X Rebirth
Moderator: DJ Die
-
-
Já jsem AP nekupoval z mnoha důvodů, jedním z nich bylo třeba i to, že v angličtině nejsem tak dobrej, že bych si užil a rozuměl i příběhu, nejenom samotného hraní a létání a obchodování atd., navíc podle všeho to vypadalo hlavně na větší bitvy a já strašně nesnášim, když se mi někde, na čemkoliv, seká obraz
navíc, TC mě baví dostatečně a když nemám náladu na nic jiného a chce se mi budovat, tak buď Minecraft (těžký OT) nebo právě TC, kde nechávám postupně vydělávat (navíc obvykle při každém návratu začínám znovu, protože úplně zapomenu veškeré úkoly a plány, takže je nejlepší si savy ponechat někde stranou a případně se k nim někdy vrátit, i když zrovna teď se v téhle hře celkem dobře orientuju i teď po nějakém roce) a za tu dobu, co továrny pracují, obchodníci obchodují a suroviny jsou převáženy do HUB
si můžu sednout k něčemu jinému a jednou za čas splnit nějakou misi, sám do procesu nějak zasáhnout, ponastavit továrny, obchodníky, něco dokoupit... ne, s TC jsem momentálně spokojen a nemůžu se dočkat Rebirthu, AP mě neláká zas tolik, abych si ho koupil.

-
-
Mě to ani tak neodrazuje, spíš i baví, protože se snažím vymyslet nejrychlejší cestu získání takového množství surovin, i když už se to pak trochu omrzí, že pořád jenom lítam a vozim články někam, pak zase něco jinýho... poslední dobou docela i zvažuju, že se k TC zase vrátím a HUB a následně i HQ dokončím, nikdy se mi to nepovedlo
ale Rebirth je očekáván snad všemi tady.

-
No, tak podle toho to vypadá ještě na pěkně dlouho než to vydají.
http://www.youtube.com/watch?v=C4XiaebqmU4
http://www.youtube.com/watch?v=8C_CufNy2aM
http://www.youtube.com/watch?v=C4XiaebqmU4
http://www.youtube.com/watch?v=8C_CufNy2aM
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
-
Aspoň to ukazuje jednu dobrou zprávu - pracují na tom a zjevně to i funguje. Otázkou zůstává, kolik jim toho ještě chybí dopracovat a vyzkoušet. A měli by s tím pospíšit, nějak se zdržují informování veřejnosti skrze stránky a nevím, jestli to je jen můj pocit, ale začíná tu být i trošku "mrtvo". Ještě docela nedávno Egosoft zásoboval stránky novými screenshoty z Rebirthu, tady na fóru (přiznávám, které jsem přestal na chvíli sledovat, protože Albion Prelude šlo mimo mě, tím pádem témata ohledně něj jsou pro mě mírně mimo) se diskutovalo asi o něco více a zapáleněji... Ale říkám, možná se pletu, je to jen můj pocit.
-
No to že Egosoft přestává dávat informace na své stránky mi až tak nevadí, protože stejně tam prakticky nechodím, víc jsem spíš na tom youtube na kterém mám od Egosoftu oficiální kanál v odběrech.
A co se týče toho AP, tak taky se o to moc nezajímám protože taky ho zatím nemám a dokud nedohraju TC tak ho mít ani nebudu, a jelikož mám teď poměrně dlouhou pauzu s TC tak si nemyslím že bych měl v blízké době AP, nebo až vyjde Rebirth tak ho.
A co se týče toho AP, tak taky se o to moc nezajímám protože taky ho zatím nemám a dokud nedohraju TC tak ho mít ani nebudu, a jelikož mám teď poměrně dlouhou pauzu s TC tak si nemyslím že bych měl v blízké době AP, nebo až vyjde Rebirth tak ho.
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
-
-
Jo, vypadá to krásně
ale jedna věc mě troch straší, i když jsem to teda jen prolít rychle a beze zvuku, takže nevím, jestli k tomu něco říkal nebo ne - ale děsí mě ta lehkost, s jakou se loď ovládala. Jestli bude ovládání moc citlivé, jako že z tohoto videa to tak vypadá, tak mě to nepotěší.
