klarix: nie bardzo rozumiem

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Tą wskazówkę podała Ci Delphine - to co pisałem u góry [ external image ]Sauron11 wrote:Odnalazłem owego człowieka w norach ale za Chiny ludowe nie chce mi otworzyć drzwi do swej celi, nie podaje też żadnej wskazówki.
Bo już Cie poznał i nie lubi. Widocznie wybrałeś przed tym jakąś podejrzaną opcję.Sauron11 wrote:Nie ma opcji dialogowych do wyboru, które by pozwoliły użyć retoryki..
Ja gram magiem opancerzonym - armored mage. Mam +80% do regeneracji magii z piercienia ,+100% z maski Morokai, +40 z pancerza. W jednej rece najczesciej mam wlasnorecznie zaklety scimitar +30 od ognia, zas w drugiej jakis mocny czar. W prawdzie noszac sama szate arcymaga lub mistrza ladowanie many jest znacznie szybsze, aczkolwiek ze zbroja tez jest niezle. Warto inwestowac w kowalstwo i zaklinanie!Sauron11 wrote:No patrzaj no się, a myślałem, że hamerykę odkryję.
Myślałem nad taką postacią właśnie aby upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu, magowie bitewni w Skyrim jak jeden mąż wszyscy mają jedynie zwykłe sztylety, nawet nie zaklęte, a ładny sztylecik szklany mam teraz grając Argonianinem. Mam ochotę rozwijać równolegle magię bitewną, lekki pancerz i właśnie dwuręczne miecze, topory, młoty.
Póki co inne cuś mnie trapi, mam poziom 48, rozwinięte statystyki, dużo zadań wykonanych, dużo krzyków odkrytych, około 25 smoczych dusz, ale wciąż posługiwać się mogę tylko dwoma krzykami - trąbą powietrzną i podmuchem. Nie mogę wciąż przejść wątku głównego, z tym Esbernem i mam nadzieję, że nie jest to ze sobą powiązane...
Tjjaaa ? No to w takim razie polecam kompilacje modów z TEGO linka.Sauron11 wrote:Poziom 50-ty to i tak wysoko, dla porównania w Falloucie 3, ograniczenie do max poziomu 20, czy 30 w dodatku, doprowadzało mnie do białej gorączki, myślałem sobie, co za debil wymyślił taki niski pułap.