X3R - Velitelstvi a aukce sektoru Chamtivost
Moderator: DJ Die
-
-
Vesmirnou travu strelis vsude u Teladu a piratu a vesmirne palivo u piratu a treba v sektorech Montalaar, Akealin majak, Herronova mlhovina...jeste nekde jsem to videl, ale ted si nevzpomenu. Sektor Chamtivost je z toho duvodu asi jednou z nejlepsich voleb pro palirnu i misto blazenosti a nebo rovnou jejich komplex, protoze v dosahu ctyr sektoru jsou 4 odberatele paliva a zhruba 8 travy vcetne piratskych zakladen.TinniT wrote:No kouknu na to. Ale teď postavím nějaký fabriky na kvantový trubky, poč. komponenty a nelegální zboží
, ty stavět asi v blízkosti pirátských základen, co? Nikde jsem si totiž nevšiml, že by je někdo vykupoval krom pirátů...

-
IBL jsou tutove PIRATSKE zbrane a asi opravdu az vTCDewilish wrote:IBL jsou myslím paranidský zápalný bomby používané v Poseidonu a Deimosu, ohromně silný, ale celkem nepoužitelný. A neprodejný, měl sem na ně komplex
a jsou to NEJLEPSI tezke zbrane jake se daji sehnat.
vtip je v tom, ze se daji pouze sebrat jako lot ze znicenych piratskych lodi a nebo by se musela vylepsit reputace s piraty a pak se daji kupovat.
a nebo jako ja mit nainstalovane vylepseni pridavajici lodenice se vsemi tovarnami a tam si koupit fabriky na jejich vyrobu. ovsem mam pocit, ze vyroba 1 teto zbrane trva 28 hodin real casu ( priblizne ). takze vyroba desne pomala. ale staci 1 kapitolka vybavena temito zbranemi a sam vycistis vsechny sektory od nepratel.
-
-
-
-
-
Jn hyperion je fajn lodička, ale na 8x B-PCC a 16x G-PCC, který do té stanice šijou z mé M1 to prostě nemá:D
Jinak teď na tu dražbu nemám peníze. Navíc tohle bude můj první zabranej sektor, tak ho vemu silou
Snad mi to u Teladů nespadne moc... 
EDIT: Hrdinsky jsem nalítl na tu stanici... Krom znepřátelení celýho teladskýho impéria jsem zjistil, že ta stanice nejde zničit. Takže tudy cesta nepovede...
Asi jdu začít šetřit na tu aukci:D
Jinak teď na tu dražbu nemám peníze. Navíc tohle bude můj první zabranej sektor, tak ho vemu silou

EDIT: Hrdinsky jsem nalítl na tu stanici... Krom znepřátelení celýho teladskýho impéria jsem zjistil, že ta stanice nejde zničit. Takže tudy cesta nepovede...

-
-
-
Ja uz tam stavim stanice a jeste mi nepatri. Ja jsem o dobyti sektoru nikdy nepremyslel, jen tu Chamtivost si chcu vydrazit kdyz to hra nabizi. Jinak ta obchodni stanice je jedinecna uz tim, ze je to jedina Teladska obchodni stanice kde nevedou travu.
Ja si rad hraju na bounty huntera a proto nemusim M1 a M2, protoze je pro me nepohodlne porad cestovat mezi lodi a stanici abych s notnou davkou stesti nalezl nejakou misi v kratkych zpravach.
Proto nedam uz na Hyperiona dopustit. Ale jako sektorove patroly nebo muj doprovod funguji skvele.
Ja si rad hraju na bounty huntera a proto nemusim M1 a M2, protoze je pro me nepohodlne porad cestovat mezi lodi a stanici abych s notnou davkou stesti nalezl nejakou misi v kratkych zpravach.

-
Však já primárně taky lítám v mým Hyperionovi (sem s ním nedávno vyčistil poměrně živej xenonskej sektor:D)
Každopádně větší lodě používám na BBS mise, kde je třeba zničit nějakou stanici. Je to rychlejší.
Když máš v XTM mise v xenonským sketoru kde je i 10 M1+M2 tak s hyperionem to už nejde:D Každopádně já teď ty M1 používám na hlídkování a zatím si nestěžuju (jen by mohli být rychlejší...)
Každopádně větší lodě používám na BBS mise, kde je třeba zničit nějakou stanici. Je to rychlejší.
Když máš v XTM mise v xenonským sketoru kde je i 10 M1+M2 tak s hyperionem to už nejde:D Každopádně já teď ty M1 používám na hlídkování a zatím si nestěžuju (jen by mohli být rychlejší...)
-
-
Ve vanille sem xenony nečistil. K tomu sem přešel až ve XTM...
každopádně 101ka je živá no...
Ta mě osobně baví:D
A jestli si chceš hru zajímavě rozšířit tak XTM doporučju, jediný co tak budeš muset začít hrát novou hru. Nebere to totiž starý save. Hru to ale promění tak, že si myslím, že to za to stojí

každopádně 101ka je živá no...

A jestli si chceš hru zajímavě rozšířit tak XTM doporučju, jediný co tak budeš muset začít hrát novou hru. Nebere to totiž starý save. Hru to ale promění tak, že si myslím, že to za to stojí

-
Tak vidim ze se na te 101 shodneme.
Ja mam rad jeste 347, z ni se vracim vzdy s precpanym nakladnim prostorem obsahujicim hlavne gamma PPCs. Musim he vzdy skocit prodat a pak zase sup zpatky pro dalsi.
Vynasi to jak prase.
V mem starsim topicu jsem psal ze se na XTM vrhnu az se Vanille dostanu trochu pod kuzi. Planuju to tak do mesice, max dvou.

V mem starsim topicu jsem psal ze se na XTM vrhnu az se Vanille dostanu trochu pod kuzi. Planuju to tak do mesice, max dvou.

-
-
-
-
-