Jinak se mi ale velmi líbí návrat k pilotování ala X2, tj pohled z kokpitu. A vypadá to, že vesmír zas tolik nepředělali, všímavé oko si určitě všimlo malého nápisu Argon Goverment v počítači lodě

Jinak se mi ale velmi líbí návrat k pilotování ala X2, tj pohled z kokpitu. A vypadá to, že vesmír zas tolik nepředělali, všímavé oko si určitě všimlo malého nápisu Argon Goverment v počítači lodě

-
-
Říkam, prolétl jsem to jen rychle, zběžně a bez zvuku, takže nové zbraně jsem si nevšiml. Jen to ovládání mě zatím děsí, jinak to vypadá úžasně. Kokpity mi chyběly, teď se těším na ekonomiku a UI, protože oboje byly důvody, proč mě začínalo původní X trochu otravovat. Všechny bitvy skoro stejné a u ekonomiky mi přišlo zvláštní, že některé produkty se prostě nespotřebovávaly a jednou prostě dojde k tomu, že nemá smysl je vyrábět, protože se nespotřebovávají.
-
-
souhlas s fandou to ovládání vypadá teda :/
jako nechápu, kam na to chodí, i v předchozích dílech bylo ovládání "divný"
Tím myslím že jsem koukal na pár záběrů z raketoplánu (dalo by se srovnat zhruba s třídou TP) a ten se otáčel fakt pomalu.
Chápu rychlejší manevrovatelnost stíhačů, ale i tak.
Dobroš pro + mluví nulový odpor vzduchu, pro velké - ale zase energie.
Pochybuji, že bude-li mít lidstvo někdy vesmírnou flotilu, že stíhače budou takhle manevrovatelné.
Když jsem se ptal několika známých, tak nejrychlejší otočení ve stíhačce (ve vzduchu) jde provést zhruba do 1km (bezpečně) (myšleno o 360°) ze země se to lidem nezdá, pilotovi to uteče taky rychle.
Podle videí ZASE to bude vypadat že loď stojí.
Při tech rychlostech měli udělat znatelnější efekt letu (prach a podobný bordel) (případně i jako nastavitelnou hodnotu prachu).
Dle mě pokud si zapnete seta na 1000% na rychlosti 50m/s a jak vydíte ten prach, by mohlo být na 10x nižší rychlosti (i s takovou intenzitou)
Výsledně na 200m/s (stíhač) by hráč pak vyděl "tunel" (no ne nadarmo se tomu říká tunelový efekt)
Čili ve zkratce
stíhače manevrovatelnost jako takový Argon mamut v X3TC s tíživým efektem pohybu bordelu na obrazovce, by byl dle mě realističtější než co je doposud.
větší lodě by pak sic byli vážně brzdy, ale alespoň by seta mělo opravdu smysl...
Otázkou jest:
nevyštrachal by jste někdo někde na opičáckém foru jestli tam nejsou někde zmiňované HW nároky?
Pozn.
Psalo se, že:
hráč bude ovládat giga křižník (něbo něco takového)
nebudou stíhače, ale droni
videa ale ukazují něco jiného, větší nákladní loď s přepravními drony, hráč sedí v lodi (ten křižník, to není, nákladní loď taky ne) a že by dron (UI nebo VI) potřeboval "knipl" na řízení je též kravina. Dobré mlžení před XX dobou
)
jako nechápu, kam na to chodí, i v předchozích dílech bylo ovládání "divný"
Tím myslím že jsem koukal na pár záběrů z raketoplánu (dalo by se srovnat zhruba s třídou TP) a ten se otáčel fakt pomalu.
Chápu rychlejší manevrovatelnost stíhačů, ale i tak.
Dobroš pro + mluví nulový odpor vzduchu, pro velké - ale zase energie.
Pochybuji, že bude-li mít lidstvo někdy vesmírnou flotilu, že stíhače budou takhle manevrovatelné.
Když jsem se ptal několika známých, tak nejrychlejší otočení ve stíhačce (ve vzduchu) jde provést zhruba do 1km (bezpečně) (myšleno o 360°) ze země se to lidem nezdá, pilotovi to uteče taky rychle.
Podle videí ZASE to bude vypadat že loď stojí.
Při tech rychlostech měli udělat znatelnější efekt letu (prach a podobný bordel) (případně i jako nastavitelnou hodnotu prachu).
Dle mě pokud si zapnete seta na 1000% na rychlosti 50m/s a jak vydíte ten prach, by mohlo být na 10x nižší rychlosti (i s takovou intenzitou)
Výsledně na 200m/s (stíhač) by hráč pak vyděl "tunel" (no ne nadarmo se tomu říká tunelový efekt)
Čili ve zkratce
stíhače manevrovatelnost jako takový Argon mamut v X3TC s tíživým efektem pohybu bordelu na obrazovce, by byl dle mě realističtější než co je doposud.
větší lodě by pak sic byli vážně brzdy, ale alespoň by seta mělo opravdu smysl...
