Coś w tym jest, odkąd stało się pewne, że nie będzie nowych filmowych części SW, mi też stopniowo temat Gwiezdnych Wojen coraz bardziej się przejadał. Zapodałem linki w pierwszym poście, ale dotąd nie zagrałem w to jeszcze

.
Osobiście nie gram w gry z jakąkolwiek formą abonamentu, nie uznaję takiej formy płatności. Chcę raz zapłacić w polskim sklepie i bawić się w grę dowolny czas.
Dlatego między innymi np. po początkowym zachwycie nad World of Tanks, gdy dotarłem do momentu, w którym darmowa gra zrobiła się nudna (moment w którym zachodzi konieczność rozegrania 100-200 bitew tym samym tankiem, żeby zarobić na nowego tanka, co może znacznie skrócić założenie konta premium), odstawiłem grę i zapomniałem o niej. Jaka by nie była fajna, jako darmowa jest taka do pewnego momentu, od którego wymóg finansowania psuje zabawę. A to mi nie pasuje i już.
Wracając do KOTOR-a, jakby znieśli abonament i można było kupić grę w sklepie PL np. za jakieś 80 pln, to pewnie bym się skusił

.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.