruj się a zobaczę czy będę umiał Ci pomóc. Dopóki piratujesz, pomocy mojej nie otrzymasz[PL]DeathEnder wrote:Więc jak się domyślam tyle mi pomożesz że powiesz kup oryginalną wersję

-
Już to wszystko zrobiłem mam wszystkie updety do XP łącznie z SP1. DirectX też jest najnowszy i detonatory do karty graficznej także. I cały czas lipa.ergo wrote:przychodza mi do glowy 2 rzeczy :
1) directX 9.0b + najnowsze update'y do windozy dotyczace latek do w.w.
tu moze sie okazac jednak koniecza\na reinstalka
2) lepszy crack/no-cd , do posiadanej oryginalnej gry mozna sobie takie sciagnac np z www.gamecopyworld.com . Crack instaluje sie po zainstalowaniu update'u do danej wersji (np. 1.3). Crack wylacza sprawdzanie plyty w napedzie co moze byc czasem uciazliwe (chcemy grac i sluchac rownoczesnie w tle ulubionej plyty pink floyd np), jadnak UWAGA wolno to robic tylko posadajac oryginalna gre, w przypadku gry skopiowanej od kolegi jest to niezgodne z prawem poniewaz omija zabezpieczenie antypirackie.
DeathEnder
-
- Moderator (Polski)
Przypominam o regulaminie forum. Proszę się nie dziwić, jak po takich notatkach dostęp do forum może być skasowany (ban).[PL]DeathEnder wrote:Oryginalną (PL edycje) dopiero zamówiłem, więc jak łatwo się domyśleć nie mam na razie oryginalnej wersji.
klarix
-
-
-
-
-
Help Me Too
Dzis zakupilem x2 (oryginal), zasiadam i co ? i lipa. Co 10 min ten pierdzacy niedolot zawiesza sie. Pomozcie prosze. Mam P4 2,4, 512ram, fx5200. Panie moderator ratuj tylko sibko 

-
Re: Help Me Too
Ja też miałem podobny problem. I nic. Próbowałem na 1000 sposobów i cały czas to samo, aż musiałem iść do ostateczności.Laminator wrote:Dzis zakupilem x2 (oryginal), zasiadam i co ? i lipa. Co 10 min ten pierdzacy niedolot zawiesza sie. Pomozcie prosze. Mam P4 2,4, 512ram, fx5200. Panie moderator ratuj tylko sibko
Pamiętaj że jak instalujesz detonatory do karty graficznej to musisz te poprzednie koniecznie najpierw sam odinstalować zanim zaczniesz instalować najnowsze. Jak tak nie zrobisz to się mogą pojawiać problemy z grafiką. Więc może to w tym problem.

DeathEnder
-
Re: Help Me Too
A tak osobiście to Ci szczerze współczuje. Nawet sobie nie wyobrażasz jaki ja byłem wkur..ionyLaminator wrote:Dzis zakupilem x2 (oryginal), zasiadam i co ? i lipa. Co 10 min ten pierdzacy niedolot zawiesza sie. Pomozcie prosze. Mam P4 2,4, 512ram, fx5200. Panie moderator ratuj tylko sibko

DeathEnder
-
levisq, zrob screena i podeslij mi na maila, tylko fotka ponizej 150 kb. Jesli cos zostalo nie przetlumaczone pewnie Egosoft w ostatniej chwili dokonal zmian.levisq wrote:Sauron11 co to jest Trade command software Mk3
Przesylajcie mi informacje o takich miejscach na mejla. Jak znajde wolny czas postaram sie je przerobic i przekazac do patcha.
BTW info powinno isc z kopia do Playa

-
-
-
i juz dobrze :)
eee widac jeszcze potrafie cos zrobic na kompie. obeszlo sie bez formatu. ide w kime bo handlowalem cala noc
czymac sie latawce