Otázkou jest:
nevyštrachal by jste někdo někde na opičáckém foru jestli tam nejsou někde zmiňované HW nároky?
Pozn.
Psalo se, že:
hráč bude ovládat giga křižník (něbo něco takového)
nebudou stíhače, ale droni
videa ale ukazují něco jiného, větší nákladní loď s přepravními drony, hráč sedí v lodi (ten křižník, to není, nákladní loď taky ne) a že by dron (UI nebo VI) potřeboval "knipl" na řízení je též kravina. Dobré mlžení před XX dobou

-
TTenk - to je docela dobrej postřeh, mě to taky překvapilo, že říkali, že hráč bude ovládat jednu loď, přitom hrát celou hru s lodí, která má manévrovatelnost jak M4 (tj. to nejspíš i bude M4
), nejspíš teda žádným křižníkem, bude sakra složitý. Možná hru trochu předělali, kdo ví, ale mohli by zase poslat X Universe News a v nich trochu přiblížit, jak práce na hře probíhají.

-
-
Ono jde oto, že na všech screenech je stejný kokpit, a je blbost mít stejný kokpit pro třeba třídu M4 a pak pro M1
Když kouknu na web a podle toho co se psalo (dříve)
by se měla používat i loď třídy M6 Albion prelude (ze stejnojmeného dílu)
tudíž se dá čistě hypoteticky dostat k tomu, že nižší třída existoavt nebude (krom zmiňovaných XX druhů dronů a dl evidea i nějaké přepravní loďky)
Tedy (neberte doslova)
"Usednete do lodě se slavnou historií (teda pochybuji že by to bylo pod třídu M3) nějak dále s partnerkou" ... etc...
Tudíž:
Bude se tedy hrát z počátku s M6tkou (asi tak nějak)
Přemýšlel jsem o tom ovládání, že tak lítá, no jde vidět, že opět (snad si to neveznou osobně) vývojáři (testeři) ZASE odfláknou práci (známe z ukolů "dostaň mě přes 4 sektory do 1mizury" nebo "hlídka proti aktivitě Xenonů" cca 10minut po začátku hry, kdy má hráč sotva M4 a ono se tam vyloupne 3x K)
Ovládání na videu:
Jelikož se dá přes scripty upravit ovládání kormidla (tak nějak jsem si pošteloval Valhalu (znáte jaká to je lemra líná) a točí se jak Objevitel (nehraju stím, jen jsem blbnul) takže se stím "nepářou" a jedou s upraveným ovládáním...
Neskutečně by mne zajímalo, jak chtějí udělat (udělali) to, že budeme moct poklábosit s NPC (nějak že budeme ovládat sami sebe po palubě lodě)
(moje EN je vážně mizerná, takže jestli se na stránce píše něco jiného, nebo smyslem je něco jiného tak se omlouvám za dezinformaci)
Když kouknu na web a podle toho co se psalo (dříve)
by se měla používat i loď třídy M6 Albion prelude (ze stejnojmeného dílu)
tudíž se dá čistě hypoteticky dostat k tomu, že nižší třída existoavt nebude (krom zmiňovaných XX druhů dronů a dl evidea i nějaké přepravní loďky)
Tedy (neberte doslova)
"Usednete do lodě se slavnou historií (teda pochybuji že by to bylo pod třídu M3) nějak dále s partnerkou" ... etc...
Tudíž:
Bude se tedy hrát z počátku s M6tkou (asi tak nějak)
Přemýšlel jsem o tom ovládání, že tak lítá, no jde vidět, že opět (snad si to neveznou osobně) vývojáři (testeři) ZASE odfláknou práci (známe z ukolů "dostaň mě přes 4 sektory do 1mizury" nebo "hlídka proti aktivitě Xenonů" cca 10minut po začátku hry, kdy má hráč sotva M4 a ono se tam vyloupne 3x K)
Ovládání na videu:
Jelikož se dá přes scripty upravit ovládání kormidla (tak nějak jsem si pošteloval Valhalu (znáte jaká to je lemra líná) a točí se jak Objevitel (nehraju stím, jen jsem blbnul) takže se stím "nepářou" a jedou s upraveným ovládáním...
