Ono asi o člověku, mě třebas to vážně nevadilo, docela jsem se i bavil (třebas stím křápnutím do Mandalay a tou reakcí

já takhle docvrnkávám M4 M5 běžně když se mi je nechce už nahánět (ne tedy v X2, ten mi nejde

)
Ale myslím že i kdyby bylo 1000 partů ž ejedno, pro člověka co nehrál dobrý "návod"
Třebas já jsem se docela "poučil"
Vždycky jsem posla (po obrání) prodal (neopravoval a nanakupoval)
koupil jsem pak M4 a presto na piráty (a v pirátských sektorech i na gonerský lodě - pojištění se vyřešila časem)
takže dobrý "návod" jak nakupovat

co ocení nejeden "nováček v X2"
Tou historií (v popisu na mapě) ale to byl fakt jen "nápad" daj se popsat i lodě, zkušenosti hráčů...
Zmiňuješ tam M6tky (sláva zdaru za Orla a Fázové vlnové generátory

)
No jelikož ještě "pár" partů bude dá se vždycky něco vymyslet.
V Reunionu a TC to bude horší, vzhledem k "nárustu počtu lodí (příkladně)
No k TC by mě zajímalo jak to máš promyšlené

je to tahák na Terrany, ale zároveň budou lidi z předešlých dílů znát i Argonské (a zbytek společenství) což tam jsou změny také. Takže asi začneš terranským obráncem (velitel USC není zpočátku otevřen - myslím)
Zajímavý děj je ze (sakra nevzpomenu) tu teladijku - obchodnici (2.5kk kreditů za pár hodin to by bylo podívání) nebo za (zas nevím) vraha kdy Tě hned ze začátku obsypou nájemní piráti (také brutus podívaná)
Kdyby mi bruder neodnesl PC tak bych pak možná pýchnul i s jedním začátkem v TC
Hraju teď ale na noutu (takže lagy, lagy lagy a navíc tam pujde x-serie z disku)
teda kdyby se zamýšlelo nad party podle děje (až do sloučení hlavní linie příběhu)