Zacatecnik- otazky a rady
Moderator: DJ Die
-
tutove je to u PIRATU na stanici. JENZE... ta nabidka tam neni pokazde, generuje se to nahodne.takze to skus metodou dolet na piratskou zakladnu, save. koukni do zprav jestli ti ji nenabizi, load,load,load,........load.hura mam ji tady.
Jinak nejcasteji jsem na tu zpravu ke koupi narazil v Brenanove Triumfu.
BTW, jestly mas cz verzi a hrajes jako ja anglicky,tak se ti neukaze.musis mit prepnuto na cz verzi.
Jinak nejcasteji jsem na tu zpravu ke koupi narazil v Brenanove Triumfu.
BTW, jestly mas cz verzi a hrajes jako ja anglicky,tak se ti neukaze.musis mit prepnuto na cz verzi.
-
-
Nebo si naleť s tou lodí, do který to kupuješ, do elektrárny, nakup co nejlíp články a pak je v tý slévárně prodej, pokud jich tam mají málo a ve výsledku si pak stoupneš kousek od stanice, zapneš SETA a počkáš si, až ho tam bude dost. Nemusíš tolik lítat po vesmíru a máš z toho menší ztrátu kreditů.
-
Earth ultimatum IV. wrote:lode sa zbieraju tak, ze ked sa pilot vzdal, musis prist s SKAFANDRI k tej lodi, oznac ju, a v MENU vyber polozku ciel a ZABAVIT. potom je lod tvoja.
To ale funguje jen do velikosti lodě M3, pak stejně na větší potřebuješ soft na ovládnutí lodě. U pirátů je levná verze za 600k, je nelegální anebo schválený soft na ovládnutí systému, také fachá jen do velikosti lodě M3. Soft na ovládnutí jakékoliv lodi je ve verzi MK2 a stojí pár melounů.
First Elite2 Frontier on Amiga, now X3 on i5-3.4GHz, 8GB DDR3 1600, 1TB Seagate HDD with SSD, Ati HD6870 1GB, Samsung 24" 1920x1080
-
-
Legalni soft na ovladnuti lode prodavaji Teladiani, napr v Seizwellu / Fontana radosti /. a stoji tusim 6 milionuMarien wrote:Earth ultimatum IV. wrote:lode sa zbieraju tak, ze ked sa pilot vzdal, musis prist s SKAFANDRI k tej lodi, oznac ju, a v MENU vyber polozku ciel a ZABAVIT. potom je lod tvoja.
To ale funguje jen do velikosti lodě M3, pak stejně na větší potřebuješ soft na ovládnutí lodě. U pirátů je levná verze za 600k, je nelegální anebo schválený soft na ovládnutí systému, také fachá jen do velikosti lodě M3. Soft na ovládnutí jakékoliv lodi je ve verzi MK2 a stojí pár melounů.
-
co je Fontana radosti?Mira CZ wrote:Legalni soft na ovladnuti lode prodavaji Teladiani, napr v Seizwellu / Fontana radosti /. a stoji tusim 6 milionuMarien wrote:Earth ultimatum IV. wrote:lode sa zbieraju tak, ze ked sa pilot vzdal, musis prist s SKAFANDRI k tej lodi, oznac ju, a v MENU vyber polozku ciel a ZABAVIT. potom je lod tvoja.

ja znam jen Fontana Zisku
Seasonic 500W, MSI Z77A-G45, Intel Core i5 3570K 3,40 GHz, 8 GB Dimm DDR 3 1600 MHz, NVidia GeForce GTX 560
-
-
-
-
-
jestlyx je to ta brana na sever, tak ta je na nekolika mapach, ukazuje se ti i na tve herni mapebaltaxxl wrote:Ok, skúsim pohľadať.
Ešte som našiel v sektore Treasure Chest bránu N (0,0,20), ktorá vedie do sektora Elysium of Light. Tento užitočný sektor je asi nejaký prídavok od service packov? Lebo nie je nakreslený na žiadnej z máp, ktoré mám.
hlavne se tam da koupit skokovy pohon, je to jblizsi misto k Omycrom Lyrae, tam kupuju supernakladni lode a delam z nich ST/UT.
-
-
-
-
Ohladom script editoru X3 TC
Zdravím nevie mi niekto poradiť ako do lodenice pridám akúkoľvek stanicu na kúpu do TL?? Mám totiž problém s hladaním a kombináciou riadkov ktore toto umožňujú, viem si pridať lodenicu do sektor aj so štítmi no neviem prisť na to ako tam dostať ako produkt nejakú stanicu.... našiel som aj HQ ale nefunguje mi v ňom reverzné inžinierstvo ani čas výroby či reciklácie lodí.. Vie mi niekto poradiť??? O HQ sa zaujímam hlavne preto lebo v misii keď mi príde správa od humi Wi že chce debatiť a prídem do sektoru Oceánu fantázie k bor. Ray tak sa nič nedeje proste je to bez reakcie a mám splnené uź totálne všetko na to aby tie misie spustilo takže hrá bez HQ 

-
-
Zdravim dik za reakciu ale musím sa spýtať či ten ingame editor je riadok v danom scripte alebo myslíš priamo na script celkový??? Lebo ako riadok v scripte kde sú rôzne možnosti ako napr. add product a pod. ingame možnosť nemám a ak tam je neviem ju nájisť medzi tým množstvom.. Poradíš mi prosím Diik