Neskutečně by mne zajímalo, jak chtějí udělat (udělali) to, že budeme moct poklábosit s NPC (nějak že budeme ovládat sami sebe po palubě lodě)
(moje EN je vážně mizerná, takže jestli se na stránce píše něco jiného, nebo smyslem je něco jiného tak se omlouvám za dezinformaci)
-
Nedokážu si představit, jak by chtěli celou hru postavit na lodích pouze třídy M6. To by rozhodně nebyl dobrý nápad, hra by přišla o část své rozmanitosti a složitosti, najednou máte plno sobě rovných lodí, tím pádem jdou souboje do háje, protože kdo si troufne proti stejně silný lodi a je 50 na 50, jestli vyhraje... ne, jenom třída M6 by nebylo dobrý.
A když jsem v rychlosti pročítal X - News, tak se ani nedivím, že Rebirth se zpomalil, vvypadá to, že hodně energie směřují na AP. K povídání s NPC - určitě to bude možností přes volbu toho, co jim chcete říct, rozhodně jim to nebudete vypisovat. Představte si, kolik času by zabralo jim něco napsat a naprogramovat je tak, aby dokázali vygenerovat odpověď na jakoukoliv otázku, by zabralo takovýho času a místa, že by hru museli dodávat na externím HDD.
A když jsem v rychlosti pročítal X - News, tak se ani nedivím, že Rebirth se zpomalil, vvypadá to, že hodně energie směřují na AP. K povídání s NPC - určitě to bude možností přes volbu toho, co jim chcete říct, rozhodně jim to nebudete vypisovat. Představte si, kolik času by zabralo jim něco napsat a naprogramovat je tak, aby dokázali vygenerovat odpověď na jakoukoliv otázku, by zabralo takovýho času a místa, že by hru museli dodávat na externím HDD.
-
Nikto z vás nečítal oficiálne Stickies na anglickom fóre? Je tam dosť informácií.
Po prvé:
Po prvé, áno, fyzicky sedíte stále v tej istej lodi, volá sa "Pride of Albion", na anglických stránkach prezívaná "Skunk".
Táto loď je aj v X3: Albion Prelude, dokonca si ju môžete aj vyskúšať cez cheaty.
Sedíte stále v tej istej lodi, avšak môžete sa "prevteliť" cez virtuálny monitor do robotov a lodí ktoré vlastníte, takže je to vlastne rovnaké ako doteraz, len po smrti sa hra nekončí, ale len prídete o robota.
Áno, Skunk sa dá vylepšiť na nepoznanie, lenže nie dostatočne na to, aby ste dali dole M2. Avšak môžete zničiť veže, skokové motory, generátory energie alebo prídavný pancier. Tým pomôžete vašim vlastným alebo priateľským M2 zničiť nepriateľskú dokriplenú veliteľskú loď.
Veliteľské lode sú teraz niečo ako "pohyblivé stanice". Majú nákladný priestor, trhovisko, obrovské zbraňové platformy, hangáre...hlavne sú pomalé.
Zmenilo sa aj ovládanie veliteľských lodí.
Namiesto kapitána, šoféra, strelca, radistu, správcu atď. v jedinej osobe ste teraz len kapitán, máte posádku a oni plnia vaše rozkazy. Ak máte viacej veliteľských lodí alebo sa radšej budete potulovať v Skunkovi, môžte si najať kapitána, ktorý bude loď ovládať za vás.
Je tiež možné dať veliteľským lodiam príkazy dopredu a povedať vežiam, či majú páliť primárne po motoroch, vežiach, atď.
Taktiež sa teraz dá obchodovať s veliteľskými loďami, napríklad môžte pristáť na M2 a predať im muníciu, suroviny na opravu, alebo kúpiť niečo od nich.
Egosoft vie, že pilotovať neohrabanú korvetu by bola osina v zadku, preto je Skunk oveľa obratnejší ako napríklad Kentaur alebo Drak v predchádzajúcich hrách.
Ináč tu si môžete pozrieť približné staty Skunka, sú však z X3AP takže niesú aktuálne:
http://roguey.co.uk/x3ap/ships/ship-349/
(všimnite si horizontálnu rýchlosť otáčania 42, čo je na úrovni Argonskej Novy)
M6 je len primárna pre hráča, nie pre NPC. Pretože je ideálna pre všetky štýly hrania. M6 dokáže bojovať proti váčším aj menším plavidlám, má dobrý nákladný priestor, je relatívne rýchla a malá.
