Star Wars TOR MMO darmowy trial

Dyskusja na tematy nie powiązane z x-grami

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Sauron11
x3tc

Star Wars TOR MMO darmowy trial

Post by Sauron11 »

Na początek linki:
http://www.playpc.pl/mmo/star-wars-the- ... ego-triala
https://account.swtor.com/trial

Grał ktoś w tego triala? Propozycja gry za free jedynie z ograniczeniem poziomu wygląda smakowicie :).
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
bufi
x4

Re: Star Wars TOR MMO darmowy trial

Post by bufi »

Ostatnio gdzieś czytałem, że w ogóle mają znieść abonament.
Statystyki mówią, że masa ludzi odchodzi od gry, gdy kończy się darmowy okres grania i zaczyna abonament.

A gra podobno super, klimat taki jak w pierwszym KOTORze.

P.
ergo
x3tc

Post by ergo »

skoro super, to czemu tak bardzo traci popularność ? :)
bufi
x4

Post by bufi »

Bo teraz to proszę Pana, wszyscy grają w Conterstrajka i WOWa, nikt już nie czuje klimatów Gwiezdnych Wojen.

P.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Coś w tym jest, odkąd stało się pewne, że nie będzie nowych filmowych części SW, mi też stopniowo temat Gwiezdnych Wojen coraz bardziej się przejadał. Zapodałem linki w pierwszym poście, ale dotąd nie zagrałem w to jeszcze :roll: .

Osobiście nie gram w gry z jakąkolwiek formą abonamentu, nie uznaję takiej formy płatności. Chcę raz zapłacić w polskim sklepie i bawić się w grę dowolny czas.
Dlatego między innymi np. po początkowym zachwycie nad World of Tanks, gdy dotarłem do momentu, w którym darmowa gra zrobiła się nudna (moment w którym zachodzi konieczność rozegrania 100-200 bitew tym samym tankiem, żeby zarobić na nowego tanka, co może znacznie skrócić założenie konta premium), odstawiłem grę i zapomniałem o niej. Jaka by nie była fajna, jako darmowa jest taka do pewnego momentu, od którego wymóg finansowania psuje zabawę. A to mi nie pasuje i już.

Wracając do KOTOR-a, jakby znieśli abonament i można było kupić grę w sklepie PL np. za jakieś 80 pln, to pewnie bym się skusił :).
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
ergo
x3tc

Post by ergo »

Zgadzam sie z Sau, zwłaszcza ze ostatnio mało mam czasu na gry. Nie wiem czy byłbym w stanie wykorzystać dobrze abonament, nie chce też czuć się zmuszany do gry :)

Return to “Polskie / Polish Off Topic”