Odporúčam pozrieť hlavne tieto dve videá:
http://www.youtube.com/watch?v=dt4B4e3i5_0 (novšie video)
http://www.youtube.com/watch?v=axVyVLzPgt8 (staré video)
Skunk má aj turbo pohon, ktorý funguje podobne ako turbo v X: Beyond The Frontier (odporúčam vyskúšať), čiže stlačenie tlačítka vás vrhne prudkou rýchlosťou vpred, avšak stratíte regeneráciu štítov a loď sa otáča len veľmi pomaly. Toto pomôže pri úniku z prehratého boja alebo pri cestovaní, aby hra nebola nudná ako konkurencia "Eve: Online", kde cesta z jedného konca vesmíru na druhý trvá dve hodiny s najrýchlejšou loďou.
Ďalej sa zmenil systém reputácie. Teraz sa nestanete nepriateľom rasy ničením ích lodí, kradnutím atď, ale tentokrát bude záležať od toho, či vás pri tom prichytia alebo nie.
Egosoft sa chce sústrediť na veteránov aj na začiatočníkov.
Veteráni série X sa sťažovali na to, že neni možné viesť vojnu s rasou, lebo je to len nekonečné ničenie lodí a staníc, ktoré sa stále obnovujú. Toto sa má zmeniť, vraj bude možné vyhubiť rasy a frakcie.
Lode sa nebudú len tak objavovať z čista-jasna v plnej výzbroji, teraz budú lode vyrábané v lodeniciach, a budú zháňať výzbroj.
Keďže drvivá väčšina lodí hráča je teraz ovládaná počítačom, Egosoft sa chce zamerať aj na AI. Toto je jeden z hlavných dôvodov prečo sa rozhodli skoncovať so starým enginom, a vytvoriť kompletne nový engine, starý to proste nedovoľoval. Taktiež X: Rebirth bude podporovať ľubovoľný počet jadier, namiesto doterajších dvoch, čiže Rebirth by malo šľapať rovnako ako X3:AP kvôli vylepšenej optimalizácii.
Po prvé:
Zle.Solier.Trix wrote:No, já to pochopil že hráč sice bude mít jenom jednu loď ale bude to stylem Darkstar One (jestli znáte) tzn. Na začátku malá loď ale později tak vytuněná že sundáte i obrovskou M2...
Ale to je můj názor...
Po prvé, áno, fyzicky sedíte stále v tej istej lodi, volá sa "Pride of Albion", na anglických stránkach prezívaná "Skunk".
Táto loď je aj v X3: Albion Prelude, dokonca si ju môžete aj vyskúšať cez cheaty.
Sedíte stále v tej istej lodi, avšak môžete sa "prevteliť" cez virtuálny monitor do robotov a lodí ktoré vlastníte, takže je to vlastne rovnaké ako doteraz, len po smrti sa hra nekončí, ale len prídete o robota.
Áno, Skunk sa dá vylepšiť na nepoznanie, lenže nie dostatočne na to, aby ste dali dole M2. Avšak môžete zničiť veže, skokové motory, generátory energie alebo prídavný pancier. Tým pomôžete vašim vlastným alebo priateľským M2 zničiť nepriateľskú dokriplenú veliteľskú loď.
Veliteľské lode sú teraz niečo ako "pohyblivé stanice". Majú nákladný priestor, trhovisko, obrovské zbraňové platformy, hangáre...hlavne sú pomalé.
Zmenilo sa aj ovládanie veliteľských lodí.
Namiesto kapitána, šoféra, strelca, radistu, správcu atď. v jedinej osobe ste teraz len kapitán, máte posádku a oni plnia vaše rozkazy. Ak máte viacej veliteľských lodí alebo sa radšej budete potulovať v Skunkovi, môžte si najať kapitána, ktorý bude loď ovládať za vás.
Je tiež možné dať veliteľským lodiam príkazy dopredu a povedať vežiam, či majú páliť primárne po motoroch, vežiach, atď.
Taktiež sa teraz dá obchodovať s veliteľskými loďami, napríklad môžte pristáť na M2 a predať im muníciu, suroviny na opravu, alebo kúpiť niečo od nich.
Zase nie. Ovládanie Skunka je vo videách presne také aké bude v hre. Skunk je "ľahká" korveta, obetuje štíty za rýchlosť.TTenk wrote:Ovládání na videu:
Egosoft vie, že pilotovať neohrabanú korvetu by bola osina v zadku, preto je Skunk oveľa obratnejší ako napríklad Kentaur alebo Drak v predchádzajúcich hrách.
Ináč tu si môžete pozrieť približné staty Skunka, sú však z X3AP takže niesú aktuálne:
http://roguey.co.uk/x3ap/ships/ship-349/
(všimnite si horizontálnu rýchlosť otáčania 42, čo je na úrovni Argonskej Novy)
Nie, v hre budú všetky triedy doteraz, ale pribudnú aj nové.fanda serie X wrote:Nedokážu si představit, jak by chtěli celou hru postavit na lodích pouze třídy M6. To by rozhodně nebyl dobrý nápad, hra by přišla o část své rozmanitosti a složitosti, najednou máte plno sobě rovných lodí, tím pádem jdou souboje do háje, protože kdo si troufne proti stejně silný lodi a je 50 na 50, jestli vyhraje... ne, jenom třída M6 by nebylo dobrý.
M6 je len primárna pre hráča, nie pre NPC. Pretože je ideálna pre všetky štýly hrania. M6 dokáže bojovať proti váčším aj menším plavidlám, má dobrý nákladný priestor, je relatívne rýchla a malá.
X3:AP robia modderi, nemá to nijaký vplyv na vývin X: Rebirth.fanda serie X wrote:A když jsem v rychlosti pročítal X - News, tak se ani nedivím, že Rebirth se zpomalil, vvypadá to, že hodně energie směřují na AP. K povídání s NPC - určitě to bude možností přes volbu toho, co jim chcete říct, rozhodně jim to nebudete vypisovat. Představte si, kolik času by zabralo jim něco napsat a naprogramovat je tak, aby dokázali vygenerovat odpověď na jakoukoliv otázku, by zabralo takovýho času a místa, že by hru museli dodávat na externím HDD.
Odporúčam pozrieť hlavne tieto dve videá:
http://www.youtube.com/watch?v=dt4B4e3i5_0 (novšie video)
http://www.youtube.com/watch?v=axVyVLzPgt8 (staré video)
Skunk má aj turbo pohon, ktorý funguje podobne ako turbo v X: Beyond The Frontier (odporúčam vyskúšať), čiže stlačenie tlačítka vás vrhne prudkou rýchlosťou vpred, avšak stratíte regeneráciu štítov a loď sa otáča len veľmi pomaly. Toto pomôže pri úniku z prehratého boja alebo pri cestovaní, aby hra nebola nudná ako konkurencia "Eve: Online", kde cesta z jedného konca vesmíru na druhý trvá dve hodiny s najrýchlejšou loďou.
Ďalej sa zmenil systém reputácie. Teraz sa nestanete nepriateľom rasy ničením ích lodí, kradnutím atď, ale tentokrát bude záležať od toho, či vás pri tom prichytia alebo nie.
Egosoft sa chce sústrediť na veteránov aj na začiatočníkov.
Veteráni série X sa sťažovali na to, že neni možné viesť vojnu s rasou, lebo je to len nekonečné ničenie lodí a staníc, ktoré sa stále obnovujú. Toto sa má zmeniť, vraj bude možné vyhubiť rasy a frakcie.
Lode sa nebudú len tak objavovať z čista-jasna v plnej výzbroji, teraz budú lode vyrábané v lodeniciach, a budú zháňať výzbroj.
Keďže drvivá väčšina lodí hráča je teraz ovládaná počítačom, Egosoft sa chce zamerať aj na AI. Toto je jeden z hlavných dôvodov prečo sa rozhodli skoncovať so starým enginom, a vytvoriť kompletne nový engine, starý to proste nedovoľoval. Taktiež X: Rebirth bude podporovať ľubovoľný počet jadier, namiesto doterajších dvoch, čiže Rebirth by malo šľapať rovnako ako X3:AP kvôli vylepšenej optimalizácii.
-
X3 série byla skvělá pro to, že Egosoft z vysoka kašlal na dnešní dvanáctiletý hráče, kolem kterých se dneska točí celej herní byznys.
Pokud se vydají cestou zpřístupnění co nejširšímu hernímu publiku, tak to půjde do kytek. Naštěstí jsou X3 lehce modifikovatelná a vypadjí stále k světu, takže pokud se to nepovede, máme se k čemu vracet.
Pokud se vydají cestou zpřístupnění co nejširšímu hernímu publiku, tak to půjde do kytek. Naštěstí jsou X3 lehce modifikovatelná a vypadjí stále k světu, takže pokud se to nepovede, máme se k čemu vracet.